Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello
eladó egy arrow kipu, teljesen hibátlan, a rezó+dob csak együtt eladó.
Eladó rs alkatrészek! (plexi az már nincs meg)
ÉRdeklődni:
E-mail: aprilia0212@freemail.hu
Tel: 06-30-396-9584
Annak nem CDI a baja, hanem karburálás.
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? 2008-as RS-em van és FullPower de 6ezernél egy kis ideig ledadog.olvasgattam ,hogy a cdi hátulját ki kell vágni és el kell benne vágni egy áthidalást. Namár most az én Rs-emben a CDI teljesen máshogy néz ki mivel 2008tól újítottak rajta azt hiszem.
Tudja valaki hogyan kéne? Előre is köszönöm!
Vagy esetleg sport cdi-t hol lehet hozzá kapni és árban mennyi?
aprilia RS 125-re 415-ös acél lánckerekek eladók! Gyárival megegyező minőség, igényesen könnyítve, képek hamarosan. Több darab esetén kedvezmény.

Előre: 17,18,19 (92-2010) 2500 Ft/Db
Hátra: 44,45,46,47 (92-2005) 4000 Ft/db
köszi szépen a bizalmat.üdv gabó
eladó! teljes blokkfelújítás után még bejáratós.400ért vihető
szerintem holnap reggelig rudni fogom hogy a sracnak kell-e... e-mailben vagy telefonon megbeszeljuk
szia
tökjó állapotban van....az egy af1 sport pro főtengely amugy....nem rs-é30 605 6883
ha kell még ma tudom postázni...üdv gabó
szia! fotengely milyen?
tessék néhány tapasztalat a vertex dugókról:
(kimásoltam h neked ne kelljen keresned)
Bence91
"Na emberek nekem is behalt a gép.Vertex dugó,gyűrűtörés 120-nál... Most megy bele wössner. Valakinek van róla tapasztalata?"

"Szerelő srác mondta,h vertex-ekkel szoptak nagyon sokat.Egy rs-be,egymás után 3x akadt meg,ill tört gyűrű vertex-el.Aztán kipróbálták a wössnert,és sokkal jobb.Azzal még nem volt gond,szal az enyémbe is az megy.Remélem tényleg jó lesz.Amit olvastam róla,az bíztató! "
Tyt
"hát az az ohne problem, hogy ami vertex benne volt nagyobbra volt illesztve!
1500km bejáratás +200km és akadt is meg!"

"büdöskurvaélet.
már megint megszorult, de most úgy rendesen ::(( nem csak leállt, faszán be is blokkolt (120as tempónál), de szerencsémre megfogtam. Ha előtte a hosszú kanyarban amiben 130al mentem akkor szorul meg, tuti bukta, így legalább azt megúsztam.
Mindez az otthonomtól 15kmre, az algyői híd kellős közepén.
Volt ott egy tanya, oda leraktam amíg érte nem tudunk menni, mondtam a tulajnak majd kap 1 kis lóvét a megőrzésért. (remélem épp nem most adják el a mocit a gecibe), de ennél jobb ötletem nem volt, az út szélén nem hagyhatom. Engem meg kocsival hazahoztak.

kicsit unom már a dolgot, remélem a hengerem megúszta. :("

rsata
"vertexet bele ne rakd"

Dadis
"Erről beszélt lóri.... Nemszabad új vertexet venni, valamit elrontottak anyagminőségben, akadnak mint a szar."

FuckyRS
"Jah fiuk elfelejtettem mondani... Rs megragadt a kibaszott vertex dugó miatt.... Aki teheti ne vegyen olyat, most asso werke van benne......."

nagyi46
"én nem szeretnék hozzászólni csak annyit hogy az enyém szeptemberben lett felújítva Italmondotol lett rendelve a vertex és azóta már megragadt 2611km-el. csak ennyit szerettem volna"

DnaForce
tudod ha valaki 2T t vesz az tudja hogy a kuplungon a ujj... nem mindegyik rs szétesős,de szerintem Tyt használja rendesen azt a motort,és falja a Km-t! Az hogy megragadt az lehet hogy azért volt mert a vertex egy ideje elég szar dugót gyárt... Nem hidd hogy ha Mitot veszel az többet fog bírni."

trakee
"Jó dugóval, megfelelő benzin-levegő aránnyal, megfelelő kenőanyagadagolással egy megbízható motor, nem kell félni tőle... Sajnos a Vertex mostanság nem áll a toppon, az okozza a ragadásokat általában... továbbá a szakszerűtlen karburálás, kifogyott olaj stb stb"

"És ahhoz mit szólsz, hogy ment két Asso Werke a motoromba, összesen 41 e km-t, aztán jött két vertex, az elsőt a kipuffszelep intézte el 6 e km-el, a második 3 e km-esen megragadt, és mind a 4 dugó 53,98mm-es.... Nemhiszem, hogy a több mint 40 e km-es hengerbe, amibe kétszer jó volt ez a méret, egyszercsak szoros lett...."

Gozsi
"gyerekek kész...ugyanugy jártam mint tyt egy 20 perce...csak nekem 110nél,nem tom mér...én is öntöttem még a tankba is benzint...vertex...hazatudtam vele jönni...elkapott a sírógörcs is,nem hiszem el"

Frici92
"elegem van basszameg...végre motorozhatok..teljesen LEGÁLISAN, erre megragad a 800-900km-es új Vertex dugóm:@ 140-el mentem, mögöttem egy gixer..hogy megnézzük csal-e az órám, a duplasáv végére értem, és húztam egy 5 méteres fsza csíkot keresztbe... nem hiszem el....mielőtt ki lett cserélve legalább kétszer megragadt(még nem alattam), valószínű lehet, hogy nem mindig kap elég olajat? bassza meg...új hüvelyezés, új dugó, tömítőszett..."

Előszörre én is vertexet vettem, majd miután 1000km járatás után, úgy hogy a tankba is tettem olajat, 140nél beszivatott az autópályán, bevillantak a fenti kommentek. de szerencsére a hengerem megúszta ment bele egy wössner. eddig 4000km ment bele, szétszedtem semmi kopás.
A lehető legjobb a vertex nekem is az van és nem bántam meg
Hali!
Van egy felesleges műszerfalam,valakit érdekel?
Árat megdumáljuk.
400 ért vihető külföldi papírokkal!
Sziasztok! Eladó egy 2300km es RS 125 Tuono
Malossi membránom van eladó, ha valakit érdekel, illetve komplett 34-es dellorto karburátor tökéletes állapotban!
Érdeklődni lehet:
patvaros87@gmail.com
Olyan szinten kijött belőle a menet hogy már az sem segít sajnos De úgy néz ki sikerült szereznem
Menetfúró!
nekem van ilyen kiemelokarom.dobj egy emailt es megbeszeljuk.
Kb. teljesen kijött belőle a menet
Ugyan ez történt velem is. Elmászott a kuplung, állítani akartam rajta, és akkor láttam hogy megadta magát a menet. De szerintem meg lehetne az javítani, nem kell csere.
https://www.apriliayorkshire.c...
Az itt szereplő 10-es számú alkatrészre lenne szükségem, az enyémben megszakadt a menet, ha valakinek van elaód az írjon!
van ólombevonatos dugó
vashenger ólomdugó.
Sziasztok!:) olyan kérdésem lenne hogy az újkasznis azok nikazilos a hengere vagy vashengeres? Előre is köszi!:)