Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki nem értette meg azt a fogalmat, hogy úszóágyas? (nem is volt addig ez a név megemlítve míg nem jött Emzoli)
Nem tudtam a nevét, mert még nem olvastam róla, meg nem is magyarázta el soha senki, külön az úszóágyazású tipusú féktárcsa mikéntjét! Kápizs. :D
aprilia RS 125-re 415-ös acél lánckerekek eladók! Gyárival megegyező minőség, igényesen könnyítve, képet igény szerint küldök . Több darab esetén kedvezmény.

Előre: 17,18,19 (92-2010) 2500 Ft/Db
Hátra: 44,45,46,47 (92-2005) 4000 Ft/db
hali nekem van zárszett ide írjál és meg beszéljük ventobt@freemail.hu
a végére már megértettem ám csak unatkoztam.....
na Szóval azt írtam hogy igazad van. meg nem egészséges a motorfék :D csak jött le haver és gyorsan be gépeltem
xD hát ezt jól le írtam :D
hello: nekem van hibátlan első lámpám 1997-es szivlámpa jó állapotban.
ár=15e
ha érdekel keres meg emailbe:spmito@freemail.hu
rs 125 1998-hoz elso lampa erdekelne? valakinek elado?
Jó ez rendben van, én se használok.. Csak lentebb írtad, hogy úgy többet fogyaszt, ami nem így van, ez esetben ugyan annyit, sőt autónál meg kevesebbet (mondhatni 0-át) mivel motorféknél teljesen elveszi az üzemanyagot.
na éppen ezaz hogy számíttógép előtt nemtudom megmutatni hogy hoygyan motorozok úgy hogy behuzom akuplungot és alapjáratra visszaengedve a gázt nem pörög a moci nem huzom a gázt csak a kuplungot.....szóval én nem motorfékezekl hanem alapjáraton begurulok a kereszteződésbe....mással ellentétben aki visszapakolja hogy had pörögjön motorféken hadfigyeljék miylen fasza motoros had hörögjön....
Motorféknél ha elengeded a gázt, akkor ugyan úgy alapjárati mennyiséget fog kapni... elvégre a gáz alaphelyzetbe marad, csak magasabb a fordulat.
magas fordulaton?
de éppen ezaz hogy abban apillanatban amikor behuzod a kuplungot megszűnik a magas fordulatszám tehát persze hogy alapjárati keveréket kap mert alapjáraton pöföga moci
köszi hogy írtál de én nem érteni -maga mit írni nekem..---írni le ujra magyar....köszi
ezzel nem értek egyet, mert ha elzárod a gázt, akkor alapjárati keveréket kap magas fordulaton is, ergo ugyanannyit fogyaszt, mintha behúzott kuplunggal lassítanál.
A másik meg, hogy igazad van, nem szabad motorfékezni, pont azért amit írtam, megragadhat. Főleg hidegebb időben.
Igazad van! meg gye nem egészséges a motorék
Árulja el nekem valaki hogy miért kell használni a motorféket?
csak nyírva van vele a motor meg többet is eszik......
tudom hogy ezzel most felháborodást keltek több 2 t fan közt is de ezt sosem fogom megérteni
17 éve motorozom de sosem használtam motorféket......nem sajnáljátok a több benzint amit használtok? vagy csak én vagyok csóró?
Power mikortól nyit? és az összes 125-ös rs rotax blokkosok? Köszönöm a segítségedet sokat segített az eladásról meg majd még meg látjuk össze kell kaparni a pénzt meg a TZR-t eladni
Ilyen kellene elöre is köszi
sziasztok nincs valakinek az ujabb RS kipufogoja
nekem van 1 yoshimura és elcserélném rá csak a dob kell vagy irjon árat!
gabofreemail.hu9@freemail.hu
1. típushibáról nem tudok
2. végre állapottól függően 160-170
3. használattól függően, nekem volt már 4,14 4,22 ha tempósabban akkor 1-1,5 literrel több
4. power van persze
5. rotax 122-es blokk
6. és igen teljesen megbízhatóak, ha rendszeresen szervizelik, csakis hozzáértő ember, és tudod kezelni úgy ahogy a 2t motort kell. lásd motorfék, hidegebb idő

Ui.: az enyém is eladó lesz nemsokára
Sziasztok lenne még pár kérdésem hozzátok^^.
1. A 2006 utánni RSeknek mik a típus hibái?
2. mennyit mennek végre?
3.100-on mennyit esznek?
4. van bennük power?
5.Milyen blokkal vannak ezek szerelve?
6 Megbízhatóak?
Bocsánat de szeretnék egy jó motort venni ezért érdeklődöm mostanság ennyit remélem meg értitek
én azt nem értem, h miért nehéz értelmezni ezt a "furfangos" magyar nyelvet... úszóágyazású tárcsa. úszó-fix, úszó-fix szaktudás nélkül is eldönthető, a különbség sztem :D
amúgy nem Téged kifogásollak, csak ha nem értesz hozzá, akkor nem kéne azt írni, h bárki is cserélje le az egyébként kifogástalan tárcsáját, mert éppenséggel rendeltetésszerűen működik.
Sziasztok!
2002 es Rs 125 re vennék zár szettet ,csak is komplett érdekel,
minimum mellé 1 kulcs ami mind a három zárat nyitja
Új-használt is szóba jöhet.
Válaszokat / Ajánlatokat az rs125rotax122@freemail.hu címre várom ,vagy ide.
Üdv
Úszótárcsa.
Középen van egy fix "mag" azon tud kismértékben ficeregni a tárcsa külső kopó része.
(mármint elkopó, nem rendőrkopó, vagy kopó mint kutya fajta:)

A fix rész, és a külső "lötyögő" részt nagybb méretű peremes szegecs szerű képződmények tartják össze.

Azárt tettem be a képet, hogy lássad milen az úszó tárcsa.
ennek a rendszernek több előnye is van, kevésbé deformálódik, és két fékezés között, jobban "visszakalapálja" a fékbetéteket.
nemigen szokott tönkremenni, valószínűtlen, hogy egy pár éves motornál kiverődjön vagy iylesmi.
Mit nem lehet azon megérteni, h úszóágyas? benne van a nevében.
nem véletlenül teszik rá sztem
gyere el, rángatsd meg nyugodtan az enyémet is
vagy menj ki vmi pályára, püföld a féket ezerrel, és ha kegyetlenül bemelegíted, akk már nem fog elmozdulni.