Köszi hogy segíteni akartál de nem ez kellene.Hanem ilyen kör alakú gumi ami persze a vázon van és azon is fut a lánc csak előrébb.De azért köszi.Ha valakinek van szoljon.
Sziasztok!
Hátsó teleszkópot vennék!
Ami folyat vagy hegesztett szóba se jöhet!
Ha normális árban megtudnánk egyezni akkor a héten kéne!
Válaszokat/ajánlatokat a rs125rotax122@freemail.hu címre vagy ide várom.
Hali.
Kellene nekem "láncvezető gumi" pontosan nemtudom.Ami a láncot vezeti nekem az szétment.Ha valakinek van kérem szoljon és írja az árat is.Sürgős lenne mert szerdán megyek külföldre.Előre is köszi.
kicsit gázos a dolog, de eddig nálam nem foglalkoztak ilyennel. (Szabolcsban lakom) Max a kpm tudja bemérni, reméljük ők meg inkább a teherautókra állnak rá
Lenne egy újabb kérdésem, Srácok... Nem parás az, hogy veszel egy olyan RS 125-t amelyiknek a forgalmiában az van h 24 kW és 30 LE?.. Ezt nem nézi a rendőr? Vagy nem értem.. Szerintem ez is olyan mint az 50es robogók folytatlansága.. mint németországban: a rendőröknek van egy ilyen teljesítménymérő pad, amire ráteszik a robeszt, és megnézik mit tud.. és ha többet tud mint kéne, akkor bukta.
A1es jogosítványom lenne, és úgy szeretném vezetni ezt a motort. Nem fognak szólni érte, hogy erősebb a kelleténél?.. Vagy esetleg le lehet úgy papíroztatni, h 15 LE?
Oks, köszi a választ, persze, tudom, hogy nem levegőt állít, csak olyan bajom volt, hogy kis fordulaton rángatott... felet kitekertem, elmúlt, de nem akartam, hogy keveset kapjon.
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Hátsó teleszkópot vennék!
Ami folyat vagy hegesztett szóba se jöhet!
Ha normális árban megtudnánk egyezni akkor a héten kéne!
Válaszokat/ajánlatokat a rs125rotax122@freemail.hu címre vagy ide várom.
nekem van papirom ha kel 11 kw!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
érdeklődnél hol tudnék beszerezni olyan szerszámot, amivel a kuplungot tudom állítani a dekniben?
Kellene nekem "láncvezető gumi" pontosan nemtudom.Ami a láncot vezeti nekem az szétment.Ha valakinek van kérem szoljon és írja az árat is.Sürgős lenne mert szerdán megyek külföldre.Előre is köszi.
alváz-motorszám alapján szakértőit kérnek a forgalmazótól, márkaszervíztől.
A1es jogosítványom lenne, és úgy szeretném vezetni ezt a motort. Nem fognak szólni érte, hogy erősebb a kelleténél?.. Vagy esetleg le lehet úgy papíroztatni, h 15 LE?
bár vasággyal vagyok 58 kiló
érd: email-be:spmito@freemail.hu