Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Be tudja húzni, de csak akkor, ha a bovden egyenesen áll
sztem a nyelvvel nemlehet gond
meg kézzel könnyen tudom mozgatni.
Szia.Eddig ez a probléma soha nem volt? Nálam produkált hasonlót,és az azért volt,mert a gyári power nyelv szára,minimálisan el volt ferdülve,szemmel alig láthatóan(így vettem aprilia szalonból újonnan). Vágtam alá egy tömítést, és az megoldotta a problémát,mivel kicsit kijjebb került a szelep. Egy próbát esetleg megér meglesni ezt. Remélem tudtam segíteni,ha másban nem,tapasztalatban. :)
Sziasztok!
Milyen méretű alsó, felső kormány csapágy való a 97 RS-be?
Esetleg valaki az árát is megtudná mondani, körül belül mire számítsak?
Köszönöm szépen!
Sziasztok. Power problémával küzdök, remélem tudtok segíteni.
Voltam nemrég a nyírtéti 95 km-es tájtúrán. Végig 30-40-50-el mentünk, és hazafelé nem akart nyitni a power. Gondoltam beragadt a szelep, megpucolom és jó lesz. De ez a trükk nem vált be, továbbra sem jó. Ekkor kezdtem gyanakodni az elektronikára vagy a mozgató motorra. Az elektronikára rákötöttem egy processzorhűtő ventillátort, és rendben teszi a dolgát. A motort direktben rákötöttem az akksira, kattan de nem húz be. Kivettem a szelepet, megint akksira raktam, akkor behúzza. Ha benn van a szelep, feszül a bovden, és nem tudja behúzni. A bovden viszont nagyon könnyen jár, már olajat is nyomtam bele, de nem lett jobb.
Vkinek vmi ötlet?
Vagy volt hasonló gondja vkinek?
De azért a keverékszabályzó csavart, be kell állítani. Mert okozhat problémát fordulaton. Meg ugye az alapjárat is okés legyen.... máskülönben nem ér semmit az egész.
Köszi, majd kipróbálom.
Ha légszűrő nélkül jól megy, akkor sok az anyag... A súbertűn a seegert tedd feljebb.
A csavaron hiába tekergetsz, az fordulaton már nem dolgozik. Nevében is benne van, alapjárati keverék szabályozó csavar.
Ja és légszűrő nélkül ne nagyon járkálj vele..... Remélem segítettem.
Üdv.
Az mitől van hogy ha rakok a légszűrőbe szivacsot, akkor 2-3-4 be húzok neki egy teli gázt és elkezd ilyen rángató dadogást csinálni? De ha minden fokozatba kihúzatom akkor megy rendesen.. Arra gondolok hogy nagy az úszószint, a súbertűn lentről a másodikba van a zéger. légszűrő nélkül megy normálisan, pedig már minden féle képpen kipróbáltam a levegőállítót is.
A másik baja meg az hogy a karbin ahova megy rá a benzincső arra a kis csonkra, ami alatt van egy kis szűrő, onnan a csavar feje alól szivárog elég rendesen ki a benzin már vágtam alá kínomba gumi tömítést, de úgyis folyik... Előre is köszönöm a segítségeteket.
igen eladóóóm és utánna veszeeeeek plexit
Sziasztok!
Nincs valakinek első teleszkópja 97-es RS-hez?
Csak jó állapotú kell, görbe, koszos, hajlott, egyengetett, szimeringesre nincs szükségem!
Lécci árat is írjatok hozzá!
Köszi szépen: Béci
sziasztok rotax123 hengerhez keresek víztérfedelet és hőgombát.
akinek van írjon pls!
ELADÓ!
Ha minden úgy igaz, ahogyan le van írva (1600km, rendszámos, műszakis), akkor jó vétel lehet. Arról nem írnak, hogy sérült-e? És hogy miért kellett bele új akksi. És 3 szezon alatt 1600 km?
Sziasztok!:) Segítséget kérnék mert én is Aprilia Rs 125-ben gondolkozom és már ki is néztem egyet ebben szeretnék véleményeket hogy megérné-e megvenni meg stb. Előre is köszönöm a válaszokat!:),ja és ha meg lesz a moci akkor egy Rs fórumtalin szívesen ott lennék! :)

http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125_rendszamo
__1600km-4708082
az nincs meg sajnos!
A TPS szenzorhoz csatlakozó dugaszod nincs véletlenül? Amivel rá lehet kötni. Ha már ott van, használjuk is alapon....
bocsi hogy ezt mondom de nem értem az üzletedet
eladód utána meg viszaveszed?
tényleg? nem mondom..azta
érdelkel a karbi?
ezek az idomok a tied voltak
én hívtalak délután. az ajánlatom áll amit mondtam. jólenne ha még ma rámcsörögnél .
Eladó aprilia rs 125 idomok,plexivel, és első lámpával együtt. És van még egy faridom is üléssel ami hibátlan állapotú.

Érdeklődni:
E-mail: aprilia0212@freemail.hu
Tel: 06-30-396-9584
helo: nekem van power nyelvem=12000ft bovden=1500ft
vagy komplet powerszet(elektronika-behuzómotor-bovden-ház-powerkés)=30000ft
hát
só teló=12000ft
3-nap garanciát tudok adni rá hogy ki tud probálni rendessen.
érdekel irj emailt:spmito@freemail.hu-ra
heló
13 ezer!
tökéletes zsir uj nem nagyon volt hazsnálva 1 törött motorbol jött ki!