a rotax 123 az régebbi blok!
más az egész blok mint a 122
nekem van minden 123-hoz!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
face: zsolti czeglédi
Hali
Az af1-ek rotax 123-as blokkja és a rotax 122 között mi a különbség?
Keresetem alkatrészeket neten (dugó, hatókar tömítéskészlet) de inkább csak 122-hez találtam, azért kérdezem h akkor ezek a dolgok megegyeznének a két blokkban?
egy szóval se mondtam,hogy a motor nemmegy:D csak h eggyik csövön nemjön benzin..a motor kifogástalanul indul és semmi gond..csak megvoltam ijedve mert nemtudtam hogy ott levegőnek kell-e mennie :D azthittem mind2-ben benzinnek :) de már megvan:)
Szerintem szimplán felcserélted a benzincsövet a vákumcsövel és ezért nem indul, de ha ezeket biztos, h jól tetted vissza, akkor írd le, h mit csinál a motor amikor indítod. Mert ennyiből, h nem megy senki nem fogja megmondani mi a baja.
aha hát két kábel jön ki a tankból+2 az elfojó...ami kijön eggyiken jön a benzin a másikon meg levegőnek kell mennie :) már egy autószerelő haver megmondta :)
Hello!
Talán tedd vissza a csöveket a helyükre és láss csodát muukodni fog :D Az a cső ami szerinted üres, na az nagyon is fontos, mert neked vákumos benzincsapod van feltételezhetően és annak a csőnek a segítségével nyílik ki a csap.
még annyit akartam,hogy tudod..felemeled a tankot..és van ott négy cső...2 van az elfolyóra nekem az fekete és még van 2 amin benzin megy..eggyik vastag a másik kicsit vékonyabb mondjuk kinek hogy..és a vastagon megy a benzin minden a másikon meg semmi..üres..egyszer levettem a tankot és hát logikusan leszedtem róla ezeket is..azóta nemmegy..nincs tipped?
Végig néztem az összes vezetéket, a biztosítékokat is, a biztosítékházat. Most a tippem a fesszabályzó lehet. Haverom majd ránéz azt mondta. Mást már tényleg nem tudok, hogy mi a fasz lehet vele, mert már csak ennyi lenne a történet :/ A tanké tuti nem, mert nekem nincs benne érzékelő. A kábele megvan azt le is szigetelőztem :D de érzékelő nincs a csapomba. Leengedni egyébként csak csővel engedtem le :D lusta voltam kicsavarozni az egész csapot :D nemsoká megy a mail :) Amúgy köszi szépen:)
más az egész blok mint a 122
nekem van minden 123-hoz!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
face: zsolti czeglédi
Az af1-ek rotax 123-as blokkja és a rotax 122 között mi a különbség?
Keresetem alkatrészeket neten (dugó, hatókar tömítéskészlet) de inkább csak 122-hez találtam, azért kérdezem h akkor ezek a dolgok megegyeznének a két blokkban?
Talán tedd vissza a csöveket a helyükre és láss csodát muukodni fog :D Az a cső ami szerinted üres, na az nagyon is fontos, mert neked vákumos benzincsapod van feltételezhetően és annak a csőnek a segítségével nyílik ki a csap.
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotúak!
Csak egybe eladó!
Ára: 25.000Ft
Tel:06702465353