Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2008 as 125 ös full power es rsemet eladom ! akit érdekel irjon ! 500 000 ft !
Ezért van magyarországon ennyi szemétdomb motor, mert így szerelik őket. Használhatod a kalapácsot, de utána majd nem kell csodálkozni ha kiesik a házból a csapágy és társai.
Simán kalapáccsal nem ajánlatos, de ha elé tartasz egy darab fát, akkor semmi gond nem lehet. Szerintem...
Eladó cuccok !
Heló.
Engem lehet érdekelne a 2 képről a 12es számű kuplunkgkosár ha rotax 122es és hibátlan állapotú.Mennyi lenne az ára?Közelebbi képet tudnál küldeni róla?Előre is köszi.
Sziasztok!
Keresek eladó power nyelvet. Elektronika nem kell, ha van bowden is az viszont nem baj, de a szelep a lényeg!
email-em: balint92@hotmail.com
jó lenne bp közelében
Köszi!
ok, az megvan nekem is -igazából blokkot melegítení, csapágyat hűteni, ja. de kalapács gyorsabb, egyszerűbb -könnyebben kivitelezhető. főtengely csapágyakat leszámítva -nagyon könnyen ki lehetett kopogtatni őket. amúgy meg befele/ vissza mindenhogyan a kalapács marad v tévedek? ...akkor oly mind1 szervítkönyben pedig a lehúzóval más furatokkal húzzák ki és utánna úgy préselik vissza, ha jól emlékszek... te úgy szoktad kifőzni ?
kalapáccsal egyik csapágyat se szokás. melegíteni kell és kiesik mind.
Sziasztok! valaki tudna segíteni -tippet adni, h a jobb oldali blokkfélből hogyan csalogassam ki a csapágyakat (főtengely/ forgantyúsház mellettieket hátulról nem lehet kalapáccsal kínálni) Ti, h syoktátok ezt megoldani? köszi
Projekt meghiúsulása miatt eladnám Chesterfieldes matrica szettemet 8000forintért Két oldalidomra a Chesterfield és Aprilia felirat illetve az IP, fejidomra és farokidomra chesterfieldes feliratok két oldalra. Igényes tökéletes minőség George Design-os, csak nekem végül más lesz a motoromon 13ezerért vettem. Akit érdekel a 0630/6963423-as telefonszámon keressen meg délután 5 után képet is tudok küldeni róla.
már tárgytalan ! azért köszi
Köszi !
Ez Jóó !
Jó állapotő Nicasilos hengerszettet tudok ha érdekel, adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz!
hibátlan henger 35e
köszönöm
Adok neki. Sajnos muszáj, mert nem adagol rendesen a pumpa. Az előző blokk ezért ment tönkre, mert nem kapott megfelelő mennyiségű olajat, nem volt elég kenés. Most nem akarom, hogy még egyszer előforduljon!
nekem van csak meg kell furni! vagy ha megtudják komádiba akkor megfuratom a hétvégén
Üdv, rotax 123-hoz keresek hengert és dugattyút.
sajz@freemail.hu
Én ráállítottam az olajpumpára amit multkor állítottam vissza mikor mondtad hogy van gyári jelölése :) Énis 250 km-t járattam , de igazából nicasilost nemnagyon kell. 250 után egy darabig kb csak nyélen ment amikor néztem hogy jó-e a főfúvi.
Tudja valaki,hogy a dell orto phbh28-as karbi uszóházában mennyi cc benzin a helyes benzinszint?
Aki még nem látta de kell neki valami írjon ! 2008 rs 125 cuccok !
Mármint összesen pár száz bocsánat
Jó is lenne egy tankkal mondjuk 350 km
Egy tank benzinnel pár száz kilométert?
Az igen, akkor te aztán adsz neki olajat bőséggel. Vagy a pumpát figyelmen kívül hagytad? Azért az az 1:40 es keverés+pumpa is HA van az azért elég brutál, ennyire nem hinném, hogy fürdenie kellene az olajban
Én 1 tankhoz gondoltam 1 decit + pumpa így járok pár száz km-et aztán csókolom csak a külön olajzás.....