Bencce, hát ezért ne ülj fel cipőben
Én amióta megvan az RS, nemnagyon mentem vele úgy, hogy nem voltam teljes bőrruhába, gerincvédőbe, mindenbe beöltözve.
Peterman,
Te mikor voltál benn mocival? sajna nem láttam a mocid a TIK előtt, pedig majdnem mindennap jártam arra.
Bencéhez hasonlóan én sem vok képes full szerelés nélkül motorra ülni.
Amúgy a Gazdaságtudományi karon vagyok, Kereskedelem és Marketing szakon. És Te?
nagggggyon király! akkor egynlőre 2 mito és 3 RS és akkor ha fábián jön meg talán krisz akkor 5 rs... ricsinek szólok hátha jönne. és majd jól lealáz mindenkit
Peterman!
Ja énvoltam.. elmentem a diákért, ott elmondták (másfél órás sorbanállás bőrcuccban ), hogy nem nem jött még meg pestről...
aztán még gurultam 1 kört szegeden :))
Hapi!
köszi h teszteltétek hogy törik az index
király h nem szakítja ki az idomot!
amúgy jobbulást a mocinak
a húgom meg a nyár eleje óta. De már egész jól megy neki a váltás. Ahhoz képest hogy lány azért vmit tud. Igaz apum sisakja a gödrös utcákon lötyög a fején
Nagyon jó a ruci tökre elégedett vagyok vele. Mikor felülök a moccra kell 1-2perc amig minden megtalálja a helyét, de aztán nem is érzem szinte h rajtam van. 1edül az h a térdhajlatomat dörzsöli, ha nem veszek alá semmit. Meg a szellőzése is baszottjó sztem, szal nagyon elégedett vok
Én amióta megvan az RS, nemnagyon mentem vele úgy, hogy nem voltam teljes bőrruhába, gerincvédőbe, mindenbe beöltözve.
Te mikor voltál benn mocival? sajna nem láttam a mocid a TIK előtt, pedig majdnem mindennap jártam arra.
Bencéhez hasonlóan én sem vok képes full szerelés nélkül motorra ülni.
Amúgy a Gazdaságtudományi karon vagyok, Kereskedelem és Marketing szakon. És Te?
Ja énvoltam.. elmentem a diákért, ott elmondták (másfél órás sorbanállás bőrcuccban ), hogy nem nem jött még meg pestről...
aztán még gurultam 1 kört szegeden :))
Hapi!
köszi h teszteltétek hogy törik az index
király h nem szakítja ki az idomot!
amúgy jobbulást a mocinak
persze ha dávidka megkeres...
kész a mito pisálás sokal jobb let
én öcsém 12 éves és ment már párszor az RSemmel lába nem ér le de jól motorozik 100at már ment vele