Oldalirányban tud mozdulni, akkor "még" OK. elméletileg. De ha új tárcsán nem tud mozdulni semerre akkor én kételkedem a dologban....
Keresgélek a neten, de az istenért sem találok semmit erről a dologról.
ez a féktárcsa kérdés elég érdekes........
és is simán kikukáznám!
de a múltkor beszéltem egy sráccal aki motorszerelő sulit végzett és Suzuki versenycsapatnál is szerel (nem csak hétvégi szerelő), ő azt mondta hogy úszóágyazású fékeknél ez megengedett
más példa :
szomszéd GSX 600F (93-as évjárat )gépén 35000 km-nél kezdte ezt csinálni a tárcsa ezt a jelenséget most 80000 km van benne
féktárcsa pedig maradt most is jól teszi a dolgát
ezek csak példák a saját környezetemből , természetesen ha nagyobb biztonságban érzed úgy magad akkor feltétlen cseréld ki
Ha erre gondolsz amit a képen piros nyíllal bejelöltem, akkor annak még véletlen se szabad mozognia. Mielőtt még meghalnál a szar féktárcsa miatt cseréld ki újra!
Halihó
Érdeklődnék,h nincs e valakinek Jolly Motó rendszere?
Ha valakinek lenne vagy netántud olyat akinek biztosra van az kérem válaszoljon. Köszöntem
Mindedj, beütöd a gugliba, hogy "úszó féktárcsa" és kés.
Keresgélek a neten, de az istenért sem találok semmit erről a dologról.
ez a féktárcsa kérdés elég érdekes........
és is simán kikukáznám!
de a múltkor beszéltem egy sráccal aki motorszerelő sulit végzett és Suzuki versenycsapatnál is szerel (nem csak hétvégi szerelő), ő azt mondta hogy úszóágyazású fékeknél ez megengedett
más példa :
szomszéd GSX 600F (93-as évjárat )gépén 35000 km-nél kezdte ezt csinálni a tárcsa ezt a jelenséget most 80000 km van benne
féktárcsa pedig maradt most is jól teszi a dolgát
ezek csak példák a saját környezetemből , természetesen ha nagyobb biztonságban érzed úgy magad akkor feltétlen cseréld ki
Üdv: Viktor
Én nem tudom biztosan, szerintem nem kéne neki, de lehet rosszul tudom. (utánanézek)
valaki meg tudná mondani milyen színű vezetékek mennek az index relére? kb.2002-es RS
(szanaszét van gányolva a vezetékelése - relé is hiányzik-
odáig eljutottam hogy az ülés alatt kellene lenni a relének de nincs )
Üdv: Viktor
Érdeklődnék,h nincs e valakinek Jolly Motó rendszere?
Ha valakinek lenne vagy netántud olyat akinek biztosra van az kérem válaszoljon. Köszöntem
engem érdekelne csere, van egy arrowom.
vegyél fel msn re ha gondolod: csaba0203@freemail.hu
kb 2000km-t futott, hibátlan állapotú
-15-16-os első könnyített lánckerekek
-39es hátsó gyári lánckerék
-D.I.D. 520 O gyűrűs lánc
egybe 9.000-
aprilia011@freemail.hu