Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a rizsa jön elő, hirdetések.... 5 oldalig végignéztem és semmi érdemleges műszaki leirás.
Cááááá:)

Mindedj, beütöd a gugliba, hogy "úszó féktárcsa" és kés.
http://store24.hu/engine/prodi..." target="_blank">ufótárcsa
oda kell hegggeszteni lángheggesztőve'
Oldalirányban tud mozdulni, akkor "még" OK. elméletileg. De ha új tárcsán nem tud mozdulni semerre akkor én kételkedem a dologban....
Keresgélek a neten, de az istenért sem találok semmit erről a dologról.
üdv

ez a féktárcsa kérdés elég érdekes........
és is simán kikukáznám!
de a múltkor beszéltem egy sráccal aki motorszerelő sulit végzett és Suzuki versenycsapatnál is szerel (nem csak hétvégi szerelő), ő azt mondta hogy úszóágyazású fékeknél ez megengedett

más példa :
szomszéd GSX 600F (93-as évjárat )gépén 35000 km-nél kezdte ezt csinálni a tárcsa ezt a jelenséget most 80000 km van benne
féktárcsa pedig maradt most is jól teszi a dolgát

ezek csak példák a saját környezetemből , természetesen ha nagyobb biztonságban érzed úgy magad akkor feltétlen cseréld ki

Üdv: Viktor
A külső körnek el kell mozdulnia a belsőhöz képest?
Én nem tudom biztosan, szerintem nem kéne neki, de lehet rosszul tudom. (utánanézek)
akkor a rossz, ha már nem "lötyög"
Ha erre gondolsz amit a képen piros nyíllal bejelöltem, akkor annak még véletlen se szabad mozognia. Mielőtt még meghalnál a szar féktárcsa miatt cseréld ki újra!
felvettelek
üdv

valaki meg tudná mondani milyen színű vezetékek mennek az index relére? kb.2002-es RS

(szanaszét van gányolva a vezetékelése - relé is hiányzik-
odáig eljutottam hogy az ülés alatt kellene lenni a relének de nincs )

Üdv: Viktor
szutyok?
Azt tudom, csak úgy szakadt el a bovden, hogy ilyen félállásban maradt, és felül semmi ereje nemvolt. 9 ezertől olyan volt mint valami erőtlen szutyok
Halihó
Érdeklődnék,h nincs e valakinek Jolly Motó rendszere?
Ha valakinek lenne vagy netántud olyat akinek biztosra van az kérem válaszoljon. Köszöntem
0.03-0.035 mm
Akkor valamit nem jól állítottatok.
Hello
engem érdekelne csere, van egy arrowom.
vegyél fel msn re ha gondolod: csaba0203@freemail.hu
Gyári láncszett eladó
kb 2000km-t futott, hibátlan állapotú
-15-16-os első könnyített lánckerekek
-39es hátsó gyári lánckerék
-D.I.D. 520 O gyűrűs lánc

egybe 9.000-

aprilia011@freemail.hu
A powertől nem lesz benne pedig több power.
valakinek arrow rendszer vagy gianelli rendszer?csere gyárira és kp
valaki nem tud rotax123 robbantott rajzot, mert ez http://www.easyparts.nl/ rotax122 ! egy link nagyon jó lenne! köszi!
Hali valaki esetleg nem tudna nekem ilyen carbonfóliás karokat szerezni és ilyen taknpadot ?és érdekelne esetleg carbon mintás kormányvég is
Kész a power! Hát ez valami kegyetlen amit vééégre művel,ezt vártam Nem kérdez
italmondo 2400, énis ma vettem.
Márnincs sajnos, most irtam nekik 6700 ért volt náluk pár honapja még, de nincs sajnos.