Jól láttátok az egy Fila Ferrari cipő 2004-es kiadás ...Azabaj h a 2005-st már a Puma csinálta és az nekem marhára nem tetszik mert semmi egyediség nincs benne ugyan olyan mint a többi Puma.
Miért ti nem hordtok órát motoron???
Nem Rolex amúgy hanem csak egy 50 rongyos Casio. Elég jól bírja már megvan 2 éve nagy óraszakértő barátaim mindenki azt mondta anno h egy szar de eddig nem volt vele gond. Ezt nem féltem szóval tökéletesen megfelel mindennapokra lehet ütni-vágni. Amúgy a kedvenceim : Breitling, Panerai , Frederique Constant , Doxa Majd valószinűleg karácsonyra fogom meglepni magam egy Doxával már kinéztem egyet
Ja a Rolexet nem szeretem mert sok a kamu belőle meg sztem kicsit le lett gagyizva az elmúlt évek során mert minden sutyerák maffiózónak is az van
( NA jó próbáltam már olyan arany Rolexet amit nem utasítottam volna vissza )
hát én sajnos holnap nem leszek pedig megnézném mondjuk qrvára nem tudnék rá mit mondani. azt h 2ütemnél mire kell figyelni azt vágom, főleg azért mert megszívtam
Kösz a jókívánságokat, de én még csak holnap megyek megnézni a gépet. Ha minden oké akkor foglaló és jövő héten beparkolhatom a kis sárga vadállatot , teljesen transzba vagyok, asszem ma nem alszom.....
Jah amúgy 1 órája értem haza Kecskemétről, kurva jót mociztam!!!
4000es szervíz megvolt, de most a másik srác csinálta a melót, és ezzel meg vok elégedve.. Érdekes módon, most full korrektek voltak a Natixnál, a végignéztem hogy mit csinálnak a mocival, közbe elpoénkodtuk az időt a szerelő sráccal.. ezzel párhuzamosan csinálták a másik szerelő srác régebbi RSV-jét, gyorsulásira készítették fel (le lett ültetve az eleje, meg kiszedték a hátsó rugóstagot és merevítették, stb) , elég kemény!! majd dobok fel képeket...
Szal 200km volt odavissza, fogyasztás 5,5-6 literre jött ki 110-130as tempónál.
Miért ti nem hordtok órát motoron???
Nem Rolex amúgy hanem csak egy 50 rongyos Casio. Elég jól bírja már megvan 2 éve nagy óraszakértő barátaim mindenki azt mondta anno h egy szar de eddig nem volt vele gond. Ezt nem féltem szóval tökéletesen megfelel mindennapokra lehet ütni-vágni. Amúgy a kedvenceim : Breitling, Panerai , Frederique Constant , Doxa Majd valószinűleg karácsonyra fogom meglepni magam egy Doxával már kinéztem egyet
Ja a Rolexet nem szeretem mert sok a kamu belőle meg sztem kicsit le lett gagyizva az elmúlt évek során mert minden sutyerák maffiózónak is az van
( NA jó próbáltam már olyan arany Rolexet amit nem utasítottam volna vissza )
Eredeti vagy Replika
Jó órák, bár én inkább Doxa órákat szeretem
A másik kedvencem az Eterna(nem túl ismert) de naggyon jó
Ennek KB 2 éve azóta minden héten bemegyek megkérdezni hogy van-e
És mikorra lesz
Azóta várják a szállítmányt
De mivel útbaesik ezért mindíg bemegyek
Jelentem brutál a gép eddig azthittem tudok motorozni hát ezt most kétségbe vontam
4000es szervíz megvolt, de most a másik srác csinálta a melót, és ezzel meg vok elégedve.. Érdekes módon, most full korrektek voltak a Natixnál, a végignéztem hogy mit csinálnak a mocival, közbe elpoénkodtuk az időt a szerelő sráccal.. ezzel párhuzamosan csinálták a másik szerelő srác régebbi RSV-jét, gyorsulásira készítették fel (le lett ültetve az eleje, meg kiszedték a hátsó rugóstagot és merevítették, stb) , elég kemény!! majd dobok fel képeket...
Szal 200km volt odavissza, fogyasztás 5,5-6 literre jött ki 110-130as tempónál.
Éljen az RS125!!!