Nem tudom, hogy így mennyi benzin kell 40km-hez, de ha annyival előbb fogyna el a nyitott állásból, az jó lenne. Akkor tudnám, hogy ráér csak holnap után tankolnom, és nem valahol bivalybasznádnál tudnám meg, hogy még eltudok menni egy utcányit a tartalékommal. Mert már volt ilyen sajnos. És hiába 5 liter, ha az utsó 0,5-1 liter nem folyik le normálisan. Az ott lötyög, de a motor nem indul be. Tapasztalat. Szóval én egy 2-3L-t tartanék emberinek.
Mennyi az emberi tartalék?
Nálam, ha rögtön akkor tankolom tele, mikor tartalékra kell venni kb 8 liter megy bele. Mivel a teljes tank 13 liter, ehhez képest én az 5 liter tartalékot kicsit sokallom.
Okés, vegyél nekem is, ha legalább 2L tartalék maradjon. Tudom, az kurva sok, de hiába van még a tank alján egy csomó, az már nem folyik le. Ezért jó lenne, ha egy olyan 40-50 km-el előbb szóljon, hogy már ott tartunk.
általánosságban értetem de volt nsr 25öm anno csak benzin ugyanezt hallottam tzr is , sajnos a mito rs párosról ez nem mondhatóel.most nekem is mitom van .
sok haverom jár a Kossuthba de én sajna nem:S:D
Te melyikbe jársz?
Valaki megtudja mondani mekkora fúvóka kell a 28as karbiba?
Kösz
van valakinek hűtője?
gyújtást már sikerült szereznem.
Nálam, ha rögtön akkor tankolom tele, mikor tartalékra kell venni kb 8 liter megy bele. Mivel a teljes tank 13 liter, ehhez képest én az 5 liter tartalékot kicsit sokallom.
rotax 122-es blokról van jó állapotu.