Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó:
Aprilia RS 125
2008.09. évjáratú, első tulaj, 2db kulcs, szalonból vásárolt, szervizkönyv, kézikönyv, 8000 km-t futott, gyári állapotú, dunlop d209gp gumik, új nagy fényerejű ledes indexek, egyedi rendszámtartó, új akksi,új O gyűrűs lánc,polírozott felnik és kipufogódob.
Kihasználatlanság miatt eladó. Lassan 1 éve áll.

0 Ft-ért elvihető ! Hitelátvállalással.

Havi részlet: 21.442Ft
Hátravan 39 hónap, vagyis 836.238Ft hitel van rajta kamattal együtt.
Ennél jobb ajánlatot nem kapsz hitelre!
még rendes is voltam :D Kevés olyan rs van amire nem kell költeni ..
125ccm as gép amugy
"""kellesz rá egy kis pénz .. de meglehet menteni""""

biztató.........

Szia . Kezd úgy power kit . meg ott a kormánykörüli dolgokkal . 6 nél dadog . szal elektronika is kell . nagyábol ismerem a motort . kellesz rá egy kis pénz .. de meglehet menteni .
ccm nincs csak kw te vetted meg ezt a motort ?
hello
csak 1 kérdés, a képen bejelölt "kis táblán" hány cm3 van írva?
mert gondolom nem 50...
az semmit nem old meg kistestvér :)
Na + persze 50es óra van benne és 50es matricázás lessz rajta XD igy minek a rendszám XD
rendszááááámmmmm?

ááá ez át van alakítva 50-es re

2 db postásgumi van a dugattyún ami visszahúzza azt nehogy több utat fusson be a kelleténél

Mindenki elött elkezdem én ! Rendszám ?
Szép moci vigyázz rá !
Hali skacok mindenkinek köszönöm a segitséget mert az ominozus moci az enyém lennye XD
Remélem minél elöbb sikerül 100%os állapotba hozni a kicsikét :P
"POWER szelep valamiért ki van kötve..." magyarul nincs benne a nyelv se? Mert akkor azért cisnálja... nekem is kivan szedve a power...és 5-6 ezer között úgy dadog mint az állat. /nem a cdi-mel van a baj;)/ csak nincs benne a power és azért csinálja ;) szóval atto lfüggetlen lehet kivan szedve a folytásod, csak nincs benne power. remélem segítettem valamit.
hátsó ülés mögött,farokidomot leveszed és megtalálod.
Köszi azért kellett mert a vázhoz akarom rögzíteni az egyedi rendszámtartómat ne lötyögjön
köszi

sokat segítettél!

már csak egy kérdés:

HOL TALÁLOM EZT A MOCIN (cdi doboz)?

ha meglesz szétfaragom

ezer köszi mégegyszer!

remélem ez így elég lesz
olvass vissza, elég sokszor le volt írva képekkel együtt. A cdi-ből kell kivágni egy darabot.
üdv

megosztod velünk hogy lehet kivenni ezt az idegesítő fojtást?

ha jobban belegondolunk így akár egy előzés súlyos következményekkel is járhat...........

válaszod előre is köszönöm

ki lehet venni belőle ezt a fojtást.
Ez CDI elektronika. Hiába fogod karburálni meg rendbe tenni a powert a jelenség maradni fog.

Nem tudom mi értelme ennek , én is kiváncsi lennék. Mert én sem tudok előzni sem ettől , vagy megyek mint az állat vagy 5 ezer alatt vánszorgok.
elég gáz ha gyárilag ilyen

hogy előzök meg valaki ha 5-6 ezer között kb. 150méter hosszan megtorpan

ez elég durva

azt vettem észre hogy ha üresben van a gép és úgy zúgatom tehát nincs terhelve a moci akkor is ez a jelenség előjön (5-6 ezer között gondolkodik)

megpróbálom először bekarburálni , rendbetenni a power szelepet aztán megnézem mit is csinál

pover szelepet komplett tud valaki eladót?

ez nem hiba, gyáriliag ilyen.

Mondjuk valaki elmondhatná nekem miért csinálják ezt mi az értelme ,mert baromi idegesítő!
Nekem volt hasonló problémám de csak karburálási gondja volt..

ezek szerint a CDI előgyújtás elektronika hibás .........micsoda öröm és bódottág

ezt lehet javítani vagy cserélni kell?

mennyibe kerülhet egy ilyen alkatrész (új/bontott) ?