SOS-ben keresek KM óra meghajtót!
Vagy legalább a rúd alakú meghajtóját, amibe belemegy a spirál.
Kérem akinek vna írjon jelezzen itt, vagy email: beni.balogh@gmail.com
Vagy ha esetleg tud vki újat 10e alatt, régen bakonymotornál volt 7ért, de sajnos már nincs. Ha valaki esetleg tud máshol kérem sózljon!
Azzal állítod a távolságot, úgy kell belőni hogy össze tudd rakni és felül a mágnesnél be tudd normálisan állítani hogy ne feszülöjna nyelv, és nyisson is rendesen. Összerakás előtt a menetes furatot és a szárat is szírtalanísd, és menetörgzítővel (pl. loctite) rakd össze.
Srácok egy gyors kérdésem lenne! A power nyelv végében az a kis menetes "csavar" az teljesen bele kell, hogy legyen csavarva? Mikor levettem nekem eleve benne se volt, ezért nemtudom, hogy most mi van..
S.O.S be kéne a biztos infó mert szét van szedve a motor :) Köszi!
hali skacok nekem ez a cucc kellene akinek van vagy tud www cimet ahol be lehet szerezni kérem irjon gabofreemail.hu9@freemail.hu
kössz a segitséget elöre is
Hali! Ez a gyertya dolog elég bonyolult, elég sokat foglalkoztam tuning robogókkal, ott is úgy van, hogy ha kell, ha nem 10-12 000 et pörög a gép. Szinte minden aluhengernak 9, 10 es ngk van előírva, az Istennek nem lehet belőni őket, hogy barna legyen a gyertya, de ha véletlenül kisebb hőértékű van benne, azonnal bebarnul. Ezzal csak az a baj, hogy nem kell sokat menni, és kilyukad a dugó, szóval annak a gyertyának akkor is barnának kell lennie, ha fél órát mentél 12 000 es fordulaton. Mindenképp cseréldki 10es re, nekem ngk br9eg van az rsben, szervízben ezt rakták bele (Full Power), de Én is ki fogom cserélni. Jobb félni, mint megijedni :D
Üdv.
Hello! Vasárnap elhoztuk az új motoromat Rs 125 manuel poggiali replica. Ma néztem meg a légszűrőt és kicsit átnéztük és egy ngk bpr6es gyertya van benne. És attól félek hogy elolvad a hőtöl mivel kicsi. A kiskönyv is azt írta hogy 10-es kellene bele meg nagyvason is megnéztem hogy mit ad ki gyárinak és ottis 10-es, amugy a gyertyakép nagyon szép özbarna és szép tiszta nincs lerakódás rajta. Cseréljem le 10-es hőértéküre vagy maradhat benne?
Szeretnélek titeket meginvitálni az általunk rendezett motoros versenynapra. Bővebb információkat a honlapunkon olvashattok http://www.red-line.hu/
Amennyiben többen is jöttök és esetleg fórumtalálkozóban gondolkodtok jelezzétek nyugodtan és biztosítunk kordonszalaggal elkerített részt számotokra.
Hali!
Ismét segítséget szeretnék kérni.
Amikor tolom a motort és behúzom az elsőféket, halk kattanást hallok, mindent megnéztem ( kormánycsapágy, fékbetét, ilyenek) minden jó, de észrevettem, hogy a tárcsa külső része, ahogy a belsőhöz van rögzítve, lütyög rajta. Úgynézem valamilyen préselt gyűrűkkel van rögzítve, ezek lötyögnek picit.
Ez normális? 10 000 km van a mociban (új rs)
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.
Vagy legalább a rúd alakú meghajtóját, amibe belemegy a spirál.
Kérem akinek vna írjon jelezzen itt, vagy email: beni.balogh@gmail.com
Vagy ha esetleg tud vki újat 10e alatt, régen bakonymotornál volt 7ért, de sajnos már nincs. Ha valaki esetleg tud máshol kérem sózljon!