Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bakonymotortól vett már valaki hengert? és tudja hogy milyen? Tegnap unokatesóm csúnyán megragasztotta a gépem, és több mint valószínű, hogy minden cserés lesz benne.
Ezt hívják Pechnek
elérhetőséget tudnál adni? email, facebook, skype
Hi! Eladó térdkoptatók:http://www.kepesmotor.hu/ruha_...
de a felfogatás meg mnden stimel!
azok még nicsnek benne az uj müanyag kupakok!
eladó kerekek gumikkal!
ms1964@freemail.hu
ez hogy tetszik? 5000+ posta=6800
köszi:)
75W90 gyárilag is az van benne
Sziasztok.
Olyan problémám lenne hogy valamiért amikor CSAK először indítom be az nap a gépet ilyen érdekes visításhoz hasonló hangot ad és azért a 4-5 indításra indul kb. be. Utána már indul rendesen nem adja ki ezt a borzasztó hangot viszont mint ha kicsit utána meg ilyen halk csörgés féleséget hallanak lehet hogy megadja magát az önindítóm?
Az értelmes használható válaszokat előre is köszönöm!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f3_cbr_600_fs-5474
313

rs125 csere érdekelhet
Hi valakinek nincs eladó váltókarja 2004es rs-re?
hát nekem egyáltalán nem ilyen:/ meg ahogy elnézem a dugó is szét van gányolva:/
,Sziasztok,valakinek ball lábtartó konzolja nincs,,amire a váltó megy ? 1998 as Rs re
motorozol 1-t :)
majd készitek a belsejröl is!
ha nem ijen a oljdekninél nyugi mert ugyan az mindegyik megvan hozá a müanyag takaroidom is!
Sziasztok! Szerintetek RS125 (02) vagy Mito evo 2? Végsebesség, fogyasztás, futómű?:)
Tudnátok egy kicsit segíteni? Örök téma a váltó olaj...most akarok venni, de nem tudom pontosan milyet kellene. Olvasgattam visszább a fórumba, de nem tudtam döntésre jutni. 5W35, 10W40, 10W60, 75W90. Ki mit mond? Én személy szerint a motulnak a 10W40esére gondoltam, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is! Köszi mindenkinek:)
Az tényleg nincs messze, de lehet hogy a posta még olcsóbban kijönne mint az út...képet tudnál légyszi küldeni?
Helló. Légyszi küld már el az e-mail címed és ott megtudjuk beszélni a dolgokat az elektronikával kapcsolatban. Üdv
Cső Arc!

Mikori évjáratú a géped? Esetleg egy Service Manual segíthet http://www.manualedereparatie.... a bekötésben! Azokban általában megtalálható a motor teljes kábelezése színkódokkal együtt stb. Ha a jeladó oldali hiba kiküszöbölve, akkor az áramkörnél kell szimatolni. Ha nem menne sehogy sem akkor szólj azt megnézem neked!
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy miért csak 1 képet tudok föltölteni képes motorra? +
pedig mind a 4-hez választok!
köszi!
150/60r17 - 120/60r17 Dunlop Sportmax D207!
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotúak!
Csak egybe eladóak!
Ára: 28.000Ft
Tel:06702465353
komádi mátirok ut 65.
töled 70km
Csak az a gond, hogy azt se tudom hol laksz :D (város,utca) meg most délelőtt temetésen leszek szóval teljesen off...:/ de erre a deknire akkor igényt tartanék. Ha a héten nem is tudom megvenni de a közeljövőbe tuti, mert nagyon kellene már. Biztos, hogy írok még majd ezzel kapcsolatban.
akár le is tuc ugrani ma csak délelőt gyere mert délután nem érek rá!