Hello,
Cagivámra szereztem egy Aprilia RS 125 műszerfalat, típust lásd a mellékelt képen.
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan van a digitális része(hőmerő, óra) lábkiosztása?
És a másik kérdésem pedig az lenne, hogy a fordulatszámmérő elektromos részét át-e lehet úgy építeni, hogy a mechanikus része helyett led-eket használjak(mivel nekem az a rész törött)?
Elég hülyén írtam le amit szeretnék, remélem megértitek :)
keresek 122es nicasilos hengert(dugóval ha alig futott),hűtőt,komplett hátsó lábtartókonzolokat,tömítéskészletet,uj láncszettet, gömbrs gyári idomszettet,szivatóbowdent
06304706011
haxorx@citromail.hu
szia nekem van egy tömítésem 500 ftért..
holnap postára adom ha kell....átutalással megoldható lenne...érdekel a dolog?
a kép alján a közepefelé van a tömíttés...
üdv gabó
30 605 6883
Ma mentem a motorral (RS 125 2005) és mikor bekapcsolt a power ,a motor hangja elmélyült és valamelyest gyengébb is lett. Elött már volt hajtva rendesen,akkor nem volt gond. Kipifogó tömités mehetett el? Lebontottuk az oldalát és mozgatni tudjuk a kipufogót valamelyest. Ez normális vagy semmit nem szabadna mozogni?
Vagy valakinek van egyéb ötelet mi lehet ez? A motor hangja nagyon mély lett és hangos. Ha kipufgó tömités az milyen árban van és lehet venni?
Tudnál esetleg képet küldeni a legjobbról e-mailben,főleg a belsejéről aljáról és a tetejéről főleg ahova a tompított világít felfelé.
galathtomi@freemail.hu
heló nekem van elsőlámpám 2 is
nincs bene tákolva semi sem!
itt a kép! nem tökéletes de tettem bele izót és erősen világitott!
van fejidomom is ha érdekel!
vagy sport pro idom garniturám is!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Cagivámra szereztem egy Aprilia RS 125 műszerfalat, típust lásd a mellékelt képen.
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan van a digitális része(hőmerő, óra) lábkiosztása?
És a másik kérdésem pedig az lenne, hogy a fordulatszámmérő elektromos részét át-e lehet úgy építeni, hogy a mechanikus része helyett led-eket használjak(mivel nekem az a rész törött)?
Elég hülyén írtam le amit szeretnék, remélem megértitek :)
megvan még a bovdened? :)
06304706011
haxorx@citromail.hu
holnap postára adom ha kell....átutalással megoldható lenne...érdekel a dolog?
a kép alján a közepefelé van a tömíttés...
üdv gabó
30 605 6883
felni=40e
tárcsa=15e
felsőfékmunkahenger-karral-tartályal=13e
felsővillahid=13e
alsó=10e
összes rs 125 be be szerelhető a teleszkop-fék.
Ma mentem a motorral (RS 125 2005) és mikor bekapcsolt a power ,a motor hangja elmélyült és valamelyest gyengébb is lett. Elött már volt hajtva rendesen,akkor nem volt gond. Kipifogó tömités mehetett el? Lebontottuk az oldalát és mozgatni tudjuk a kipufogót valamelyest. Ez normális vagy semmit nem szabadna mozogni?
Vagy valakinek van egyéb ötelet mi lehet ez? A motor hangja nagyon mély lett és hangos. Ha kipufgó tömités az milyen árban van és lehet venni?
Köszönöm!
Az utolsó darabok a tartalék alkatrészeimből!
Az alkatrészek kompatibilisek: Aprilia Rx125, Tuareg Rally 125, Tuareg 125, Pegaso 125 ös motorokhoz, ROTAX 123 as blokkalkatrészek.
Tehát :
- VHSB 34-es Dellorto karbi+membrán+szívócsonk - 9000
-Rotax 123 blokkfél : közép és jobb oldali - 1900/db
- Komplett kuplung - 6800
-Hengerfej - 1600
- Víztérfedél -1500
- Vízpumpa - 2200
- Komplett váltóba fogaskerékrendszer - 7000
-váltókar,váltótengely, léptetővilla 2800
- Hátsó villán lévő láncvezető - 1000
- Első fékkar, első fékmunkahenger-fékcsövel-első féknyereggel,egyben van az egész csak fel kell rakni - 5000
- jobb oldali gyujtásburkolat 600Ft
- Tuareg rally benzincsap hibátlan állapotban : 1500
- Rotax 123 üzesjelző kapcsoló : 1000
insane5@freemail.hu
galathtomi@freemail.hu
Üdv: Norbi
amugy hibátlant nem nagyon tanálsz ritka!
vagy csere is érdekel!
nincs bene tákolva semi sem!
itt a kép! nem tökéletes de tettem bele izót és erősen világitott!
van fejidomom is ha érdekel!
vagy sport pro idom garniturám is!
az amit én csinálok az jobban néz ki !