Eladó Dellorto 28 as karbi Fasza állapotban 45 ös súber, x2 tű, 265 ös tűsfúvóka, 134 es főfúvóka .. De van hozzá x25 tű 40 es súber 264 es tűsfúvóka és 125 ös főfúvóka 14e
aprilia alkatrészek eladóak!
van nagyon sok minden! vanak rotax 123-as blokok egybe vagy darabokba is ! van még 127-es blokk is olcson!
akkor van még 1 sport pro idomgarnitúrám is!
gumik felnik hátcsóvilák müszerfalak van1 zsir uj dell orto 28-as karbim is! ólcson! vannak még gyári kipufogórendszereim is tökéletesek!deknik kuplungok főtengejek olajpumpa hegerek!, stb
ird meg mi kell és mondom hogy van e!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Sziasztok!
Tudja valamelyikőtök, hogy benzinkúton lehet kapni fékfolyadékot, ami jó a mocihoz is?
5.1 lenne a legjobb!
Szerintetek van?
Valaki vet már a kúton ilyesmit?
Köszi a segítséget előre is!
Jaaa a fogaskerekek rendben a helyén vannak, köszönöm a segítséget még egyszer!
Üd.: Béci
Abban nem tudok segíteni, szerencsémre 5. éve lassan mikor utoljára láttam azt a részét, így már nem emlékszem rá :D
A neten sehol semmi nincs a 127-esről. :(
Okés köszönöm.
Már csak a 2. kérdésre kéne egy válasz és menne is az összerakás.
Véletlen nem tud valaki olyan videót vagy valami képes leírást ahol le van írva ennek a 127-esnek az összerakási leírása?
Segítség kellene!
Az egyik kérdésem az hogy a rotax melyik fajtája van a blokknak.
A másik kérdésem pedig az lenne hogy ami a váltókar végén van alkatrész azt összerakásnál hogy kell visszarakni?
Előre is köszi.
van egy jel az egyik fogon, meg van egy jel a fogak között egyszer azt kell összenézni, egyszer meg van egy egy jel a tengelyeken meg a fogaskeréknél ahol teszed fel a tengelyre
Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem!
Valaki elmagyarázná, hogy hogyan kell belerakni a műanyag fogaskerkeket a blokkba?
nekem eltörtek a múlt hónapban, és csak most tudtam pótolni, de nem tudom, hogyan kell jelre állítani őket!
Valaki esetleg tudna ebben segíteni?
Képet is tudna róla esetleg az nagy segítség lenne!
Köszönöm szépen előre is!
Üdv.: Béci
Sziasztok skacok a segítségeteket kérném
index kellene az rs 125 ösömre amikor megvettem nem voltak rajta
mennyibe fájna 1 komplett szett ha lehet kéépel árral
elörre is köszz
A másik tengelyen pedig fordtva, a legkisebb az 1. ez maga a tengely, az ennél nagyobb a 2...