Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bátor vagy :) Én akkor sem igen vennék tőle, ha még ő fizetne :)
Hello mindenkinek kellene nekem rs 125-re olajzó ha van valakinek feleslegbe az írjon előre is köszönöm Gyula.
MorzsiTRFK!
mi az emberi ár ?
Sziasztok!
Csak érdeklődnék
Nincs valakinek egy A1-es (11Kw) forgalmival rendelkező rs 125-öse eladó? 2000-2005 közötti évjárat nagyon jó állapotban,és emberi áron.
okés, köszi :)
Miért neked van Jolly Corsa Eladó ?
Hát mit vártál tőle?:D
Elég ránézni a képekre amit betesz, meg az írására.
Holnap csinálok róla képet.
Amúgy teljesen új állapotú, nincs szakadva, javítva stb.
egyik barátom látott már egy olyan embert, aki ismert egy lányt akinek volt egy apukája, na annak az unokatesója tud mindent!

Amúgy meg mi az a "külömbség"?
más cuccos nemkell?
csinálok eg ykis akciót ha érdekel........
ha még kinézel valami más cuccot is mellé akkor álom a postát...kb-4-5 000 ftban nemtudsz valamit összeszedni alkatrészt haverokkal közösen és akkor mégjobban jártok......
üdv gabó
30 605 6883
szia
igen kell, szerintem marad az utánvétel akkor emailben elküldöm a címem még most.
öröm volt zsolt0430-al üzletelni
elküldött egy olyan bowdent amiből levan vágva kb 7cm és a vége is egy tákolmány volt mikor kérdeztem hogy milyen állapotban volt simán rávágta hogy jó, semmi baja sincs
csak mert sokat értenek a motorokhoz:)...
hidd el robeszon se volt mind 1 milyen a rezó/hangtompító.
meglett rs aztán arról áttdobtuk a robogóra a hangtompítót(Rs-ét) már is jobban muzsikált vele...:)(nagyobb a belső átmérő)

de mondom ez csak az én véleményem az arrow ról :)... szerintem parasztvakítás... de nem hülyék az Arrow tervezői se :):)
De akár gyári/reszelt a henger akkor is Jolly csővel jobban muzsikál:)....
Unokatesóm mito-val tolja (fórumon neve: pölczy)
neki se volt mind 1 hogy gyári csővel versenyzik(402M gyorsulás) vagy éppen a programmal megtervezett csővel ami még talán a jollynál is jobb ,de minimum jolly szintjén van.
Amúgy meg mértne lehetne 1 szintben az arrow csővel a gyári folytatlan cső?
Saját véleményem még egyszer mondom:) ne legyen vita
tudnál róla mutatni képet? konkrétan a két vége érdekelne h nincs e levágva belőle meg nincs e sérülve...
van egy hibátlan phbh dellorto 28as karbim kitűnő állapotban , szívócsonkal együtt. cserélném 34es vagy 35ös kizárólag jó állapotú karbira szívócsonkal együtt
haxorx@citromail.hu
06304706011
szia
van egy oylan kérdésem hogy multkor beszéltünk arról az ülés alatti 1000 ftos műaynag részről...kell az neked még vagy?
Pályaidom rs-re 96-05-ig tank, oldalidomok, fejidom plexivel, faridom, első sárvédő, alsó összekötő összesen 38.000 forint.
Akit érdekel: 06-20-231-5840
Igen ha porráreszeled a hengert megéri a jolly cső. de akkor se jogos bárkinek azt mondani, hogy semmiképp nem vegyen arrowot mert az ugyan olyan mint a gyári kiherélve. akkor miért veszik az emberek 100 ezerért amikor egy hegesztő 5 ezerért megcsinálná a gyárit?
beszéltem olyan emberrel akinek mind 2 csőhöz volt már köze ..... nem beszélt nagy külömbségekről
így fogalmazott- ég és föld a 2 cső
természetesen gyári hengernél nem éri meg jolly ra beruházni...... de mi van akkor ha 2 hónap műlva +gondolja magát és reszelteti a hengert ?
akkor + érte-e beruházni 1 jollyra?
Nem értek egyet. Nem vonom kétségbe a Jollyt, de azért ne fikázzuk az Arrowot, szerintem van némi tapasztalatuk a szakmában. Az én gépemen Arrow rendszer volt, rendesen beállítva rengeteget dobott rajta.
meglehet csinálni normálisan,szép munkával a gyárit is..
DragShox szerinted mekkora különbség van az arrow és a jolly között egy gyári hengeres motornál? legalább másfél lóerő ami aztán megér + 50 ezer forintot. A gyári katalizátorosra tervezett kipu flexel történő szétgányolása meg a másik zseniális ötlet
Valakinek nincs 1 eladó váltókarja?
att függ mennyit adsz 1 jolly corsa rendszerért
hello: nekem van egy giannelli rezom- arrow végdobal jó állapotban=30e