Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello: gyári power nyelv torax 122es=12e km meghajtó csiga=5e
érd:spmito@freemail.hu
Sziasztok !

Valaknek van-e valami rajza hogy kell összerakni az rs 125 mert szétugrott mikor szedtem szét
dolce
engem a power nyelv érdekelne + bowden kmora csiga + spirál
mennyi az áruk?
sziasztok...............maradék rs 125 rotax 122 és af1 125 alkatrészek eladók.......30 605 6883
Sziasztok!

Van egy kis probléma az rs-el....ahogy nyit a power 6,5-7 ezerig húz utána 7-8 ig mintha kicsit elgyengülne (hang alapján) és 8- megundul de csak max 9,5-ig utána leforog pirosig de teljesen erőtlenül.....160 a vége pont 9,5-ezres fordulatnál...... lehet hogy a fordulatszámmérőm csal....vagy valami kaja vagy gyujtásprobléma lehet......lécci segítsetek..

Ötleteket előre is köszönöm!
Hogyha érdekel akkor keress meg lehet tudok bene segiteni!
emailom:
patvaros87@gmail.com
5e
hello
a baloldali lábtartó konzolt mennyiért adod?
Hali érdekelne a power és kilométeróra csigád és hozzávalo bowdened nincs véletlenül?
msn :gabofreemail.hu9@freemail.hu
Elöre is köszi
Sziasztok.
Szükségem lenne rotax122-eshez hengerre és dugóra akinek van valami szóljon SOS
Hali!
Köszi az ötletet , benézek majd holnap a kulcsoshoz ,és megkérdezem:)
A squish 1,5 mm gyári érték szerint.
Sziasztok!
Egy problémával fordulnék hozzátok. Holnap rakom összefele a rotax123-as blokkomat és az lenne a kérdésem, hogy a préssávot ti mennyire szoktátok beállítani? Normál, utcai körülmények között van használva a szerkezet . Érdekelne hogy a 125-öst illetve a 160-as polinit mennyire érdemes, esetleg valaki tud gyári infóval szolgálni ennek mértékéről? Néztem a manualt de nem találtam benne utalást erre vonatkozóan.
Előre is köszönöm a segitséget!
hello
már kérdezted kulcsmásolósnál hogy nem e tud csinálni a zárbelső alapján kulcsot? mert nekem is volt ilyen multkorában és megtudta így csinálni de azótta itt már bezárt ez a bolt..
aprilia rs 125 maradék alkatrészek eladók.
érd:spmito@freemail.hu
Sziasztok!
Valakinek nincs eladó zárszettje?(sajnos az én kulcsomat elhagytam-és nincs pótkulcs...Akinek csak 1 kulcsa van az másoltasson mert xar érzés... )
2002-es Rs 125 höz kéne
Csak is komplett zárszett érdekel,kulccsal,vagy esetleg új!
ajánlatokat az rs125rotax122@freemail.hu címre várom.
Előre is köszi.
Üdv Shox
Ki akartam venni a szelepet kitakarítani, kiveszem a 2 imbuszcsavart erre nem húzza ki az egész szelepet, és az szépen bent csücsül a hengerben...:D
Így már érthető a magyarázat, hogy felül miért nem akart igazán menni....
Rotax 122-be valakinek van új powerbovdenje?
NGK B10EG gyertyát t1él bele vagy ezzel +1ezőt más márkában ill. 0,7-0,8 mm hézaggal! Ha így sem jó más baj lesz...
Nekem power nyelv kell bowdennel
asszem 122es ( 2001-2004 eshez)
hello. nekem van powernyelvem gyári 122-es (nem utángyártott)
power bovden is van.
ha érdekel keres emailbe:spmito@freemail.hu
Üdv, segitséget szeretnék kérni. Az mitől lehet hogy a gép nempörög ki teljesen és így ledadog puffogg én gyertyahibára gondolok, nem gyári gyertya van benne de régen rendesen ment vekle, most egy darabig állt és már nem fasza.
előre is köszönöm a segitséget. :))
oks, köszönöm a gyors választ :D
A lecsapott része lefelé néz.
Hali!
Valaki mondja már meg, hogy hogyan kell állnia a Power nyelvnek :D
A lecsapott része a henger, vagy a kipufogó fele legyen?
Mindenki mást mond :D (rotax 122)