Eladó rs 125 pályamotor:
2010ben épült 500km van az egész motorban.DSR A.A. henger, hengerfej, dellorto vhsb 34, rotax 1 gyűrűs dugó, 0km-es koyo csapágyak a blokkban, új főtengely,pneumatikus power szelep,fordított váltó, 415-ös láncszett,jolly moto sp rendszer, porfestett váz, könnyített segédváz, felújított fékek, elől 2010es rs fékmunkahengere van, féktárcsákba 500km van, felújított első teló, hátsó teló 2008-as,elől hátul fém fékcső,frissen festett idomok, digitális fordulatszámmérő és hőfokmérő. képek
Ár megegyezés szerint(nem minden áron eladó)
06306294424, aprilia011@freemail.hu
Amit benyilaztam na az az olajpumpa takarója, 3 kis inbusz csavart kicsavarod leveszed azt a műanyag darabot és alatta lesz maga a pumpa!
A pumpán is látnod kell egy jelet és a rajta lévő forgó részen is amit, egy bovden húzgál, azt pedig te a kezeddel, markolat révén
Na addig tekerd a spanolót valamerre amíg a 2 jel egymáson nem lesz.
És a blokk BAL oldalán keresd ezt :) Hidd el ott lesz
mért flegmázás ez?
mondtam elsőnek hogy ott nem szokott lenni te azt mondtad de edig ott volt és jó volt! énmeg nem irtem semit csak küldtem jelet!
mit háboroksz?
2010ben épült 500km van az egész motorban.DSR A.A. henger, hengerfej, dellorto vhsb 34, rotax 1 gyűrűs dugó, 0km-es koyo csapágyak a blokkban, új főtengely,pneumatikus power szelep,fordított váltó, 415-ös láncszett,jolly moto sp rendszer, porfestett váz, könnyített segédváz, felújított fékek, elől 2010es rs fékmunkahengere van, féktárcsákba 500km van, felújított első teló, hátsó teló 2008-as,elől hátul fém fékcső,frissen festett idomok, digitális fordulatszámmérő és hőfokmérő.
képek
Ár megegyezés szerint(nem minden áron eladó)
06306294424, aprilia011@freemail.hu
A pumpán is látnod kell egy jelet és a rajta lévő forgó részen is amit, egy bovden húzgál, azt pedig te a kezeddel, markolat révén
Na addig tekerd a spanolót valamerre amíg a 2 jel egymáson nem lesz.
És a blokk BAL oldalán keresd ezt :) Hidd el ott lesz
Előre is köszi ! :)
Nem tudja valaki hogy a legújabb kasznis rs 125-ön hogyan kell be állítani az olajzást ? Lehet hogy ugyan úgy mint a régin ?
tökéletes minden része
érdekel a dolog
Van erre valakinek 2003mas első lámpa jó állapotba olcsón?
atta916@freemail.hu
mondtam elsőnek hogy ott nem szokott lenni te azt mondtad de edig ott volt és jó volt! énmeg nem irtem semit csak küldtem jelet!
mit háboroksz?