sziasztok!
már rég írtam ide ,bár akkor semm túl sokat,de most gondoltam írok,látom az újdonságokat,gratula Joe-Z az új paripához,csini:) ill RsKornél,jó rátaláltál erre a gixerre,ennyi pénzért,ha jó,akkor nagyon jól jársz vele,sok sikert!!
jobb ha elkussolsz mert abból már 2 is van
én jövő télen cserélem le... illetve most lenne havertól 2001-es r6 qrva jó áron, de ha megveszem, akkor jövő évben számolgathatom benzinre a pénzem, pályázás meg nuku....
csá nézz egy motordatát olyan teloolajat a teloba a fékhez meg ha fémfékcsövet teszel dot4-est. Benzinkuton motoros autosboltba mind1 dot4 es fékolajat kérj!
emberek miyen fékfolyadékot ajánlotok meg hol lehet venni, mert teszek fel fémfékcsöveket és akkor már lecserélem... meg továbbá elöl a telókba miyen olajat ajánlatos tölteni?
Na az durva mert nincs meg a gyári dob a csávó eladta időközben
Pénzzel mindn problémát át lehet hidalni , de amúgy Vater egyik ismerőse vizsgáztat úgyhogy nem lesz gáz ha arra kerül sor. Az összes autónk ott vizsgázik nem véletlenül
már rég írtam ide ,bár akkor semm túl sokat,de most gondoltam írok,látom az újdonságokat,gratula Joe-Z az új paripához,csini:) ill RsKornél,jó rátaláltál erre a gixerre,ennyi pénzért,ha jó,akkor nagyon jól jársz vele,sok sikert!!
én jövő télen cserélem le... illetve most lenne havertól 2001-es r6 qrva jó áron, de ha megveszem, akkor jövő évben számolgathatom benzinre a pénzem, pályázás meg nuku....
De legalább el adtad gratula
na és mikor jön az uj?
Pénzzel mindn problémát át lehet hidalni , de amúgy Vater egyik ismerőse vizsgáztat úgyhogy nem lesz gáz ha arra kerül sor. Az összes autónk ott vizsgázik nem véletlenül
holnap meg 8:30kor indulok a "kis" túrámra (kecskemétre), remélem nem fogok szarráfagyni...
aztán vigyázni vele betyár!
ennyi ember előtt nem adom ki a számom