Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

figyusz nincsen ismerősöd gyárban aki megcsinálná?
nálunk ilyet a haverok lézerel vágnak feketén a melóhelyen.........
jó rendben, az nekem is megvan, a konzol ami eltört.. sajnos.
majd akkor írok holnap. és köszi a segítséget
azt írtam hogy csak az a kis darbka aludarb van 1500 ért
konzol nincs.....
holnap 19 óra után vagyok csak elérhető.
a skipe azt jelzi ki hogy nemvagyok gép előtt de , fentvagyok nemtudom átálíttani....
okés majd akkor holnap felveszlek skypon, mert pillanatnyilag nincs a gépemen, bal oldali lábtartó konzolod nincs? már kérdeztem csak nem tudom mit írtál rá
szia szkájpon tudsz csak velem beszélni..
msn em nincsem
a szkájpcímem:

toneszmóvár
Eladó!
Egy pár első-hátsó majd hogynem új, gyári Sunstar féktárcsa
Nincs válla,nem üt
hát én nemrég adtam el akét blokközépemet jó csapáygakkal szimeringekkel 5 rugóért cak um pakk! ..szivesen segíttenék neked iylen téren pl .de azt javaslom hogy inkább új főtengelycsapágyta rakj bele....az a biztos és nem kell ujra szétthuzni akkor......
szia
nemtudom megnyitni megints azrakodik a fremail..
ideisleírhatod ha úgy van..
vagy sms ha belefér röviden...
30 605 6883
vagy linkeld át szövegkiemelővel a
movaridrz81@citromail.hu ra!
kösz gabó
sziasztok
lenne egy két kérdésem hátha tud valaki segíteni benne, most lett cserélve a blokkban(rotax123) főtengely csapágy, felső tügörgő, tömítések, de most újra szét kell húzni a blokkot mert megadta magát a hajtókar, elkezdett zörögni, így nem is volt használva a zörgés előtt kb 5 km mentem vele de lehet sokat mondok. a kérdésem az lenne hogy az 5 km használt főtengely csapágyakat vissza lehet e rakni ha széthúzom a blokkot? vagy cseréljem újra azokat is?
hello
írtam emailben
Köszönöm de már az előtted szólótól megvettem
SZIASZTOK rs 125 rotax 122 alkatrészek eladók olcsón!
30 605 6883
üdv gabó
nekem van, 1000ft postával együtt
hló nekem van!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
nincs valakinek olajszivattyú bowdene?
jah persze az semmi gond az az igazság hogy melóhejemről szöktem meeg hogy feladhassam.........nem volt időm azon agyalni mikor 4 csomag van a kezemben hogy...mit mikor...de a többieknek máshogy volt a csomi..stb..hosszu...
nem azért mondtam hogy akkora baj lenne, csak nem értettem h miért lett 5490 szállitással együtt, de nem gond csak gondoltam szólok h legközelebb jobban figyelj oda
nekem kárt nem okoztál max magadnak, mert mindenki magának fizette a postát
Na az a helyzet, hogy találtam egy fesszabályzót, és az összes cuccot odaadom 10.000.-ért.
(Power elektrónika/Behúzómágnes/kuplungkosár lamelákkal/fesszabályzó)
megint ezek a kurva csomagolós díjak......:(
most akkor neked is kárt okoztam?
vagy mivolt hogyan volt mit beszéltünk.....?
miben állapodtam meg..
szia.......
bocsi miben is egyeztünk meg...mert akkor eygenlíttem ha úgy van.csak annyi emberrel vagyok kapcsolatban így postával hogy kicsit nehéz már észebn tartani..de írj hogy mit beszéltünk és akkor valahoygan egyenlíttem a számlát nem akartam neked rosszat.......
Van eladó Power elektrónikám,behuzómágnesem
Kuplung kosaram ha valakit érdekel,mondjon rá egy árat, aztán vigye a picsába :D
06308311171
e-mailt ne írjatok!
Gabi nekem is megjött és jól adtad fel :P
Megjött a csomag de 2× annyi postát fizettél ki.420Ft lett volna ajánlott levélként mert 500gr alatt volt és te csomagként adtad fel ami egységesen 1050ft.
szia
megjött amit küldtél, de nem értem miért volt a posta 2000 de most már mindegy