Aprilia rs 125 2002-es évjáratú mocihoz lenne szükségem power szelep mozgató motorra ( az a henger alakú kis szar a vázra erősítve jobb oldalon :D ) meg a bovdenre... Ha valakinek van akkor lehet tenni az ajánlatokat! :D
Motoros cica szia:)
erre afenéklapra fgondoltál ami fentvan a képen?
üdv gabó
30 605 6883
1500 ft ért eladó szép állapotban...van amugy csak porosan fotóztam le...
Egy hónapja vettem az Rs125-öm (2005-ös évjárat) és fura dolgokat művel, hátha ti tudjátok mi a gondja. Ma elmotorozgattam vele 2 órát, úgy hogy semmi baja nem volt, aztán egyszercsak menet közben leesett a fordulat, hiába huztam a gázt, nem reagált, aztán leállt. Újraindítottani is nagy nehezen sikerült csak, az alapjárat fogta magát és elfogyott, a motor meg lefulladt. Tippek?
Első motorom és lány vagyok, szóval bocs ha szőkén magyarázok
Köszi
Szia r6!
smst is írhatsz mert holnap csak este 19 óra után tudom elolvasni ha fórumra ír valaki......
jah és ha valaki nekem szán üzenni akkor lécike klikkeljen rá a válassz erre feliratra!
köszi mert így hamarabb célba érnek a dolgok:)üdv gabó
30 605 6883
Szia motoros csaj...:)
megvban még de 1000 ft az ára.....
amugy a feje javítva van azért 1 db ezres amúgy ha tiszta pipec lenne 2 ropiért adnám....
köszi az érdeklődést:) sziasztok
30 605 6883
122es nicasilos hengert esetleg dugóval(csak ha alig futott),gömbrs hűtőt,gömbrs idomszettet ,tömítéskészletet, hátsó lábtartó konzolokat kompletten keresek.
akinek lenne valami írjon a haxorx@citromail.hu-ra vagy 06304706011
Benzin volt benne?
Dugulás esetleg? Karbi pucera...
Aprilia rs 125 2002-es évjáratú mocihoz lenne szükségem power szelep mozgató motorra ( az a henger alakú kis szar a vázra erősítve jobb oldalon :D ) meg a bovdenre... Ha valakinek van akkor lehet tenni az ajánlatokat! :D
erre afenéklapra fgondoltál ami fentvan a képen?
üdv gabó
30 605 6883
1500 ft ért eladó szép állapotban...van amugy csak porosan fotóztam le...
Egy hónapja vettem az Rs125-öm (2005-ös évjárat) és fura dolgokat művel, hátha ti tudjátok mi a gondja. Ma elmotorozgattam vele 2 órát, úgy hogy semmi baja nem volt, aztán egyszercsak menet közben leesett a fordulat, hiába huztam a gázt, nem reagált, aztán leállt. Újraindítottani is nagy nehezen sikerült csak, az alapjárat fogta magát és elfogyott, a motor meg lefulladt. Tippek?
Első motorom és lány vagyok, szóval bocs ha szőkén magyarázok
Köszi
20e Ft.
Hogyan lenne olcsóbb az elküldés?
Puszi.
smst is írhatsz mert holnap csak este 19 óra után tudom elolvasni ha fórumra ír valaki......
jah és ha valaki nekem szán üzenni akkor lécike klikkeljen rá a válassz erre feliratra!
köszi mert így hamarabb célba érnek a dolgok:)üdv gabó
30 605 6883
megvban még de 1000 ft az ára.....
amugy a feje javítva van azért 1 db ezres amúgy ha tiszta pipec lenne 2 ropiért adnám....
köszi az érdeklődést:) sziasztok
30 605 6883
Lenne egy kérdésem hogy ami a képeden látható kuplung bovden az még megvan ? Ha igen akkor mennyiért adnád oda :)
Várom válaszod!
Pusz.
akinek lenne valami írjon a haxorx@citromail.hu-ra vagy 06304706011
itt van a képen a cucc de 5000 ért odaadom ha utalod apénzt akkor kb 1000 ft a posta ha utánvéttel akkor 1690 ft lesz....
üdv gabó
30 605 6883
30 605 6883
árak meygezesés szerint....
-az árak csak tályékoztató jellegűek...alkuképesek....üdv gabó