Van egy kis probléma az rs-el....ahogy nyit a power 6,5-7 ezerig húz utána 7-8 ig mintha kicsit elgyengülne (hang alapján) és 8- megundul de csak max 9,5-ig utána leforog pirosig de teljesen erőtlenül.....160 a vége pont 9,5-ezres fordulatnál...... lehet hogy a fordulatszámmérőm csal....vagy valami kaja vagy gyujtásprobléma lehet......lécci segítsetek..
Sziasztok!
Egy problémával fordulnék hozzátok. Holnap rakom összefele a rotax123-as blokkomat és az lenne a kérdésem, hogy a préssávot ti mennyire szoktátok beállítani? Normál, utcai körülmények között van használva a szerkezet . Érdekelne hogy a 125-öst illetve a 160-as polinit mennyire érdemes, esetleg valaki tud gyári infóval szolgálni ennek mértékéről? Néztem a manualt de nem találtam benne utalást erre vonatkozóan.
Előre is köszönöm a segitséget!
hello
már kérdezted kulcsmásolósnál hogy nem e tud csinálni a zárbelső alapján kulcsot? mert nekem is volt ilyen multkorában és megtudta így csinálni de azótta itt már bezárt ez a bolt..
Sziasztok!
Valakinek nincs eladó zárszettje?(sajnos az én kulcsomat elhagytam-és nincs pótkulcs...Akinek csak 1 kulcsa van az másoltasson mert xar érzés... )
2002-es Rs 125 höz kéne
Csak is komplett zárszett érdekel,kulccsal,vagy esetleg új!
ajánlatokat az rs125rotax122@freemail.hu címre várom.
Előre is köszi.
Üdv Shox
Ki akartam venni a szelepet kitakarítani, kiveszem a 2 imbuszcsavart erre nem húzza ki az egész szelepet, és az szépen bent csücsül a hengerben...:D
Így már érthető a magyarázat, hogy felül miért nem akart igazán menni....
Üdv, segitséget szeretnék kérni. Az mitől lehet hogy a gép nempörög ki teljesen és így ledadog puffogg én gyertyahibára gondolok, nem gyári gyertya van benne de régen rendesen ment vekle, most egy darabig állt és már nem fasza.
előre is köszönöm a segitséget. :))
Hali!
Valaki mondja már meg, hogy hogyan kell állnia a Power nyelvnek :D
A lecsapott része a henger, vagy a kipufogó fele legyen?
Mindenki mást mond :D (rotax 122)
érd:spmito@freemail.hu