A power nyelvet rögzítsd felhúzott állapotában. A power motort behúzott állapotában gyorskötözővel körbetekered és fixálod..
Így fogsz tudni rendesen motorozni vele.
A nyelvet a bovdennel könnyen tudom mozgatni! Mind a kettő könnyen mozog. Bosszanató mert így elég használhatatlan! Alul dadog cserébe fölül se megy -.- Ha jó a power akkor tökéletesen működik
Szia
Nem biztos hogy minden patent ott. Próbáld meg kézzel kihúzni a bowdent ha úgy simán kihúzod akkor tényleg nem az a gond. Lehet kezd tönkremenni a mágnesed és csak egyszer egyszer nyit. De lehet elektronika is bár azt nem hiszem de ha van ismerősenk kösd rá és nézd meg úgy is. Szerintem a motorral lesz a gond ha nem szorul egyáltalán csak az lehet.
Ja még egy kérdés....esetleg a power motor, le tud égni? Múltkor felakadt a nyelv ( tudom hogy most hülyének néztek de ez már speckóra lett csinálva és feltud de azóta ez orvosolva van ) NEM KÓKÁNY ! Tipp?
Annak mi lehet az oka, hogy a powerem hol nyit hol nem? Kezd kiakasztani. Nem akad nem szorul bovden új szóval mechanikai problémája nincs! Valaki mondhatna valami okosat, hogy mit nézzek meg
Érdekelne a kis fékolaj tartály és a kipufogó dob ha megvan még...