a srac roszul mondta nekem, blokfel kell neki, azon a felen ahol a kuplung van..
meg az a nagy csavar ami 22-es az egyik felen a masikon meg imbusz-kulcsos
a markolatról tudsz csinálni közelebbi képet ,hogy mennyire van elkopva? +még kellene a 2teló közötti műanyag az alsó kormánykiflihez ha nincs baja ,és a vízcsövek tartály és kupak nélkül
Szia MÓVÁRIDRZ!
Köszönöm a segítségedet, de sajnos egyenlőre nem tudom, hogy mi és mikor kell majd! Tegnap történt a baleset, még a biztosítós becsüsnek ki kell jönnie, utána tudom majd csak rendbe rakni a mocit, addig nem nagyon nyúlhatok hozzá!
De meg foglak keresni vagy itt vagy telefonon, esetleg e-mailben, hogy milyen alkatrészekre lenne szükségem, és akkor majd egyeztetünk, mi mennyiért, hogyan mikor!:)
Köszönöm a segítségedet előre is!
Üdv.: Béci
szia nézz visza kb 1 oldalt és mováridrz néven látsz fotókat de tudok küldeni dolgokat olcsón ha viszel pár cuccot a postádat én fizetem...
30 605 6883 üdv gabó
Hát ez úgy sikerült, hogy egy idős ember a Clio-val kijött elém, én meg már nem tudtam megállni, aztán nekimentem az autó jobb hátsó kerékjárati ívének, a tetejét meg meg stukkoltam! És most ilyen a dukkózása szegénykémnek!:( A biztosító után írom az alkatrészeket, mire van szükségem! Több mint valószínű, hogy az első telók is kaptak!:( Majd írom a listát!
Üdv.: Béci
Szia Anyos05RR!
Jelenleg nem tudom, hogy neki állhatok-e a motor rendberakásának, mert még a biztosítási dolgokról nem tudok semmit sem! :(
Ha tudok valamit, minden képen szükségem lesz jó pár alkatrészre sajnos!
Ahogy tudok valamit megkereslek!
Üdvözlettel: Béci
meg az a nagy csavar ami 22-es az egyik felen a masikon meg imbusz-kulcsos