Szia!
Nekem 97-es RS 125-öm van!
Nekem ez a formavilág tetszik!
Nem tudom, hogy a Sport Pro-nak mennyiben másabb a kinézete, de gondolom nem ugyan ilyen mint az RS-é!
Nem szeretnék fabrikálni rajta ha nem szükséges!
Nekem kellene egy első sárvédő, fejidom, fejidom tartó konzol, első lámpa, kilométer és fordulatszám mérő óra, a kis elektronikus kijelző működik szerencsére, szóval arra nincs szükségem!
Ha valamelyikőtök a közeljövőben bontani szeretne, ilyen évjáratú RS-t az kérem jelezze felém, mert szükségem lenne jó pár dologra sajnos!:(
Köszönöm: Béci
Egy munka amely valóra váltja álmaidat és garantáltan nincs szükséged semmi kezdeti tőkére! Szeretnél pénzt keresni, de nem szeretsz állásinterjúkra járni? Szeretnél szabad lenni, de szükséged van egy jó és stabil jövedelemre? Szeretnél otthon maradni úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz vagy kismama vagy és jól jönne egy kis pénz, akkor ez a te munkád! Napi 3-4 óra
munkával hetente kereshetsz 75-1000$-t, ha több szabadidőd van, akár többet is. Mire van
szükséged? Internet elérésre, számítógépre, minimális számítógépes ismeretre, a többi már
csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan. Nem MLM! Bővebb információért küldj egy
e-mailt a következő címre: penzanetenmatesz@gmail.com Tárgy: munka. Én rögtön válaszolok. Nem kell fizetni semmit!
Sziasztok!
Aprilia RS 125 1997-es motorra első sárvédő, fejidom,lámpa 2 első index,fejidom tartó konzol, plexi estlegesen két első teló(jobbos-balos)
Ezeknek az ára érdekelne, kinek milyen cucca van, nem szeretnék sok postaköltséget fizetni, szóval ha van valakinek minden JÓ állapotú alkatrésze, az kérem jelentkezzen!
Szükségem volna ezekre a dolgokra!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Majd holnap pontosabban leírom, mi kell még!
ezek tutira, remélem más nem!
Köszi szépen: Béci
sziasztok itt vannak az említett dugattyúk...a képen látható állapotban....direkt nem polírozgattam csiszolgattam a dugókat hogy mindneki jól lássa hogy miylen és ha lát benne fantáziát akkor majd szépen magának kicsiszolja én nem akartam belekontárkodni ,így a tiszta sor...nem akarok később problémát belölle....
30 605 6883
üdv gabó ha egyben megveszed őket fizetem a postaköltséget az egyikben benne van még a jó állapotú tűgörgő és csapszeg....
ugyanitt polini 160 as henger-fej-plusz dugó eladó megkímélten....kb 35 000 ért.....
Lenne egy kérdés.
A 2007-es modellben nem mutatja, hogy mennyi az üzemanyag a tankban, vagy csak az enyémben nem mutatja?
És ha full tankom van, akkor is ég a sárga lámpa..
Mi lehet az oka?
Szóval te még hiszel a mesékben . Ezt amit linkeltél mocit kb 1 éve hirdeti és ilyen árban! Szerinted miért nem vették még meg ha ennyire pöpec a gép? Én is megnéztem ezt a mocit tavaly összel , ugyanis akkor vettem RS-t. Ha jó motrot akarasz biztos hogy nem fogsz 370 ezerbe 2005 évjáratút ráadásul 11KW -os forgalmival! Vagyis lehet veszel ennyibe , mondjuk 5 év múlva.
Szerintem egyánltalán nem meglepő.
A tapasztalat azt mutatja kétféle ember van: az egyik hirdeti a motorját,mert "hirdetni jó" (pl 97-es 410 ezer)
A másik típus el akarja adni a motorját,mert pl másikat akar,vagy valamire kell neki a pénz,stb.
Szerintem ennyire egyszerű
Van első teleszkopom, fejidom tartó konzolom meg miegymás
Ha érdekel apróim között megtalálod.
Telefonon 06-20-231-5840
Nekem 97-es RS 125-öm van!
Nekem ez a formavilág tetszik!
Nem tudom, hogy a Sport Pro-nak mennyiben másabb a kinézete, de gondolom nem ugyan ilyen mint az RS-é!
Nem szeretnék fabrikálni rajta ha nem szükséges!
Nekem kellene egy első sárvédő, fejidom, fejidom tartó konzol, első lámpa, kilométer és fordulatszám mérő óra, a kis elektronikus kijelző működik szerencsére, szóval arra nincs szükségem!
Ha valamelyikőtök a közeljövőben bontani szeretne, ilyen évjáratú RS-t az kérem jelezze felém, mert szükségem lenne jó pár dologra sajnos!:(
Köszönöm: Béci
|
|
|
|
küldök képeket is ha érdekel%!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
.
.
.
.
.
munkával hetente kereshetsz 75-1000$-t, ha több szabadidőd van, akár többet is. Mire van
szükséged? Internet elérésre, számítógépre, minimális számítógépes ismeretre, a többi már
csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan. Nem MLM! Bővebb információért küldj egy
e-mailt a következő címre: penzanetenmatesz@gmail.com Tárgy: munka. Én rögtön válaszolok. Nem kell fizetni semmit!
Aprilia RS 125 1997-es motorra első sárvédő, fejidom,lámpa 2 első index,fejidom tartó konzol, plexi estlegesen két első teló(jobbos-balos)
Ezeknek az ára érdekelne, kinek milyen cucca van, nem szeretnék sok postaköltséget fizetni, szóval ha van valakinek minden JÓ állapotú alkatrésze, az kérem jelentkezzen!
Szükségem volna ezekre a dolgokra!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Majd holnap pontosabban leírom, mi kell még!
ezek tutira, remélem más nem!
Köszi szépen: Béci
a címem: petya0140@citromail.hu
köszi
van msn cimed?
karbibeálitás kelne
30 605 6883
üdv gabó ha egyben megveszed őket fizetem a postaköltséget az egyikben benne van még a jó állapotú tűgörgő és csapszeg....
ugyanitt polini 160 as henger-fej-plusz dugó eladó megkímélten....kb 35 000 ért.....
A 2007-es modellben nem mutatja, hogy mennyi az üzemanyag a tankban, vagy csak az enyémben nem mutatja?
És ha full tankom van, akkor is ég a sárga lámpa..
Mi lehet az oka?
A tapasztalat azt mutatja kétféle ember van: az egyik hirdeti a motorját,mert "hirdetni jó" (pl 97-es 410 ezer)
A másik típus el akarja adni a motorját,mert pl másikat akar,vagy valamire kell neki a pénz,stb.
Szerintem ennyire egyszerű