hát az jónak.akkor szerintem ne aggodj.amikor csapodik a lánc az mindenképp a kuplung miatt van,hogy nem emel ki rendesen.mondom ez lehet attól is ,hogy még igen jó.vagy beállítási gond.rendesen rávan állítva ahogy kell?ha igen akkor szerintem nincs gond .normális.álltalában minden motor csinálja.leginkább hidegen.amíg hideg az olaj benne.melegen már nem jellemző.(álltalában)
azért kattan a láncod,mert jó erősek a kuplung rugóid.és jól összetapadnak a lamelláid.és nehezen engedik el egymást.de lehet az is,hogy rossz olajat használsz attól tapadnak össze.az előbbi nem gond,normális.de az utóbbi az baj. talán ettől kattan a láncod.
Helló!segitséget szeretnék kérni a következőkben:van itt a környéken egy 180-as polini hengerrel ellátott Aprilia RS 125 2006-os új kasznis 14000km most még bejáratós a motor.megvegyem vagy ne?
Sziasztok!
Sürgősen kellene nekem aprili af1 50ccm-es km óra( ami 120 ig vagy 100 ig van skálázva már nemtudom) lehet rs-é is egyezik az 50-esek közül valameik
Akinek van vagy tud "olcsón" az kérem irjon mert nagyon fontos lenne, köszi.
Sziasztok!
Tudnátok írni néhány sort 2002 körüli RS-ről? fogyasztás, megbízhatóság, kényelem stb... A másik jelöltem az NSR. Esetleg van olyan akinek volt mind a kettő?
Előre is köszi!
800 ft - 800 ft a kuplung és fékkar,a két kormányvég 700-700ft, kormánycsutkám nincsen,lábtartó konzolom sincs,van balos lábtartóm,bokavédőm hozzá esetleg
ez az olaj van benne : Motul Transoil Expert 10W40
ez jónak számít vagy rossznak?
Msn : dahacke@hotmail.com
köszi
egy kicsit tényleg laza csak nem volt még időm állitgatni, de ettől ilyen nagy csattanó hangja lenne?
Sürgősen kellene nekem aprili af1 50ccm-es km óra( ami 120 ig vagy 100 ig van skálázva már nemtudom) lehet rs-é is egyezik az 50-esek közül valameik
Akinek van vagy tud "olcsón" az kérem irjon mert nagyon fontos lenne, köszi.
érd:ktmktm@freeemail.hu
Tudnátok írni néhány sort 2002 körüli RS-ről? fogyasztás, megbízhatóság, kényelem stb... A másik jelöltem az NSR. Esetleg van olyan akinek volt mind a kettő?
Előre is köszi!
Keresek 2006 tól műszerfalat (12E skálázott fordulatszámmérővel) Előre is köszönöm!