Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia tankkal együtt oadadom 3500 ért ha kell
30 605 6883.....vannak alkatrészeim és tankom is....ami kell olcsón odaadom mert meg akarok szabadulni tőlük jól jársz...nem kell valami más cumó a géphez?
ha többmindnet rendelsz akkor állom a postaköltséget is üdv gabó
szoltam a sracnak, remelem viszaszol es uzletelunk...
karbit leszedtem, tele volt megint benzinnel, a tankcsapot akármelyik állásba állítom az folyamatosan folyik. Hol tudnék tankcsapot venni?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni. A problémám a következő : egész télen nem volt beindítva a motorom, most, hogy itt a jóidő szeretném használni (rs 125 extrema). Új akksi, új relé - önindító forog, gyertya ad szikrát rendesen, karbit múltkor megtisztítottuk.Tolásra beindult, leállítás után nem. Azóta se kép, se hang. Benzintankot is átmostuk, megtisztítottuk, én karbi problémára gyanakszom, valószínűleg túl dús a keverék. Megtudnátok mondani, melyik csavart milyen pozícióba kellene tekergetnem?

Köszönettel : axell
Hát azt sajnálom!:(
Nekem ez volt a probléma, hogy fordítva volt benne a spirál!
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni!
hidd el nekem hogy probáltam megforgatni a spirált is,sőt a belsejét is megfordítottam a spirálnak de semmi...egyszerűen hihetetlen..
robkaa46@vipmail.hu- ra írj és megbeszéljük
üdv.
Szia!
Próbáld meg, fordítsd meg a spirált a házában, mert lehet hogy fordítva raktad bele! Még régebben nekem is ez volt a gondom vele!:D
Az a kis golyó az a zsírzógomb! Azon keresztül tudod pótolni a zsírt az alkatrészben!
Szerintem ha megfordítod a spirált, akkor jó lesz utána!
Ha tényleg jó lesz, akkor lógsz egy csokival!;)
Üdv.: Béci
Hali valakinek nincs egy plexie gömb rs-hez?
Hali nekem van 05 ös rs 125 röl van ventobt@freemail.hu
igen 127-es blokkból való de én már láttam havernak 125-as blokkba is
végülis ugyan úgy 125 ccm és ugyn anyit kever is és a felfogatása is ugyan az!
valakinek ötlet arra hogy miért nem mérhet a km/h-ám?
zsír uj gyári meghajtás,fasza a bowden is nincs lenyalva a vége,normál állapotú,az óra is jól működik. ha rárakom a spirált a meghajtásra és forgatom a kereket akkor forgatja a spirált,de ha rárakom az órára,akkor nem mér az óra. viszont ha a spirált rárakom az órára és hajtom,mér az óra. de ha rácsavarom a meghajtásra és az órára is és forgatom a kereket nem mér. az órába beledugok akármit és forgatom mér az óra. erre varrjon valaki gombot?! a meghajtáson az a kis golyó mi célt szolgál?
Szia MÓVÁRIDRZ!
Egyenlőre csak ötletnek gondoltam!
Melyik évjárathoz való fejidom konzolod van?
A 97-es, vagy a 2006-2010-es körülire?
Egyenlőre minden hol csak érdeklődni tudok, hogy kinek milyen alkatrésze van, mi mennyiért, mert a biztosítóstól függ az egész, hogy mennyiben állapítja meg a káromat!
Én így hozzávetőlegesen összeszámoltam, közel 150 000Ft-ból lesz tejesen kész, színre fújva, lematricázva a motorom!
Annyit pedig nem hinném, hogy fizetni fog a biztosító!:(
De reménykedem benne!
Amikor már tudom, hogy mi kell pontosan, akkor majd írni fogok még, hogy milyen alkatrészekre lenne szükségem!

Esetleg valakinek ötlete azzal kapcsolatosan, hogy mi lehet a probléma, hogy most ilyen leharcolt állapotában megpróbáltam elindítani, de sajnos csak az önindító kattan egyet, és nem hajt semmit sem!:( mi lehet a probléma? Megszorulhatott az önindító az ütközéstől, vagy esetleg valami ötletetek?
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást!
Üdv.: Béci
sziasztok!

én is olajpumpát keresek,kizírólag ROTAX 122re valót!

Üdv
nem tűnik fel hogy ez 127es blokkra való?
heló nekem ijen van!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
szia nekem van 2000 ért konzolom...ha kell
30 605 6883
de csak jövőhéten tudnám elküldeni....
szia
szia
gabor8181@freemail.hu
vagy 30 605 6883 üdv gabó
Érdeklődnék nincs e valakinek gömb rs-re olajzója?
Hali!
Fejidom tartó konzolt is kell vennem, mert az eleje eléggé leharcolt állapotban van, és azért gondoltam, hogy felraknám rá a 2006-2010-es idomokat!

Esetleg ha valakinek lenne ilyen fej és oldalidoma lámpával együtt az írhatna, hogy mennyiért válna meg tőle!

Előre is köszi szépen!
Üdv: Béci
hello
fellehet rá rakni, de szerintem a fejidom tartó konzol nem fog megegyezni. én a tiédhez képest az egyel régebbit építettem át a gömbölyűre, de már ott is volt eltérés nem sok, de pont annyi hogy a tükröknél a felső csavarok nem mentek a helyükre.
Az, hogy lehet, hogy az RS-emen az első lánckerék majdnem beleér a vázba? Pedig csak 17-es...
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem felétek!
Fel lehetne rakni a 2006-2010-es Rs 125-nek az oldal és fejidomát a 97 RS 125-re? Esetleg valami kisebb átalakítás szükséges hozzá?
Köszi szépen!
Kösz a segítséget, de melyik ez a doboz?
Nem ismerem ki magam a hátsó ülés alá rejtett dobozok közt. Melyiket kell kivenni? (kivágni, levágni, bevágni?) Helyreállítható módon kellene, nem szueretném végképp elbökni.