Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom, hogy ennyire jók ezek a motorok na, de senkinek sincs elfekvőben egy kihasználatlanság miatt?
Érdekelne rotax 127 blokkhoz komplett lamella készlet,váltókar,gázbovden.
Akinek van valami írjon.
Msn/farkasgyorgy4@freemail.hu
06302265808
basszus most látom hogy nemrég vetted a motort, így azért meg főleg szívás a dolog, most 100e-ret simán bele fogsz költeni a blokkjába
Probléma oka meg is van:

"mi a jó fene történhetett tegnap este"

Kánikulában beálíltott motor meg tud akadni reggel meg esete, és még csak haragudnio sme lehet senkire,mert kb így normális.
hát az bizony megragadt. jöhet bele az új dugó, főtengely centír, meg mindent kiméregetni és amit kell, azt cserélni. De ebből remélem, h megtanultad, h a motorféket kerülni kell, főleg a magas fordulatszám tartományban meg jó meleg blokknál nagy hőtágulás mellett. A felújítás után pedig nagyon ajánlott egy karburálás különolajzást beállítani, és inkább sokalljon egy picit utcára, minthogy megakadjon.
Sziasztok....

Valaki mondjon már valami okosat légyszi hogy mi a jó fene történhetett tegnap este? szóval jöttem haza eleinte szépen úgy 6 nál váltogattam felfele aztán hogy láttam hogy mindjárt nyakamra szakad az ég elkezdtem neki húzni felmentem teljesen 140-ig (eddig nem mentem vele ennyivel) majd kiló 40- nél visszavettem a gázt gurultam tovább és paff megtörtént a bibi mintha megszorult volna a dugattyú fordulatszám le hátsókerék besatuzott én meg csúsztam szépen tovább nagyon nagy mákom volt hogy meg tudtam fogni... leálltam az út szélére, sebességből ki égett szag...:S:Suhh vártam vele egy kicsit, elkezdtem indítózni, majd fél perc indítózás után lassacskán elindult megint.. majd óvatosan hazagurultam vele... nagyon beparáztam légyszi mondjatok valamit mi a franc lehetett ez? szerintem megszorult.. de utána akkor megy tovább gond nélkül?o.O olaj van benne még bőven...
(Egy 125-ös 2005 ös aprilia rs 14890km-el tudom lassan időszerű a dugócsere)
Sziasztok
tanácsotokra lenne szükségem,
Br10eg gyertyát használtam melyből 2öt is "tönkretett" 3 nap alatt
majd vettem b10egv-t ezzel kb 20km tudtam menni:S
a gyertya nincs beköpve, de mégsem indul a motor, azonban ma az egyik "rossz" gyertyán megpróbáltam a hézagot növelni, és egyből elindult a motor. szerintetek mi lehet a gond? mitől mehet összébb a hézag?
Időben ki kell cserélni a kopó alkatrészeket, és nincs gond. Na és persze megköveteli a szakszerű szerelést, használatot (no motorfék, full szint olaj, rendes bemelegítés). Illetve ami még fontos az a karburálás, más beállítást kíván a karbi télen és nyáron is.
Akkor az Olasz mérnökök jó munkát végeztek
Egyébként bárki írjon lehet, hogy más megoldás is érdekelhet.
2006tól van azt hiszem az új kasztnis enyém 2005ös és még a gömb gyakorlatilag csak a dizájn változott se erősebb se gyengébb nem lett típushibák hát nem tudom nekem eddig kopp kopp kopp semmi karba kell tartani és nem lesz vele gond
Sziasztok!
Éppen ezekben a hónapokban szemezgetek evvel az Apriliával, de sehol se találok megfelelőt ár és teljesítmény... na megy persze kivitel arányban!Mindenképpen az újabb típus érdekelne a szín az mindegy ha jól emlékszem akkor az Aprilia valahogy 2005 közepe után hozta be az új konstrukciót, de javítsatok ki ha tévedek, szerintem tudjátok, hogy mire gondolok!Még az lenne a kérdésem, hogy ezeknél mik a típus hibák mire nem ártana figyelni stb!?
Ha valakinek esetleg lenne a témában adott, és a felsoroltakkal megegyező konstrukció az küldjön linket vagy képet vagy E-mailt!
A válaszotokat előre is köszönöm üdv!
Helló
Mennyibe vannak külön a kipufogók?
Üdv BEni
ugyan azokat kel nézni motorvásárlásnál minde mototn!4 a blokot nézd meg főkép! szép tiszta hangja legyen!
ÜDV MINDENKINEK.
Egy fontos kérdésem lenne hozzátok mégpedig.
125-ös RS-nél 97-98-99-es évjáratnál mik a típusbetegségek? és ezeket mennyibe kerül orvosolni? milyen a fogyasztása és a menettulajdonsága?
Eladó!
Egy pár alig használt,szinte új első hátsó tárcsa,karc és ütésmentesen nagyon jó áron
Az én rs-emen volt csak Brakinget vettem helyette

tel:06703818737
Üdv:Sabi
szép estét!
Ma jött meg az első lánckerekem ( 17 ) erre nem rövid lett a láncom....hááátt, nemvagyok ideges. Vehetek láncszemet
Eladó aprilia alkatrészek!
Érd:
Tel: 06-30-396-9584
E-mail: aprilia0212@freemail.hu
Hy!

Fékcső kellene nekem az elsőfékhez Pegasóra! Van valakinek esetleg?
csavarboltokban 280 ft
Help, A gyújtást hogy kell felrakni? 3 féle képpen lehet.... És már nwem tzudom h hogy volt. Ja és ha valaki eltudná linkelni azt az oldalt ahol az összes robbantott ábra van azt megköszönném. :))
valakinek nincs eladó vagy 10-15db m4-es lemezanyája?
Nekem van komplett kuplungom tárcsákkal lamellákkal aggyal 6000ft.Rotax 123.-as blokkhoz