Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Érdekelne a kis fékolaj tartály és a kipufogó dob ha megvan még...
Nincs mit, örülök, hogy segíthettem. Egyébként az enyém is eladó gyárira akarom cserélni, mert annak nagyobb az átmérője
nagyon szépen köszönöm a válaszod, erre vártam
egyébként eladó :D
Mechanikus komplett power szelep eladó, újszerü membránnal! Rotax123 és 122-re is!
Érdeklődni lehet adatlapomon lévő elérhetőségeken
hello. nekem van műszer csoportom ugy hogy:
digit rész-fordulatszámérő órával szivacsos műanyag kerettel=10e
vagy komplet műszerfal=16e
érd:keres meg emailbe:spmito@freemail.hu
Helló mindenkinek!Rs 125 müszerfalat keresek amilyen a képen van.
A power nyelvet rögzítsd felhúzott állapotában. A power motort behúzott állapotában gyorskötözővel körbetekered és fixálod..
Így fogsz tudni rendesen motorozni vele.
eladó CNC-vel készült lendkeréklehúzó, több darab van
aprilia011@freemail.hu
Lehúzod a csatlakozóját. A "powermotor"-nál és adsz neki akkumulátorról 12V-ot.
ott a mail címem, írj és megbeszéljük
valami elérhetőséget légyszives
köszi
van könnyített lendkerekem eladó ha érdekel
aprilia011@freemail.hu
Srácok, power motort hogy tudom lecsekkolni, hogy működik-e? Nincs power és elég idegesítő, kezd az agyamra menni....
patvaros87@gmail.com
keress meg emailon, küldök képet és ha tetszik akkor holnap fel is adom!
Üdv
Sziasztok!

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy az rsnek gyárilag milyen nehéz a lendkereke?

előre is köszöntem!
amal sem lendkereket keresek akár mai postázással is
SŰRGŐS!
A nyelvet a bovdennel könnyen tudom mozgatni! Mind a kettő könnyen mozog. Bosszanató mert így elég használhatatlan! Alul dadog cserébe fölül se megy -.- Ha jó a power akkor tökéletesen működik
Szia
Nem biztos hogy minden patent ott. Próbáld meg kézzel kihúzni a bowdent ha úgy simán kihúzod akkor tényleg nem az a gond. Lehet kezd tönkremenni a mágnesed és csak egyszer egyszer nyit. De lehet elektronika is bár azt nem hiszem de ha van ismerősenk kösd rá és nézd meg úgy is. Szerintem a motorral lesz a gond ha nem szorul egyáltalán csak az lehet.
Nincs vkinek olyan rs 125 on board állványa amilyet kb 1 éve árultak,8000-ért?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125-4851220
Még mindig eladó ha érdekel vkit 11ezerkmterrel
Ja még egy kérdés....esetleg a power motor, le tud égni? Múltkor felakadt a nyelv ( tudom hogy most hülyének néztek de ez már speckóra lett csinálva és feltud de azóta ez orvosolva van ) NEM KÓKÁNY ! Tipp?
Már tárgytalan , de azért kösz!
Annak mi lehet az oka, hogy a powerem hol nyit hol nem? Kezd kiakasztani. Nem akad nem szorul bovden új szóval mechanikai problémája nincs! Valaki mondhatna valami okosat, hogy mit nézzek meg
Van.