Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok aképen látható alkatrészek akciózva mégolcsóbban eladók....már nem minden van meg.....a polini szett elkelt egy 20 asért és a karbis is 3 ért de hiányos volt...és pár apróság kivételével megvan még ..sokminden..üdv gabó
30 605 6883
nekem volt egy rotax blokkosom még a kilencvenes évek végén....nekem 100 méter után állt meg...aztán mire kiderítették hogy mi a baja agatyám ráment......gyujtás alaplap csere -fesszab csere-fekete doboz csere.....
a mostani árak azok nullák az akkoriakhoz képest....anno még 20 000 ért dobálták az alaplapot a fesszabot mega gyujtótarfót kb-15 000 ért darabját...de ez már 10 12 éve volt azóta sokminden változott....neke aztmondták hogy trafó hiba volt...mire kiderítették sok-sok 10000 ftosom bánta
szia.....eddig nem is fiygeltem de most hogty rákérdeztél.....az van hogy használtan vettem és most látom hogy alufóliával van kicsit megtuningolva hogy jobb legyen....igazábó lfaraghatunk az árból....
az az 5 ös nem is szigorú 5 ös hanem egy szolid 4 000 ft....
üdv gabó
30 605 6883
ömm :) tegnap elmentünk 120 km-t mire megint elkezdte ezt produkálni. Kis pihenő után elment még vagy 5 km-t aztán megint leállt Most a szerelőnél alszik, sajnos csak Húsvét után tud ránézni..
Sziasztok!
Nem tudnátok seghíteni, hogyan lehet beállítani a gyújtást rotax 123 blokkon?
amúgy nekem is volt olyna hogy ha hírtelen húztam gázt amikor hideg volt a motor akkor le akart bulladni a motor huhh hát nem tudom mi lehet akkor a baj motorszerelő segít reméljük :$
Eladó!
Mert 2 ütemű
Heló az első lámpa az milyen állapotba van főleg a belseje érdekel ott is a foncsor ahogy az izzó felfele világít ott milyen
A karbibol nem folyt véletlenül a benzin a tulfolyónál esetleg, vagy azóta beindult már ,vagy az is lehet hogy a hengertömítés engedi a vizet és bemegy a karterbe, de ha beindult utána akkor én úszó szintre gyanakszom
KERESEK 2006 RS-re MŰSZERFALAT REÁLIAS ÁRON!
HA VAN AJÁNLATTAL HÍVJ (30/409-60 kilencvenhárom)
KÖSZÖNÖM!
Köszi az ötletet akkor most neki állok átnézi ezeket a dolgokat.
eladó alkatrészeim:
sport pro idomgarnitúra! van futura is ha kel valkinek kell több féle szinbe is vannak idomok! lámpák! !
akkor vannak még felnik főváz segédváz, kipufogórendszerek,takaróidomok,fék kar váltókar rs hátsó fogaskerék is van! akkor vannak még rotax 123-as és rotax 127-es alkatrészeim is
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
telón hívhac egész nap!
Sziasztok!

Keresek főfékmunkahengert, működőt.
Árajánlatot írj valamint ide is irhatsz: beni.balogh@gmail.com

Az enyémmel már midnent probáltam de annyira ereszt, hogy képtelenség légteleníteni.
Gumigyürü alá probáltam teflon szalagot tenni, de már az sem használ...Vkinek van jobb 5lete?
Sziasztok, vannak eladó felesleges cuccaim Rotax 123hoz:
főtengely
lendkerék
komplett váltó
kuplung
szívócsonk
membrán
önindító
műanyag fogaskerekek
160-as polini szett(perselyezni kell!)
Árban megegyezünk!
zipper92@indamail.hu
Levélnél nem fontos hogy boríték méretű legyen. Nézd meg a posta.hu-n, 2 kilóig küldhetsz levélként. A levélként feladott küldemény maximális méreteit (x:y:z) megtalálod a honlapon. Üdv
nézd meg az akksi állapotát,biztosítékokat,fesszabályzót, szerintem valami ilyesmi van a dologban,vagy érintkezési baj testnél vagy akksinál
Sziasztok segítsen vki nekem olyan problémám adódott ma hogy elmentem motorozni és megálltam egy pihenőbe és levettem a gyújtást és mikor el akartam idnulni ráadtam a gyújtást és semmi nem jelent meg a műszerfalon majd utána betoltam a motort és ment utána viszont a fordulatszámméró óra el kezdett össze vissza mérni. Mi lehet szerintetek a baja? segítsééééééééég előre is köszi
szia cicus....
hát mivel hogy a mérete nagyobb mint a levélé ezért....levélként nemtudom elküldeni....
de azthiszem ha utalod akkor olcsóbb mert akkor nincsen kavarás a lóvéval a postán... adok számlaszámot.....aztán ha ma olvasod akkor küldhetnél egy címet ahova kedden elküldhetem.....
gabor8181@freemail.hu ra tudsz postázási címet adni....
üdv gábi szia
keresek szivató bowdent gömbrs-hez,akinek van írjon
b ricsi!
Működik a cucc? Azóta rájöttem, hogy behúzómágnesnek hívják, amit keresek! Esetleg képet küldhetnél róla, amin a csatlakozója is rajta van hogy megnézhessem.
inda17[kukac]freemail[pont]hu címre várom.
lehetett akár egy kis dugulás is.
Igen, először én is erre gondoltam aztán begurultam egy ebnzinkútra és belefért kemény 3 liter... De reggel megint vele jöttem és semmi baja nem volt. Nem értem
Hello

Ma küldök képeket az emailedre.
Igen igen arra gondoltam.
Akkor a fenéklap és a kuplungbovden kellene nekem.

Hogy lenne jobb ? Ha átutalom vagy előre küldöm vagy utánvétellel ?

Puszi