Szevasztok Aprilia tulajok/maniasok! :)
Olvasgattam a forumotokat, es egyre jobban tetszenek az Aprilia RS-ek! Tesom is tervezi a jogsi megszerzese utan egy 50-es beszerzeset, en pedig - ha megvan az A korlatlan-, akkor egy 125-ost v 250-est szeretnek! Es ehhez kernem a segitsegeteket!
1, Arra lennek kivancsi, h alapbol milyen motor az Aprilia RS? Miben masabb, mint japan tarsai, pl egy TZR, v NSR (plusz az is erdekelne, h jobb-e a Cagiva Mito-nál?)?
2, Evjaratonkent mennyi a realis ara, pl egy 1998-as, 2000-es mennyibe kerul?
3, Mire kell figyelni vasarlasnal, ill. karbantartani mikeppen kell (mit, mikor kell benne cserelni, lancot mikor kell fesziteni, gumikat mikor kell cserelni es milyen marka a legjobb, es azt is hallottam, h a futurabol hullottak a csavarok- ez igaz-e az RS-re?)? Milyen az alkatreszek arfekvese?
4, Hany kilometerrel erdemes megvenni egy RS 125-ost?
5, Milyen a gyorsulasa, es ezt mennyire befolyasolja az, h kb 90 kg vagyok?
6, Erdemes-e megvenni egy zsir uj RS 125-ost 1.2 millaert???? Mennyiert lehet majd eladni?
7, Ja, es a legfontosabb! A 250-es miben ter el a hengerurtartalmon es teljesitmenyen kivul? Mennyivel jobb? Miert olyan ritka??? Szerintetek RS 125 v 250? Ja, 250-est legolcsobban kb 600-ert lattam... Er ez ennyit ( 3 evesen meg kb 1.5 milla...)?
MIERT PONT APRILIA??? Nekem nagyon bejon, de igazabol egy profi velemenyere lennek kivancsi! Arra, h miert kerul ujonnan annyiba, mint egy par eves 600-as japan...?
Segitsegeteket elore is koszonooom!!!!
Semmi baj, a képen télleg úgy lácik mitha nem lenne, pedig ott is rajta volt. Ja, a rendőrökről annyit, hogy nem kell megállni, hanem elhúzol és felszívódsz a kis utcákban úgy hogy ne tudjanak követni, ha mákod van bejön , ha nem akkor csak nagyobb cumi, nemtom mit lehe ilyenkor mondani. Ja, én a trafipax ellen tok taktikát. Mikor 2 személlyel bemértek vagy 80-90el, mikor észrevettem velem szembe a zsarukocsit(és benne a trafit) gyorsan befordultam a járdára és ott vissza az első utcáig és ott le, nem is jöttek utánam, meg bokrok voltak, szal a rendszámom sem tutták leolvasni, szal megúsztam. Ha akkor bemérnek az nagy cumi lett volna, mert előtte nap mértek be 82-vel, és arra csak 1 figyelmeztetést kaptam, de a 2 együtt tuti eltiltás lett volna
Bocsi! Csak a képről úgy láttam, hogy nincs rajta rendszám... és mivel az enyémen nincs rendszám ezért gondoltam hátha tudsz nekem egy kis infót mondani az új rendszerről..már ha lesz(gondolok itt a segédmotorok rendszámozására) meg gondoltam hátha tudsz nekem némi infót mondani a rendőrökkel kapcsolatban ha megállítanak és esetleg ki kell magyaráznom magam meg ilyenek. De bocsi, hogy rosszul gondolkodtam... Üdv!!!
Most lettek kész az Rs-emre a matricák nagyon királyak lettek nem hittem hogy a dekorstudiok ilyen kurva jók egyépként a mocimat ALICE replikára csinálom eddig jol mennek a dolgok szerdán viszi el a festö az idomokat tüzpiros lesz fehér matricázással fekete felnivel piros felnicsikkal ilyesmi lesz mint a ducati csak több matricával
Olvasgattam a forumotokat, es egyre jobban tetszenek az Aprilia RS-ek! Tesom is tervezi a jogsi megszerzese utan egy 50-es beszerzeset, en pedig - ha megvan az A korlatlan-, akkor egy 125-ost v 250-est szeretnek! Es ehhez kernem a segitsegeteket!
1, Arra lennek kivancsi, h alapbol milyen motor az Aprilia RS? Miben masabb, mint japan tarsai, pl egy TZR, v NSR (plusz az is erdekelne, h jobb-e a Cagiva Mito-nál?)?
2, Evjaratonkent mennyi a realis ara, pl egy 1998-as, 2000-es mennyibe kerul?
3, Mire kell figyelni vasarlasnal, ill. karbantartani mikeppen kell (mit, mikor kell benne cserelni, lancot mikor kell fesziteni, gumikat mikor kell cserelni es milyen marka a legjobb, es azt is hallottam, h a futurabol hullottak a csavarok- ez igaz-e az RS-re?)? Milyen az alkatreszek arfekvese?
4, Hany kilometerrel erdemes megvenni egy RS 125-ost?
5, Milyen a gyorsulasa, es ezt mennyire befolyasolja az, h kb 90 kg vagyok?
6, Erdemes-e megvenni egy zsir uj RS 125-ost 1.2 millaert???? Mennyiert lehet majd eladni?
7, Ja, es a legfontosabb! A 250-es miben ter el a hengerurtartalmon es teljesitmenyen kivul? Mennyivel jobb? Miert olyan ritka??? Szerintetek RS 125 v 250? Ja, 250-est legolcsobban kb 600-ert lattam... Er ez ennyit ( 3 evesen meg kb 1.5 milla...)?
MIERT PONT APRILIA??? Nekem nagyon bejon, de igazabol egy profi velemenyere lennek kivancsi! Arra, h miert kerul ujonnan annyiba, mint egy par eves 600-as japan...?
Segitsegeteket elore is koszonooom!!!!
Nemtudom h jó-e rád a kabi, meg kell nézni, az ára 35
hőő meg most többiekell mivan leszünk min 5en nem?
Ja, én 170 cm vok kb, nemtom, sztem akkor az nagy lennerám, nem? Mennyiért adnád?
Jól meg gondoltad ezt a motor vásásrlást???? volt ez előtt egyáltelán valamilyen motorod???
On---RS