sziasztok lene egy kérdésem, mégpedig, hogy kissé meglilult az első tárcsám az nagyon nagy gond? és gold fren fékbetétem van. szerintetek a fékbetét még használható, mert megcsiszolgattam és harap szépen.
Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Rotax 123hoz keresek bendixre műanyagot, blokk dugót oldalra meg felülre az olajbeöntőhöz. Ha valaki tud segíteni írjon:) kelemenjani@freemail.hu köszi előre is:)
Én 17/40 el tehát gyári áttétellel használom, nekem is van pár lánc általi karcolás az első lánckeréknél a műanyag kis láncvédőben vagy minek is nevezzem. Hogy miért azt csak a nagyfőnök tudja odafent xD De alapból nekem nem ér bele
Sziasztok!
Hogy lehet az, hogy nekem a 17-es lánckereket ha felrakom előre, akkor a láncvédőbe bele ér a láncom?Minden rendesen, jól be van állítva, de még is beleér a lánc a láncvédőbe az első lánckeréknél! 17/39-el használnám a motoromat, de így nem igazán megvalósítható!
Most 16/39 van fent, de 150-es végsebessége van 12 000-es fordulaton, simán, könnyedén eléri, de nem akarom már tovább forgatni mert nem éppen szerencsés ugyebár! :(
97-es motor Rotax 122-es blokkal!
Valakinek valami ötlete?
150/60r17 - 120/60r17 Dunlop Sportmax D207!
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotúak!
Csak egybe eladóak!
Ára: 28.000Ft
Tel:06702465353
Sziasztok! Légyszi segítsetek! Egyes fokozatban nagyon fullad a motorom, elindulni is csak 5 ezres fordulat körül lehet. Általában nehezen is gyújt. Szerintetek mi lehet a probléma?
Váz, futómű, kerekek, gumik méretei, fékek (a nyereg ugyanaz), kipufogórendszer és asszem az áttétel is más, de a blokk ugyanaz. Jah és persze magától érthetődik: a kinézet (műszereket is beleértve).
ogy csinálta :d kiveszed a két csavart, aztán kihúzod a hengerből és ennyi... nem értem, 1000x csinaltam már, de a közelében nem jártam annak, hogy eltörjön :d
Hali! Keresek rotax 122be power nyelvet+házat hozzá.
Az új utángyártott Italmondos nyelv 2000km-t bírt, aztán eltört a szára... a háznak meg szerelőm letörte az egyik fülét...
A válaszokat előre is köszi.
agressor19@feemail.hu
Nagyon minimális csak a rugózása! :D
Azért köszi szépen a tippet!
nekem hirtelen ez jutott eszembe
Ha valaki még tud valami ötletet az ne tartsa magában!
Köszi!
patvaros87@gmail.com
Rs 125-re kéne nekem baloldali lábtartó konzol, ha valaki tud írjon légyszi!
Hogy lehet az, hogy nekem a 17-es lánckereket ha felrakom előre, akkor a láncvédőbe bele ér a láncom?Minden rendesen, jól be van állítva, de még is beleér a lánc a láncvédőbe az első lánckeréknél! 17/39-el használnám a motoromat, de így nem igazán megvalósítható!
Most 16/39 van fent, de 150-es végsebessége van 12 000-es fordulaton, simán, könnyedén eléri, de nem akarom már tovább forgatni mert nem éppen szerencsés ugyebár! :(
97-es motor Rotax 122-es blokkal!
Valakinek valami ötlete?
Érdeklődnék ,hogy a fesszabályzó megvan e még?És Aprilia AF1-be jó lenne?
Köszönöm
Javítás,repedezettség mentesek!
Az első 95%os, a hátsó:90% os garantált állapotúak!
Csak egybe eladóak!
Ára: 28.000Ft
Tel:06702465353
Az AF-1 Futura és a régebbi, trapéz lámpás Rs között mi a különbség?
ogy csinálta :d kiveszed a két csavart, aztán kihúzod a hengerből és ennyi... nem értem, 1000x csinaltam már, de a közelében nem jártam annak, hogy eltörjön :d
Az új utángyártott Italmondos nyelv 2000km-t bírt, aztán eltört a szára... a háznak meg szerelőm letörte az egyik fülét...
A válaszokat előre is köszi.
agressor19@feemail.hu