Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy uj henger (utángyártott) nicasilos bakonymotornál 50.000 ft +dugószett (20-30e)
egy használt viszont gyári henger nicasilos állapotban kb 40 ezer dugattyúval,de érdemes venni bele egy újat. egy dugószett 20-on pár ezer ft. persze csak akkor ha sérült a henger,de általában lekapja róla szépen a nicasilt. nagyjából ennyi. fellehet kötni a gyatyát ha megragad a 2T
Ha érdekel vkit: http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125_surgos-4903701

Keresek: balos tükröt (olcsón), rotax 122 power nyelvet, power bowdent
Akinek van kérem jelenktezzen itt, vagy emailben: beni.balogh@gmail.com
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni..
Egyik ismerősömnek megszorult a dugattyú a motorjában.. 2008as Rs-e van. Mennyi lehet a javíttatási költsége, rossz esetben?
KÖszi szépen minden segítséget!
pontosan. bakonymotor.com azthiszem és hívd fel őket.
a számukat megtalálod a honlapon, hívd fel őket, vagy írj mailt.
rámentem a honlapjára de nem találom.segítenél?
bakonymotornál 4600 ft a zsír uj gyári meghajtás azthiszem.
szia nincsen sajna,,,csak azok a dolgaim vannak amik le vannak fotózva...
Km óra meghajtód nincs véletlen?:)
hello
érdekelne 2006-os újabb rs-re index, valamint bal első kis légterelőidom.
sziasztok megmaradt pár cucc rs 125 rotax 122 höz és af1 125 höz
30 605 6883
Italmondo.hu
mindkettő van nekik.
Sziasztok powernyelv kellene + bowden S.O.S ben
Akinek van az hivjon feltétlenül még a délelött folyamán mert hétvégén rakom össze a mocit
Tel: 06-70-220-6884

ja amugy 2001-2004 közötti RS hez kellene

Elörre is köszi
heló
az már nincs meg sajnos
hello: nekem van km meghajtó=5000ft
ha kell keres meg emailbe:spmito@freemail.hu
Km óra meghajtód van?És ha igen az jó a '95-ös Extremámba?Válaszodat előre is köszönöm!:)
Sziasztok!
A DELLORTO karbiban fel tud akadni az úszó? Mert szikra van, a tankban benzin is van, de mégsem indul a gép. Arra gyanakszom, hogy nem jut benzin a motorba.
Hay Mindenkinek !

Tudom nem illik hirdetni ,de hát ha valaki épp a fórumba látja és érdekli a motor csere!
Hirdetés
Ilyen km óra meghajtó kéne nekem,akinek van légyszi szóljon!
Úgy tettem, hogy a kipu fele van a lekerekített része, vagyis a bemart, nekem is logikusnak tűnt, hogy a henger fele legyen, de így volt benne.
nem lehet hogy fordítva tetted be a power nyelvet?
Hali!
Segítséget szeretnék kérni!
Vettem egy 2006 os új Rs- t (125)
Jól ment, de 8000 nél nem éreztem, hogy nagyon meglódult volna, ezért megnéztem a powert.
Be volt rakodva, félig zárt állapotban állt.
Kitakarítottam, most jól működik, 8000nél meg is indul, de nem nagyon akar 10 000 fölé pörögni, pedig előtte akasztotta a 12es órát.
Szerintetek ez miért van?
Nem merem nagyon húzni neki, félek, hogy kevés benzint kap és nyitott powernél ezért nem megy.
A válaszokat előre is köszi!
Üdv.
Sziasztok! :) Segítséget kérnék hogy 2008-as Rs-ben hol található fojtás? Előre is köszönöm a válaszokat!:)
Hali! 2006 os Rs 125 be kellenen nekem power nyelv ( Rotax 122)
Sürgős lenne, a válaszokat légyszi:
agressor19@freemail.hu , vagy ugyanezen az emailen MSN!
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.