Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem azzal nincs semmi gond, mert a hardy a helyén tartja úgyis.
A másik problémám meg az lenne, hogy a sztender elektonikájából kiszakadtak a szálak és nem tudom, hogy melyiket hova kell visszaforrasztani, meg tudná nézni valaki az övét, hogy milyen színű kábelek vannak és milyen sorba vannak benne. Köszönöm.
Zéger a helyén, csavarok meg vannak húzva. Most megmozgattam és a lánckerék azzal együtt mozog amire fel van csavarozva. Elég nehéz megmondani, hogy mennyit mozog, de ha a két szélét megfogom és billegtetem olyan 2-3 millimétert biztosan mozdul mindkét irányba a széle.
Hello megvan még a szabályzó 4000ft! Elvileg jó lehet hozzá meg kell nézni a csatit és akkor kiderül ennek lapos a csatia 4 kábel megy bele 2 sárga és két piros plusz van egy test kábel külön!
Épp csak egy kicsit kell mozognia, az enyém is mozog, ez a kis mozgás a hardy-tárcsa miatt van. Ezen van a hátsó lánckerék, ill. ez a tárcsa van benne magában a kerékben, ennek a belseje ilyen gumis cucc. Nézd meg még , hogy esetleg a zégergyűrű jól van-e benne, bár nem hiszem hogy azzal lesz probléma. Egy kicsi mozgás természetes, bár nem tudom, hogy a tiéd mennyit mozog.
Valakinek van eladó kuplungkiemelője? Az a háromszög alakú cucc :D rotax 123-ba kellene.
Csavarok fogják rendesen? Esetleg zéger gyűrű nem hiányzik meg/vagy az alátét?
Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy a hátsó lánckerekemet ha kézzel megmozgatom mozog, mintha ki lenne valami kopva. Tudja valaki, hogy mit lehet a baja, mit kell cserélni? Köszi
Milyen árba adod?
Sziasztok!
Múltkor valaki,(sajnos felhasználónevére nem emlékszem) aki fordulatszám szabályozót kötött be(Müller Szabolcs félét) és valami nem klappolt neki, kíváncsi lennék, hogy sikerült-e megoldania a problémát, működik-e neki tökéletesen!
Ha olvassa a fórumot, írja le a dolgokat, mit hogyan csinált!
A napokban én is nekiállnék beépíteni a motorba!
Jó volna egy kis segítség!
Köszi előre is!
Üdv.: Béci
Nekem van hozzá bal oldali hibátlan lábtartó konzolom 5000ft+posta ha kell.
valakinek gyujtás elektronika ? csak ful puveres érdekel és és kábel köteg is kell !
Sziasztok! Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy oldalt!
http://www.facebook.com/Aprili...
Kérlek csatlakozzatok minél többen, akinek persze van rá lehetősége, kedve. Ott is meg lehetne egymással osztani tapasztalatokat, segítséget nyújtani egymásnak. Széles utat mindenkinek!
r.martin93@citromail.hu
sziasztok! valaki aki Békés megyében lakik, tudna mondani egy jó helyet, ahol a 12.000-es szervizt meg tudom csináltatni? köszönöm! :))
MartinFXR, érdekelne. De tudnál írni egy e-mail címet?
Újonnan vásárolt, szinte új, pár km-ert futott teljes polini 160ccm-es hengerszett eladó, Rotax122/Rotax123. Eredeti Nicasilos a henger, "A"-s dugattyúval és tartozékaival és a hengerfej.
érd.:patvaros87@gmail.com
Szia! Egy e-mail címet tudnál írni, ott megbeszélhetnénk...
Kivettem megnézni az első izzókat, hogy milyenek vannak benne, erre a tompított beadja az unalmast.....kimértem az áramot felveszi, minden jó, egy bibi van hogy nem világít, pedig az izzón se látni semmi különös hibát! Aprilia így szeretlek
Képes lenne ennyitől beszarni?
Eladó 122-es hibátlan Henger dugóval, hengerfejjel. Fix 40000ft
Sziasztok
Vennék pár dolog :
-tank alá lemezanya- csavarral
-110/70-17 es első gumi
-hibátlan bal oldali lábtartó konzol
-bal oldali tükör
Válaszokat ide vagy a rs125rotax122@freemail.hu címre.
megjárattam az rs-t, minőségért bocsi.
Üdv!
Egy sima 28-as karbi minek róla kép nemértem. Tökéletesen működik, nemtudom mennyit futott. Majd csinálok képet, csak nincs nálam most a karbi.
Hello van egy elado rotax 123 -as hengerem vertex dugóval. adom hozzá a cilindet és a hengerfedőt is. Korubelul 4000km van benne , akit erdekel irjon vagy hivjon.
Tel.: 0630 867 63 97
Email: boris.smith05@gmail.com
Valakinek van rs-re végdobja?
kép ?,mennyit futott ?