Én most azon gondolkoztam, olvasva ezt a büntetés dolgot, hogy nekem hogy a "jobb"?
1) használom ötvenesként amíg nincs meg a jogsi
2) felteszem a rendszámot és úgy használom
Mivel már a nevemen van a motor, biztosítás rendezve szal mindne papír hivatalos így ezzel már nincs gondom a jogsit is csinálom!
Szóval ha bemutatom a rendőrnek az összes papírt ha megállít + odaadom a vizsgalapomat akkor rendesnek néz és elenged vagy azért is megbüntet? Elég rossz így közlekedni hogy csak a tükröt bambulom még ha normálisan közlekedek akkor is.
és most így hogy feljelentettek nem kéne nekik bizonyítani hogy 125 ös vagy valami? mert hogy ránézésre azt mondják hogy annyi az nem túl meggyőző senki számára. lehet én látom rosszul, de ha nem hívják be kpmre akkor mi alapján büntetnek meg bárkit? bár mondjuk mindíg nekik van igazuk..
Hello aha persze feljelentés az alap :) az a baj hogy h..lyék a rendörök de sajna picit már értenek motorhoz és várhato hogy elöbb utobb kiszurnak vele :)
hello
multkorában írtad hogy megfogott a rendőr, mit szólt hozzá? megbüntettek? csak azért érdeklődöm mert nekem sincs rajta rendszám és mégis mire számítsak ha megfognak
Hali!
Valakinek van rotax 127-es blokkba lamellakészlete és gyári gyújtása?
Akinek van vagy tud valahonnan írjon már.Ugyanitt 127-es blokkhoz blokkfelek,önindító,henger váltó eladó.
Msn/Email:farkasgyorgy4@freemail.hu
Hali
jonak tünik
dde salyna nem voltam de majd asszem jövöhéten mert 18tol szabin vagyok igy tuti tura lessz belölle
elkenem a száját a kis édesnek
Mindent köszönök még 1x Viktor
majd kövi honapban meghálálom
1) használom ötvenesként amíg nincs meg a jogsi
2) felteszem a rendszámot és úgy használom
Mivel már a nevemen van a motor, biztosítás rendezve szal mindne papír hivatalos így ezzel már nincs gondom a jogsit is csinálom!
Szóval ha bemutatom a rendőrnek az összes papírt ha megállít + odaadom a vizsgalapomat akkor rendesnek néz és elenged vagy azért is megbüntet? Elég rossz így közlekedni hogy csak a tükröt bambulom még ha normálisan közlekedek akkor is.
multkorában írtad hogy megfogott a rendőr, mit szólt hozzá? megbüntettek? csak azért érdeklődöm mert nekem sincs rajta rendszám és mégis mire számítsak ha megfognak
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Álmodtam egy RS-t magamnak
itt áll a garázsom előtt
adj erőt hogy ki tudjam húzatni
van hitem a két ütem előtt
zene pedig itt van hozzá.........
http://youtu.be/TKILOYF08rw
Ezt fejtsd ki bövebben
Mert ez igy ugy hangzik mintha balettozva hánynád a rizsát
Új kétgyűrűs bevonatos Vertex dugattyú, 53,99-es méretű. Mindennel együtt (gyűrűk, csapszeg, biztosító gyűrűk), dobozában.
Ár: 20 000Ft
1.jónak tűnik
2.sajna
3.lesz
4.belőle
Csak ennyi:P
Valakinek van rotax 127-es blokkba lamellakészlete és gyári gyújtása?
Akinek van vagy tud valahonnan írjon már.Ugyanitt 127-es blokkhoz blokkfelek,önindító,henger váltó eladó.
Msn/Email:farkasgyorgy4@freemail.hu
nekem pont a te 2008as mocid kipufogórendszere kellene
van 1 eladó yoshimura dobom és eladó a gyári rs rendszerem 2002 es
2008-as Rs. Előre is kösziii! :)
jonak tünik
dde salyna nem voltam de majd asszem jövöhéten mert 18tol szabin vagyok igy tuti tura lessz belölle
elkenem a száját a kis édesnek
Mindent köszönök még 1x Viktor
majd kövi honapban meghálálom
Gabesz hogy működik a moci?
voltál túrázni?