Bakonymotortól vett már valaki hengert? és tudja hogy milyen? Tegnap unokatesóm csúnyán megragasztotta a gépem, és több mint valószínű, hogy minden cserés lesz benne.
Ezt hívják Pechnek
Sziasztok.
Olyan problémám lenne hogy valamiért amikor CSAK először indítom be az nap a gépet ilyen érdekes visításhoz hasonló hangot ad és azért a 4-5 indításra indul kb. be. Utána már indul rendesen nem adja ki ezt a borzasztó hangot viszont mint ha kicsit utána meg ilyen halk csörgés féleséget hallanak lehet hogy megadja magát az önindítóm?
Az értelmes használható válaszokat előre is köszönöm!
Tudnátok egy kicsit segíteni? Örök téma a váltó olaj...most akarok venni, de nem tudom pontosan milyet kellene. Olvasgattam visszább a fórumba, de nem tudtam döntésre jutni. 5W35, 10W40, 10W60, 75W90. Ki mit mond? Én személy szerint a motulnak a 10W40esére gondoltam, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is! Köszi mindenkinek:)
Mikori évjáratú a géped? Esetleg egy Service Manual segíthet http://www.manualedereparatie.... a bekötésben! Azokban általában megtalálható a motor teljes kábelezése színkódokkal együtt stb. Ha a jeladó oldali hiba kiküszöbölve, akkor az áramkörnél kell szimatolni. Ha nem menne sehogy sem akkor szólj azt megnézem neked!
150/60r17 - 120/60r17 Dunlop Sportmax D207!
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotúak!
Csak egybe eladóak!
Ára: 28.000Ft
Tel:06702465353
Csak az a gond, hogy azt se tudom hol laksz :D (város,utca) meg most délelőtt temetésen leszek szóval teljesen off...:/ de erre a deknire akkor igényt tartanék. Ha a héten nem is tudom megvenni de a közeljövőbe tuti, mert nagyon kellene már. Biztos, hogy írok még majd ezzel kapcsolatban.
Ezt hívják Pechnek