Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! KERESEK 2001 RS BE ROTAX 122BE POWERNYELVET BOVDENNEL HA VAN HA NEM AKKOR CSAK SIMA NYELVET + hátsó teleszkópot akinek van valamelyik írjon nagyon fontos lenne.
ELADÓ A MOTOR!
Hello,
A karburátort mennyiért kínálod?
helo irtam neked e-mailt!
légyszives válaszol már vagy gyere fel msn re előre is kösz!
Van. Ha nem sürgős.
ELADÓ A MOCIM!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125_full_power-48
08251
mennyit gondoltál a gyárira pluszban? gömb rs gyárijára, meg az új rs gyárijára fennálló plusz is érdekelne.
Csak a dobról lehet szó?
milyen rs ed van, feke-piros 2000/01 körüli?
Üdv! KERESEK ROTAX 122BE POWERNYELVET BOVDENNEL HA VAN HA NEM AKKOR CSAK SIMA NYELVET + hátsó teleszkópot akinek van valamelyik írjon nagyon fontos lenne és sürgős elörre is köszönöm
maradék cuccok rs hez af1 hez 30 605 6883
hali, egyik rs sem igazán a megbízhatóságáról híres. erőben ugyanannyi mint a többi, állapottól függ mennyit megy, de ha jó a 160at vinnie kell. 7 liter körüli fogyasztás átlagban és igen van bennük power mint az összes többiben. habár szerintem ezek azok az évjáratok amikből leggyakrabban hallottam hogy kiszedegetik. (gondolom import motorokból)
Propulse BV2 racing-et tegyél bele
Sziasztok! érdeklődni szeretnék hogy a 99-2005 ig gyártott 125ös RS-ek milyen megbízhatóak? Mennyit mennek? Hány lovasok?Mennyit esznek 100on? és ugye ezekbe van már power ha jól tudom?
aprilia alkatrészek eladóak!
van rengeteg mindnem!van 1 2008-as dellorto 28-as karburátorom rotax 123 blokkok hengerszttek!
kuplung válto deknik olajpumpa stb.
akkor van még olcson rotax 127-es blokbol is alkatrészeim!
van még pár bovdenem spirálom is!
müszerfalak lábtartok power elektromágnes , sport pro idomgarnitura kipufogorendszerek felnik gumik stb.
ird meg mi érdekel és én mondom az árat és hogy van e!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Üdv. Alul az a láncvezető görgő gumi teljesen elkopott és a fémen csúszik a lánc. Lehet olyat valahonnan venni? Vagy nincs valakinek feleslegben?
lemelátcserélj akor látom 122-es blok van a tiedbe akor én me tudok ebe segiteni!
Sziasztok!
Valakinek nincs 97-es Rs 125-höz fejidom tartó konzolja?
Csak jó állapotúra van szükségem! Görbe, ferde,javított nem érdekel!
Arrow Challenge Eladó vagy Gyári + kp!
0.03 mm-el.
bocsi most nézem a HA szó lemaradt a mondat elejéről, arra lennék kiváncsi hogy mennyivel kisebb dugó kell bele?
Akkor azt elmérték, A-s gyári henger alapból 54.01.
sziasztok
hónolás után 54,00es lett a herngerem mekkora dugót tegyek bele?
Vertex jó sztetek?
De vigyázz az állítócsavarral, mert lent elő lehet úgy feszíteni a szerkezetet, hogy fent a karnál még lesz holtjáték a bovdenből adódóan, ilyenkor is csúszik, de ez érzik a csavarnál, ilyenkor már egy kicsit nehezebben lehet betekerni.
Ok köszi megpróbálom másik olajjal, az állítócsavaron már állítottam de semmit se ért.
Mégha addig állítom amíg el kezd csúszni a kuplung (tehát nincs már holtjátéka a kuplungkarnak) akkor se emel ki normálisan.
Lehet, hogy a kiemelőkarnál lévő állítócsavart nagyon betekerted, és már előfeszíti a szerkezetet. Vagy esetleg olaj gond, 10w40 mkp-ba való motorolajat bele. Az ATF enyémbe se vált be.