Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a srac roszul mondta nekem, blokfel kell neki, azon a felen ahol a kuplung van..
meg az a nagy csavar ami 22-es az egyik felen a masikon meg imbusz-kulcsos
szia nekm van kuplungdeknim..ha kell....
30 605 6883
üdv gabó
szia már eladva.....:(
bocs
de nemsokára kapok egy gázkaros és egy balos kacsolósort
na megyek a telefonom felszigszallagozom a villahidra és gps el megnézem mennyire valós :D
elküldted már a bowdent?
helo! kuplung dekli van hozza? meg az a hoszu csavar kell ami a vazat es a lengovillat koti ossze
Valósnak tűnik a dolog, mert nekem 16/39-el 150-et kicsivel túllépte!
Szóval 99%-osan jó, nagyon kis eltéréssel!
Ha mindent jól adtál meg, akkor valós.
már nem mindner van meg aképekről de a két gázbovdenes kapcsoló az napkban fog jönni megint egy jobbos egy balos
majd írok mi avn sziasztok
Jól látom egyik képen az gázbowden? A gázkartól kéne a csigáig.
a markolatról tudsz csinálni közelebbi képet ,hogy mennyire van elkopva? +még kellene a 2teló közötti műanyag az alsó kormánykiflihez ha nincs baja ,és a vízcsövek tartály és kupak nélkül
Szia MÓVÁRIDRZ!
Köszönöm a segítségedet, de sajnos egyenlőre nem tudom, hogy mi és mikor kell majd! Tegnap történt a baleset, még a biztosítós becsüsnek ki kell jönnie, utána tudom majd csak rendbe rakni a mocit, addig nem nagyon nyúlhatok hozzá!
De meg foglak keresni vagy itt vagy telefonon, esetleg e-mailben, hogy milyen alkatrészekre lenne szükségem, és akkor majd egyeztetünk, mi mennyiért, hogyan mikor!:)
Köszönöm a segítségedet előre is!
Üdv.: Béci
szia nézz visza kb 1 oldalt és mováridrz néven látsz fotókat de tudok küldeni dolgokat olcsón ha viszel pár cuccot a postádat én fizetem...
30 605 6883 üdv gabó
Jó estét mindenkinek
Érdeklődnék nincs e valakinek gömb rs-re olajzója?
Üdv. Gázbowdent keresek, a gázkartól az elosztó csigáig. Valakinek nincs? Használt is ok.
Ezt hol lehet megtalálni mert úgy látom lehet más sebességi fokozatot is nézni.
320as tárcsa hibátlan állapotba eladó vagy cserélhető
Hát ez úgy sikerült, hogy egy idős ember a Clio-val kijött elém, én meg már nem tudtam megállni, aztán nekimentem az autó jobb hátsó kerékjárati ívének, a tetejét meg meg stukkoltam! És most ilyen a dukkózása szegénykémnek!:( A biztosító után írom az alkatrészeket, mire van szükségem! Több mint valószínű, hogy az első telók is kaptak!:( Majd írom a listát!
Üdv.: Béci
kellene egy bal oldali gyári markolat,kuplungbowden, kuplungkar és fékkar ( mindenból csak fasza kellene ) akinek lenne írjon
ez mennyire valós?
hello
nekem van egy eladó arrow kipum, vegyél fel msn re ha érdekel.
msn: csaba0203@freemail.hu
Ez hogy történt?
Szia Anyos05RR!
Jelenleg nem tudom, hogy neki állhatok-e a motor rendberakásának, mert még a biztosítási dolgokról nem tudok semmit sem! :(
Ha tudok valamit, minden képen szükségem lesz jó pár alkatrészre sajnos!
Ahogy tudok valamit megkereslek!
Üdvözlettel: Béci