Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Idomcsavar nincs valakinek eladó?
sziasztok...........megmaradt pár alkatrész olcsón eladó
30 605 6883
heló nekem van!
msn.czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
heló nekem vanak blokjaim!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Kuplungod milyen árban,állapotban van?
Komplett kuplungot szeretnék vásárolni,de nem találok sehol.Tudnátok segíteni?köszi.
Arrow rendszer eladó

érd: aprilia011@freemail.hu
valakined eladó bowden powerhez?
Esetleg nyelv is érdekel.

Rotax 122
28.000 Ft, vagy 15 és egy gyári rendszer.
mennyi az annyi?
Szeva

Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy a power szelep motorját szétszedtük a csapszeg és a bovden között van e még valami alkatrész? és milyen távra kell a bovdent hagyni?

Köszi a segítséget előre is!
heló
nekem lesz 1!
Hali meg van még a ellorto 34-es nagy karbi szivócsonkal ?
hát hogy a dobot is odaadom külön meg a rezot is, de egyben is elvihető természetesen. semmi hiba nincs rajta, se horpadás. ha érdekel esetleg vegyél fel msn re: csaba0203@freemail.hu
van valami hibája? horpadás, bármi? külön, h gondoltad?
már külön is eladó, csak valaki vigye el...
A gyár 4000 km után javasolja tisztítani a szivacsot.
És mennyire sűrűn kell így takarítani? Mert eddig csak tavasszal csináltam.
Nekem régóta nincs benne. Kicsit talán jobban koszolódik a szűrő (sűrűbben kell mosni), és kicsit más a hangja, torokhangja van. De egyébként teljesítményben nem igazán változik.
Sziasztok!
Eldöntöttem, és elbontom a motoromat!
Tovább nem foglalkozom vele, nem fogom beleölni a pénzemet, hogy később ne tudjam eladni ugyan így! ELBONTOM!
1997-es motor, már szívlámpás modell!
Meg van hozzá minden, alkatrész, de az első teleszkóp száraim rosszak, azok megsérültek a balesetem során, a többi az hibátlan állapotúak!
Meg van hozzá az összes idom, csak egy fényezés kell rá, és már tökéletes is!
A motor Magyarországon forgalomba helyezett, nem lopott a motor a biztosítása egy évre előre ki van fizetve, motorikusan tökéletesen működik!
ha valaki egyben meg szeretné vásárolni 200 000Ft-ot kérek érte, és egy hónap garanciát vállalok rá, hogy nem lesz vele semmi gondja!
Ennyi idő alatt kiderül úgy is, ha valami nem smakkol vele!
Ha valakinek szüksége van több, alkatrésze, akkor elkezdem elbontani!
Várom az érdeklődéseteket!
Elérhetőségeim:
e-mail: beciby@citromail.hu
MSN: bikerboy1990@citromail.hu

Várom az érdeklődéseteket!
Szevasztok! Ha a légszűrőről leveszem a kis szívó bigyót (a képen 1-esel van jelölve) annak lesz valami hátrányos következménye? Mert a hangja az megváltozott a motornak, de amúgy gyengébb lett? Mert még azóta nem mentem vele. Válaszokat előre köszönöm!
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne hogy az új kasznis Rs-nél 2006-2010-ig gyártottaknál hol van folytás a gépben? Előre is köszi a válaszokat!
ja és elsö telom is van
heló nekem van 2 is ! van 1 pairos 11 kw-os meg van 1 paironélküli!
Azért írtam hogy előtte MAMI, mert ott is érdekelve vagyok. (kicsit sok lesz) de megoldjuk!