Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MÓVÁRIDRZ !
Ezer bocs, hogy nem hívtalak az index ügyben! Ha meg van még, légyszives adj már egy mail címet ahol elküldenék egy címet ahová tudod küldeni, és akkor adnál még egy számlaszámot vagy akármi ahol tudok neked fizetni érte
Bocs mégegyszer!
Köszi előre is !
Eladó rs-re pályaido 35,000 forint cakk pakk!
Fejdiom plexivel, oldalidomok, faridom, alsó összekötő, tank első sárvédő
06-20-231-5840
lehet béna a rajz de így könyebben megérted
stia eladva
CDI előgyújtás. Az miatt torpan meg 5és6 RPM között. Ki kell szedni!
Hallo koma! Meg van még az a 3500ft-os első főfékhenger?
esetleg valakit nem érdekel egy arrow rendszer csere gyáriért plusz 30 ezer?
nincs semmi baja, nincs szétrohadva, behorpadva egyedül a tábla hiányzik a dobról. csak csere érdekel ráfizetéssel és csak jó állapotú rendszer jöhet szóba. szétszedve se eladó egyenlőre.
Konkrétabban kifejtenéd?
gyujtást buheráld ki és nem fog torpanni 5 -6 között
sajnos át lettél verve, a tompítód full gyári, csak egy matrica van rajta, aki meg csinált ilyen jellegű beavatkozást majd megosztja a tapasztalatit, nincs műszaki hiba, nyugodj meg
sziasztok!
segítséget szeretnék kérni hogy egy 2009-es RS 125-höz bukógombát lehet-e valahol venni ?
Helo! Segítség kéne egy 125-ös géphez. 5-6 ezres fordulatnál dadogni kezd, 7 ezernél megtorpan. Tovább húzva repülünk tovább. Nagyon zavaró, műszaki hibára gyanakodom, mihez nyúljak? Egy ARROW tuning kipufogó van a végén.
Előre is köszi!
Eladó cuccok Rotax 123hoz:
főtengely
lendkerék
komplett váltó
kuplung
szívócsonk
membrán
önindító
műanyag fogaskerekek
160-as polini szett(perselyezni kell!)
zipper92@indamail.hu
még mindig nem, ezért csodálkozom én is hogy mi tart eddig mikor jó idő van akkor nem tudok menni motorozni
hello. blokkfelet külön külön nem lehet cserélni ,csak párba szokták!
ha kell nekem van csupasz blokk-om=12000ft ért
hello. nekem van kuplung keknim-lengővilla csavar is , öninditó bendix is
érd:msn vegyél fel:misoc160@freemail.hu
hello
van valakinek gyári redszere eladó?ha igen egy árat írjon hogy mennyiért légyszi. egyenlőre csak érdeklődés szintjén érdekel. jó állapotú érdekel csak.
száranként 470 ml, 5w vagy 10w-s olaj,attól függ puhábbat vagy keményebbet akarsz
persze, nem érkezett még meg?
valaki meg tudná nekem mondani hogy az rs 125 2003as évj első teleszkópjába milyen olaj kell száranként hány deci?
Köszi szépen!
Nekem csak önindító van meg még egy pár kisebb dolog.
ha valaki nem karja olcsón megvenni akkor ez van...szerintem jó áraim vannak mégsem akarnak nagyon alaktrészt venni.......:(
hat igen, extrem alacsony aron :-)
oksa azt eladtam csvarostól jó csapágyakkal együtt meg simmeringekkel együtt 2500 ért ....