Üdv! KERESEK 2001 RS BE ROTAX 122BE POWERNYELVET BOVDENNEL HA VAN HA NEM AKKOR CSAK SIMA NYELVET + hátsó teleszkópot akinek van valamelyik írjon nagyon fontos lenne.
ELADÓ A MOTOR!
Üdv! KERESEK ROTAX 122BE POWERNYELVET BOVDENNEL HA VAN HA NEM AKKOR CSAK SIMA NYELVET + hátsó teleszkópot akinek van valamelyik írjon nagyon fontos lenne és sürgős elörre is köszönöm
hali, egyik rs sem igazán a megbízhatóságáról híres. erőben ugyanannyi mint a többi, állapottól függ mennyit megy, de ha jó a 160at vinnie kell. 7 liter körüli fogyasztás átlagban és igen van bennük power mint az összes többiben. habár szerintem ezek azok az évjáratok amikből leggyakrabban hallottam hogy kiszedegetik. (gondolom import motorokból)
Sziasztok! érdeklődni szeretnék hogy a 99-2005 ig gyártott 125ös RS-ek milyen megbízhatóak? Mennyit mennek? Hány lovasok?Mennyit esznek 100on? és ugye ezekbe van már power ha jól tudom?
aprilia alkatrészek eladóak!
van rengeteg mindnem!van 1 2008-as dellorto 28-as karburátorom rotax 123 blokkok hengerszttek!
kuplung válto deknik olajpumpa stb.
akkor van még olcson rotax 127-es blokbol is alkatrészeim!
van még pár bovdenem spirálom is!
müszerfalak lábtartok power elektromágnes , sport pro idomgarnitura kipufogorendszerek felnik gumik stb.
ird meg mi érdekel és én mondom az árat és hogy van e!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
De vigyázz az állítócsavarral, mert lent elő lehet úgy feszíteni a szerkezetet, hogy fent a karnál még lesz holtjáték a bovdenből adódóan, ilyenkor is csúszik, de ez érzik a csavarnál, ilyenkor már egy kicsit nehezebben lehet betekerni.
Ok köszi megpróbálom másik olajjal, az állítócsavaron már állítottam de semmit se ért.
Mégha addig állítom amíg el kezd csúszni a kuplung (tehát nincs már holtjátéka a kuplungkarnak) akkor se emel ki normálisan.
Lehet, hogy a kiemelőkarnál lévő állítócsavart nagyon betekerted, és már előfeszíti a szerkezetet. Vagy esetleg olaj gond, 10w40 mkp-ba való motorolajat bele. Az ATF enyémbe se vált be.
ELADÓ A MOTOR!