azt írtam hogy csak az a kis darbka aludarb van 1500 ért
konzol nincs.....
holnap 19 óra után vagyok csak elérhető.
a skipe azt jelzi ki hogy nemvagyok gép előtt de , fentvagyok nemtudom átálíttani....
okés majd akkor holnap felveszlek skypon, mert pillanatnyilag nincs a gépemen, bal oldali lábtartó konzolod nincs? már kérdeztem csak nem tudom mit írtál rá
hát én nemrég adtam el akét blokközépemet jó csapáygakkal szimeringekkel 5 rugóért cak um pakk! ..szivesen segíttenék neked iylen téren pl .de azt javaslom hogy inkább új főtengelycsapágyta rakj bele....az a biztos és nem kell ujra szétthuzni akkor......
szia
nemtudom megnyitni megints azrakodik a fremail..
ideisleírhatod ha úgy van..
vagy sms ha belefér röviden...
30 605 6883
vagy linkeld át szövegkiemelővel a
movaridrz81@citromail.hu ra!
kösz gabó
sziasztok
lenne egy két kérdésem hátha tud valaki segíteni benne, most lett cserélve a blokkban(rotax123) főtengely csapágy, felső tügörgő, tömítések, de most újra szét kell húzni a blokkot mert megadta magát a hajtókar, elkezdett zörögni, így nem is volt használva a zörgés előtt kb 5 km mentem vele de lehet sokat mondok. a kérdésem az lenne hogy az 5 km használt főtengely csapágyakat vissza lehet e rakni ha széthúzom a blokkot? vagy cseréljem újra azokat is?
jah persze az semmi gond az az igazság hogy melóhejemről szöktem meeg hogy feladhassam.........nem volt időm azon agyalni mikor 4 csomag van a kezemben hogy...mit mikor...de a többieknek máshogy volt a csomi..stb..hosszu...
nem azért mondtam hogy akkora baj lenne, csak nem értettem h miért lett 5490 szállitással együtt, de nem gond csak gondoltam szólok h legközelebb jobban figyelj oda
Na az a helyzet, hogy találtam egy fesszabályzót, és az összes cuccot odaadom 10.000.-ért.
(Power elektrónika/Behúzómágnes/kuplungkosár lamelákkal/fesszabályzó)
szia.......
bocsi miben is egyeztünk meg...mert akkor eygenlíttem ha úgy van.csak annyi emberrel vagyok kapcsolatban így postával hogy kicsit nehéz már észebn tartani..de írj hogy mit beszéltünk és akkor valahoygan egyenlíttem a számlát nem akartam neked rosszat.......
Van eladó Power elektrónikám,behuzómágnesem
Kuplung kosaram ha valakit érdekel,mondjon rá egy árat, aztán vigye a picsába :D
06308311171
e-mailt ne írjatok!
Megjött a csomag de 2× annyi postát fizettél ki.420Ft lett volna ajánlott levélként mert 500gr alatt volt és te csomagként adtad fel ami egységesen 1050ft.
nálunk ilyet a haverok lézerel vágnak feketén a melóhelyen.........