Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az milyen?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125_full_power-4640
646

2 poweres ?
szeva a kuplung és fékkart valamint a két kormányvéget milyen árban adod? Nincs esetleg kormánycsutka, illetve lábtartó konzol?
Ok, érdekelne, küldj képet.
gömbrs fenéklap,520as arany did lánc,használható kuplung és fékkar,gyári kormányvégek,jobbos gyári markolat,első lánckerék(hibátlan),farokidom üléssel,fejidomtartó konzol,első sárvédő,karbon tükrök eladóak vagy cserélhetőek 122es alkatrészekre
hello. 12-betudok adni rotax 122-es powernyet.
rotax 122 es önindító komp.8000ft Eladó ventobt@freemail.hu
csá nekem van rs 125 puposnak a komplett légszűrőháza szivaccsal 2000ft ventobt@freemail.hu ide írj ha érdekell
nincsmit:)
nincsmit de ha minden igaz akkor van egy másikfajtám is ami lehet hogy job lenne de azis lehet hogy uyganiylen volt csak valahol hentereg agarázyomban..holnap 3 után meló után megnézem neked és addig ha nem találtad ki hogy miy leygen akkor elküldöm annak is a fotóját.......üdv gabó
holnap megnézem h jo e, meg van e a helye a kép alapján az ha jo csörgök elöre is köszi szia
szia az van hogy az enyém az minimum 99 es mert én mindnehova azt láttam beleütve hogy 99 de én 2002 esként vettem ...de szerintem jó
szia ,ilyenhez kellene ehhez jóó?
szia itt van a kulcsnélküli zár ha érdekel........30 605 6883
üdv gabó
szia nekem van rs 125 puposnak a komplett légszűrőháza szivaccsal 2500 ért.........30 605 6883
üdv gabó
Hello
A 122-es nyelv érdkelene. Írtam mailt.
Jó, hogy még egyszer elolvastam!:)
Ott a végén, hogy: Az egységcsomag tartalmaz minden szerelési anyagot, jeladót, angol és német leírást!
De ettől függetlenül felszerelhetőnek tűnik, hogy még működjön is?
Sziasztok!
Sajnos sehol sem találtam komplett műszerfalat a 97-es RS-re, és azon gondolkodám vala, hogy egy ilyenre befektetnék!:P
Véleményetek szerint felrakható, és beköthető, hogy a gyári funkciók tökéletesen működjenek? Szerintetek, minden érzékelő,jeladó,ilyesmi van hozzá?
itt a link: http://www.bazismotor.eu/170/2...

és erre gondoltam: KOSO DB-02R DIGITÁLIS MŰSZERFAL

Köszi a véleményeket előre is!
Ha esetleg van valakinek Kilométer órája, és fordulatszám mérő órája 97-es RS-hez azt is szívesen meghallgatom!:)
kép
msn:misoc160@freemail.hu
szia holnap este 19 óra után rakok fel mert addig dolgozom....köszi szia
képet dobjál róla aztán msn
ez kis sérülés?
tel:06 70 459-6036
ha olyan mint a futurae, akor 2000ft