Helló! Oda nem kell kábel, a felette lévő a testkábel. Ink ellenőrizd le a biztosítékokat, mert nekem az a gyanús. Ha amit találtál téll a motorról eshetett le és elektromos vezeték, akár lehet a tank tartalékjelzője is, mert említetted, h leengedted a benzint. Am szép a géped. A váz és lengővilla polírozásának pontos mentetét leírhatnád a címemre: somodibence@vipmail.hu ! Köszi előre is!
maga az egész egy könnyű szar :D amúgy épp van nekem egy :D kérlek szépen én behegesztettem síkba újra kifúrtam meg menetet bele aztán van így egy pót :D
Hali! A segítségetek kellene:) Pár napja a blokkban a kuplungot elengedte az anya. Probléma megoldva, menetrögzítő+légkulcs kombó. Ment is utána minden a maga útján annyi bibivel, hogy kevertem egy kis olajat is a tankba. Kicsit félre néztem az arányokat :D benzin le, karbi le, kipucolva, vissza minden + tiszta benzin. Azóta nincs áram a motorba. De semmi féle képp. Ha beindul a motor akkor sincs semmi. Se világítás, se lámpa, se semmi. Végig néztem mindent, kábelek, gyújtáskapcsoló, trafó minden, de nem találtam semmit amíg ezt észre nem vettem a képen látható dolgot. Én személy szerint már csak erre tudok gondolni, hogy az önindítóból hiányzó kábel lehet a probléma. Meg is találtam egy kábelt az udvar közepén valahol. Hogy hogy esett ki ne kérdezzétek fogalmam sincs. Az megvan ugye, hogy az alja hova mehet, de hogy a másik vége hova kerülhet arról fogalmam sincs. Ha valakinek van bármi ötlete ezzel vagy akár ezen kívül azt megköszönném :) bocsi hogy ilyen hosszúra sikerült :D
ezt nem értem. időbe mennyi vagy pénzbe?szerintem állj neki magad tank fel akksitartó kivesz és már látod is a powerházat 2 imbuszcsavar ki powernyelv kihuz ha nem jön akkor fujatgasd be óvatosan neki vmi csodaszerrel de semmiképpen sem szabad feszegetni mert eltörik a szára enyém pl annyira be volt rohadva hogy le kellett vennem a hengerfejet és ki kellett onnan piszkálnom,de ez nagyon extrém esetekben van csak általában azért ki lehet húzni nagy nehezen.utána lemosod féktisztítóval a nyelvet is és a hornyot is kipucolod ahova belemegy ilyenkor érdemes a bowdent is beolajozni (nem árt neki). és már rakhatod is vissza.nagyjából ennyni egyátalán nem kíván szerelőt ez a mutatvány
Szia engem érdekelne a dolog ha tudsz küld mielőbb képet meg árt és hogy el tudod e postázni a cuccot engem a tankboritás nem érdekelne azzal nem tudok mit kezdeni sajnos!
kiss.tamas@maximotor.hu-ra küld légyszike várom
Valakinek nincs véletlenűl kuplunghoz olyan kar ami a dekli belselyén van, amibe a bovdent akasztod bele!? 122-eshez kellene csak az érdekel mert a 123-as pont a fordítottja.
Eladó komplett pályaidom szett 1999-2005 közti Aprilia RS125-re (korábbi évjáratra is felrakható minimális átalakítással). Sérülésmentes, szép fényezéssel.
-Fejidom (üvegszálas)
-Tank borítás (gyári)
-Faridom (üvegszálas)
-Bal és jobb oldalidom (üvegszálas)
Ha valakit érdekel képet és árat küldök emailben.
váltóolajnak semmi köze hozzá Be van ragadva a powered vszinű nézd meg azt először Hasonló volt nekem is erőtlen fos volt aztán kipucoltam, bowdent én cseréltem is mert elrohadt utánna megoldódott
Jogos mindennek annyi az ára amennyit kérünk érte... én nem adnák érte annyit meg szerintem nem is ér! De annak csak örülni tudok ha eltudod annyi ért! Szal hajrá ha annyiért elment akkor én is meghirdetem!
Valakinek Rotax 122-es hibátlan nicasilos hengere van eladó?
Több mint valószínű, hogy sajnos szükség lesz rá igaz még nincs szétszedve, de kétlem hogy megúszta! Akinek van vagy tud az kérem jelezze!
rotax 123 alkatrészek érkeztek és még a több cucom is van rs hez!
130 széles 90% gumi 10e
heger 20e vasperjejes!
dugó 5e
dellorto 28-as karbi 8e
sem amal lendkerék 13e
trafó 15e
alaplap 15e
rotax 123 jó fötengej 15e
kuplung 6e
adatlapomon az elérhetőség
kiss.tamas@maximotor.hu-ra küld légyszike várom
-Fejidom (üvegszálas)
-Tank borítás (gyári)
-Faridom (üvegszálas)
-Bal és jobb oldalidom (üvegszálas)
Ha valakit érdekel képet és árat küldök emailben.
Több mint valószínű, hogy sajnos szükség lesz rá igaz még nincs szétszedve, de kétlem hogy megúszta! Akinek van vagy tud az kérem jelezze!
130 széles 90% gumi 10e
heger 20e vasperjejes!
dugó 5e
dellorto 28-as karbi 8e
sem amal lendkerék 13e
trafó 15e
alaplap 15e
rotax 123 jó fötengej 15e
kuplung 6e
adatlapomon az elérhetőség