Uhh az húzós. Most néztem valami német fórumot ott 300 Euro-t ír, egy blokkra. (122)
Ennyiért itthon is van vagy még olcsóbban, ami max felújításra szorul.
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Már egy ideje próbálkozunk, de nem tudjuk, hogy pontosan mi lehet a baja a mocinak. Állandóan lefullad, még hirtelen gázadásnál is. A blokk vadi új, most lett felújítva. A karbival próbálkoztunk, de semmi eredmény. Alapgáz szinte nincs, majdnem hogy állandóan szívatót kell használni... Elindulni is csak 5 ezres fordulat körül lehet vagy még magasabban.
Akkor tedd bele a 34-est a 28-as csonkba, persze hogy bele lehet erőszakolni utánna meg szétszakad. Sok szart rásóznál mindenkire, kicsit unalmas már hogy azt árulod itt amit más már rég kihajint.
bele lehet tenni a 28-as csonkba a 34-es karbit csak kurva keményen kell
végülis a szívócsonk gumi! és az nyulik!
nekem van 1 amit valki kicsiszolta nagyobbra 1500ft-be odaodm ha kell!
sziasztok..nemtudjátok hogy ausztriában hol lehetne venni generic triger blokkot tök újonnan? nekem csak 1 db kéne de bolti számlával....! esetleg valaki boltnevet vagy címet........az osztrák magyar határon lakom szóval nekem nincsen messze ha úgyvan... segítséget előre is köszi..
'95-ös szívlámpás RS-hez keresek szívócsonkot. Neten nem igazán találtam, mert nem gyári karbi van rajta hanem 34-es. Nincs itt valakinek eladó? Bp-n ha lehet.
Másrészről találtam olyat, ami elvileg 28ashoz való, de feltehető 34eshez is, ilyen van?
köszi előre is,
Bálint
Ennyiért itthon is van vagy még olcsóbban, ami max felújításra szorul.
Az AM blokk az újonnan vagy használtan?