Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egyik ez volt: http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-25109045/

A másik, egy újsághirdetésben Zalaegerszegen.
A Zalaegerszegi volt a szebb,az kis túlzással abszolút karcmentes gép volt,egy nagyon pöpecül működő motorral
Már nem azért , de ennyiért hol láttál majdnem hibátlan állapotban ilyen gépeket? Link?
mennyibe?
Ma néztem 2 db-ot.Egyik 2004-es volt az 370 ezer,másik 2005-ös az 390 ezer volt.Tehát valami e körüli árban gondolkodnék. És közel tökéletes állapotban volt mindegyik.
Ezt meg csak úgy:)
Nézd meg LINK
BécyBy :)
402 méteren
110 kilója alatt 139-ig(vagy többig..) kigyorsul és elötte (evvel a kipu nélkül) nem tudott 15 alá menni :)
de lehet számolgatni lóerő -súly hogy milyen sokat számít:)
de frontosba(FWD)tedd úgy adja a legközelebbi értéket:)..
link
de döntsd el magad:)....
Javítanám: 34es Dellortó-t sorry
Még mindig keresek 38as Dellortó carbit+hozzávaló szivócsonkot aki tud kérem írjon
Nekem is emeli az elejét 13-as lánckerékkel!:)
Fószerka 17-es helyett 13-as lánckerót küldött véletlenül, de 3.-ban még nekem is kiemelte az elejét ha kinyitott a Power!;)
Nem hiszem, hogy a Rezó miatt kerózna még3-ban! :)
Nyenci , az egy vicc:D
Lenne egy kérdés.
A 2007-es modellben nem mutatja, hogy mennyi az üzemanyag a tankban, vagy csak az enyémben nem mutatja?
És ha full tankom van, akkor is ég a sárga lámpa..
Mi lehet az oka?
gp? ki beszélt arról?
külsőleg akármilyen leéltnek néz ki hidd el 3asba emeli az elejét gyorsulásnál
ez az a programmal tervezett gp cső?
ha érdekel akkor írj az aprilia011@freemail.hu -ra és a többit megbeszéljük
Rotax 122 es önindító KOMP.
Y idom
ELADÓ!
atól hogyha 12 es kompresziód is lenne attól még nem jelenti azt hogy jó...ez kicsit bonyolultabb.........ezt szerelő mondta nekem.....mert 11.5 volt havernak vagy 12 és aztmondta hogy hiába erős ha nem ez a normális.....szóval ezek csak számok....
Eladó egy pár alig használt,szinte új első-hátsó féktárcsa Rs-re!
Eladó Schoeller sport kesztyű (Svájcban gyártják), Keprotec kevlár protektor az ujjaknál, a bütyköknél, a csuklónál, stb. Erős bőr külsőrész, puha tapadós bőr a tenyérrészen, az ujjaknál perforált bőr. Kék – fekete - fehér színű, mérete: XXL/12. Ami fontos: nagyon kényelmes! Eredetileg Shox Suzuka kesztyűm van, azzal össze sem hasonlítható sem minőségben, sem kényelemben!
Teljesen új, sosem használt. Méretprobléma miatt eladó (nagy rám).
Ár: 13.000Ft (bolti ára 24.000Ft)
A postát én állom!

tyt001@freemail.hu ; 70/6199777
Ha aktuális még, szereztem hozzá szivócsonkot, a szivócsonk ára:3000Ft plusz a karbi ahogy beszéltük!
HA érdekel akkor emailon keress meg, mert most holnapig telefonon nem leszek elérhető!
Üdv
Sziasztok! Nem tudja valaki hol lehet venni Jolly Moto kipufogórendszert és milyen árban mozog? Mert sehol sem találok :S
Most készülök venni egy Full Power-es Rs 125-öt.
gyors kérdés!
9,6-os kompresszió az jó nem?
mennyi a "maximum"? köffi
aprilia alkatrészek és szerviz!

06 70 389 6486

Van hengerem!
Eladó fesszabályzó, power elektrónika,behúzómágnes!
06308311171/e-mailt ne!
nincs valakinek eladó nicasilos hengere? lehet 122, 123 is