szia , érdekelne egy komplett rs 125 hátulja ülésekkel lámpával,minden darabjával, menyibe kerülne? ha van, kérlek küldj e mailt, fotoval,
elöre is köszi, szia
Szia!
Eladnám, de attól félek, hogy a biztosítási összegből,(amit még nem tudok sajnos) és a motorért kapott összegből nem tudnék venni magamnak egy másik motort, amit tudnék használni!
De ha gondolod vegyél fel MSN-re, és beszélhetünk róla!
Üdv.: Béci
Olyan problémám adódott hogy a fordulatszámmérő órán az olajszint visszajelző lámpának a vezetékét elfelejtettem hogy volt bekötve. Van az órán egy kék és egy piros vezeték a mociból meg egy zöld és egy lila jön. Ha valaki tudja hogy melyiket melyikhez kell az kérem írja már le előre is köszönöm!
Hali Az lenne a kérdésem hgy a 38 as delortót elbírja az rs 125 ? ! Előre is köszi ( és ha valaki tud hangtompitót ARROW / GIANELI - T akkor írjon a / ricsi093@fremail.hu
szai ha ennyit kölktenél rá akkor inkább bontsd el és abból a pénzből egy fasza rs tudsz venni pár ezer km-rel......szóval inkább bontsad el és vegyél másikat ami fasza!
pénzt energiát spórolva mégfaszábban fogsz kijönni belölle
hidd el!
iszoynatos pénzek vannak a bontott apriliákban.....üdv gabó
ára 5000Ft
A 99-05 közötti RS (Tuono) -ban hányas Rotax blokk van?
baloldali lábtartókonzolod van, ami a váltókart tartja? ha igen mennyiért?
vannak még apró rs cuccaim....30 605 6883üdv gabó
ha érdekel 30 ezer!
tökéletesek!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
elöre is köszi, szia
Eladnám, de attól félek, hogy a biztosítási összegből,(amit még nem tudok sajnos) és a motorért kapott összegből nem tudnék venni magamnak egy másik motort, amit tudnék használni!
De ha gondolod vegyél fel MSN-re, és beszélhetünk róla!
Olyan problémám adódott hogy a fordulatszámmérő órán az olajszint visszajelző lámpának a vezetékét elfelejtettem hogy volt bekötve. Van az órán egy kék és egy piros vezeték a mociból meg egy zöld és egy lila jön. Ha valaki tudja hogy melyiket melyikhez kell az kérem írja már le előre is köszönöm!
Így törötten nem adod el az rs-t?
30 605 6883
Akkor esetleg e-mail címedet elkérhetném?
toneszmóvár néven.vagyok fennt
Esetleg egy MSN címet tudnál nekem adni?
Felvennélek, mert lenne pár kérdésem!
pénzt energiát spórolva mégfaszábban fogsz kijönni belölle
hidd el!
iszoynatos pénzek vannak a bontott apriliákban.....üdv gabó