Keresek gyári légszűrőház fedelet. Csak a fedél érdekel semmi más nem kell. Ha lehetséges Pest és környékén keresném vagy a hétvégi ob futamon kint a ringen is áttudom venni. Gyárilag púpos rs-nek a légszürőjére kellene.
Sziasztok!
Segítség kellene! Meg szívattak eléggé. Egy aprilia AF1 127ccmes fekete rotaxblokkos hajtókar kellene,használt is jó.. A tőrténet,hogy a meg fúrt hengerhez adott dugattyú szett, csapszeg RS 125 höz való volt és így 15mm .Ehhez 16mm-es csapszeg dukál.Mivel nem figyeltem összeraktam így..Gondolhatjátok leszakadt a hajtókar feje és őssze őrölte a dugattyút tűgőrgő kosarat.. ha tudtok valami kedvező áron nagyon örülnék! Köszi mindenkinek elősre is!
Köszi a segítséget! Nekiláttam, kivettem, megskalpoltam, és azt láttam, hogy már ki van vágva a panel , ott ahol leírtad. A két szélén látszik, hogy meddig tartott panel eddig. Mivel használtan vettem a gépet, nem tudhatam, hogy valaki már elvégezte a beavatkozást. De akkor mi lehet az oka, a torpanásnak?
hello, ha jól emlékszem szoktak ide írni olyanok is akik versenyeznek robogóval. Tőlük kérdezném hogy nincs e esetleg valakinek slick, vagy valamilyen utcai gumija 120/70 12 és 100/* 14 es méretben?
rotax 123-as powernyelv=7000ft
rotax 122-es powernyelv gyári=13000ft
Nem tud valaki véletlenül egy fordulatszámmérő spirált RS 125-Höz?
Rotax 123 blokkos 93-as évjárat.
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/187702/APRI
LIA_RS_125_.html
Segítség kellene! Meg szívattak eléggé. Egy aprilia AF1 127ccmes fekete rotaxblokkos hajtókar kellene,használt is jó.. A tőrténet,hogy a meg fúrt hengerhez adott dugattyú szett, csapszeg RS 125 höz való volt és így 15mm .Ehhez 16mm-es csapszeg dukál.Mivel nem figyeltem összeraktam így..Gondolhatjátok leszakadt a hajtókar feje és őssze őrölte a dugattyút tűgőrgő kosarat.. ha tudtok valami kedvező áron nagyon örülnék! Köszi mindenkinek elősre is!
Azért kösz a képet
nem takarítgattam,nem volt hozzá energiám,de a lényeg látszik rajta,semmi probléma vele.
az egyik carbon dob volt de azt már eladtam csak a rendszerek vanak meg meg 1 házi dob !
itt a kép
odadom 6 ezerbe ha érdekel!
üdv
hello, ha jól emlékszem szoktak ide írni olyanok is akik versenyeznek robogóval. Tőlük kérdezném hogy nincs e esetleg valakinek slick, vagy valamilyen utcai gumija 120/70 12 és 100/* 14 es méretben?
Üdv Gyula