Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

viselkedj már!
30 605 6883
eladó rs rotax 122 cuccok-------
ha többmindent veszel akkor fizetem a postát....
üdv gabó
szia ha estleg az övét nem veszed majd meg akkor nekem is van eladó3000 ért....vagy 1000 ft kulcs nélkül....
köszi
30 605 6883
nincsen képem most róla ,estére csinálok , amugy 7k
mennyi és muta
te kerestél multkor plexit? nekem van egy gyári ,hibátlan szép állapotban. ha érdekel írj
helo. van egy honda cr 125ös cross motorom amit rs 125 re cserélnék. bmx_-11@hotmail.com vagy 06302219405
Na igen, áron alul adta el, Te pedig nyilván jól jártál. Én a hivatalos kereskedővel folytatott beszélgetés után lőttem be az árat, volt is néhány érdeklődő, aztán majd meglátjuk, mehet ez lejjebb is.
Af1 bontás, Rotax 123 cuccok!
blokkok egyben bontva

orozoli2002@yahoo.com
06304351769
Igen az oka az volt, hogy ő el akarta adni a mocit és nem árulni akarta. Mikor mentem a mociért az nap tették rá a friss műszakit, vezetett szervizkönyv, 7800km, karcmentes állapot.

Ha ezt eladod 700.000 ba ,akkor te tudsz valamit. Amugy ezt a mocit is már 1 éve hirdeted mert ezt is néztem anno,de hát miért fizettem volna 250 ezerrel többet .. :D A reális ár ha el is szeretnéd adni persze olyan 500k. De gondolom ezzel te is tisztában vagy.
Annak is biztosan megvolt az oka.
heló kopleten a zárszetet adom ha érdekel ide írj : ventobt@freemail.hu
sziasztok
eladó aprilia af1 sport pro alkatrészek!
van idomgarnitúra több színbe is lehet válogatni!
akkor vannak még kerekek kábelköteg rotax 123,127es alkatrészek! hátsóvilla,önindítók hegerek,váltók deknin lendkerék! stb.
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
szia , engem érdekelne az ülés zár,ha van ? és mennyiért? válaszod elöre is köszi , szia
Ugyan ilyet vettem tavaly szeptemberben 465k-ba.
Sziasztok!

Eladó kihasználatlanság miatt egy 2005-ös RS 125. Tehermentes, rendszeresen szervizelt és karbantartott, megkímélt, kitűnő és gyönyörű, szinte új állapotban, első tulajdonostól.
Itt megtekinthető:
http://www.kepesmotor.hu/april...
nem szájkaratézni jöttem...........
tuononóba nem hiszem h ilyen gyuszi lenne olvas vissza mielőtt mondanál valamit
Te miről beszélsz? Azt se tudod hogy néz ki ez a fajta gyújtás, de a könyöködön jön ki?
ha ezek után sem tod + csinálni akk vidd el valakinek mert ettől jobban elmagyarázni képekkel ilusztrálva............
mi lenne hogy ha használnád a keresőt? vagy esetleg ezt -http://www.google.hu/

tudod hányszor el lett már magyarázva...... mindenkinek a könyökén jön kifele ha meg enm tod melyik a gyuszi vezérlőd néz utánna olvasgass csak okosabb leszel
heló bocsi de az már nincs meg
Ezt kell meghekkelni, hogy ne rángasson be 5-6000 fordulat körül? Tud valaki nekem szájbarágós utasítás sorozatot írni?
ELADÓ 2009-es gépről RS 125 Komplett műszerfal
14.000 ig skálázott fordulatszámmérővel.
Hibátlan állapotban. 4300 km van benne.
12.000 ig (2006-2008) SKÁLÁZOTTAT BESZÁMÍTOK
ÁRA: 45.000 ft