nem mert nem ért rá a hétvégén a szerelő:(
de most megyek matekra utána pedig rögtö Hozzá,csak rád vártam hogy visszaírjál és márt indulok is.Hát remélem ugyanaz a bajunk..nagyon félek
szurkoljatok
szal üresben nagyjából normálisan/dadogva,csattogva durrogva/kipörgött,de sebbességben már szinte csak 5-6 ezer,de ha visszaváltottál akkor nagyjából felpörgött,de utána le is ment a fordulat nem?
Ebbe nem bízom mert megfogtam az alját és picit olajos lettem ezért gyanítom, tudtam hogy vmi nem stimmel mert a fátsófékre nem reagált a féklámpa... utána pedig tök mélyre kellet nyomni h. működjön.....
Hát nem hiszem el...
Most meg nincs hátsó fékem ,szivárog a munkahengernél vhol...
Segítsetek létezik hozzá javító szett....
Vagy van valakinek bontott hátsó fékmunkahengere (Rs 125 '05)
Ha jövőre jönnétek, és elegen lennétek, szerintem nem volna akadálya akár egy külön Rs futamnak sem, de ha "csak" pár ereses jön, akkor is bizonyára el tud indulni valamelyik kategóriában, vélhetően X ben.
Majd megpróbálom nem elfelejteni, és jövőre szólok időben.
CSak érdekesség képpen, Biel legjobb köre versenyben: 1,03, volt egy Mito is ( 1,10) de asszem a mito betegeskedett.
Jó kis verseny volt ma Balassagyarmaton. Testközelből, az út széléről lehetett nézni a motorokat. Olyan igazi háztömb körüli verseny feeling, rengeteg 2T motorral.
Kár, hogy csak egy RS volt a mezőnyben, Mito7Gang .
Nem lehet hogy drágán árulod és azért nem talál gazdára?
A teljes rendszer új ára 330 euro. A rezonátor maga 280 . És ugye a hangtompító nem kicsit sérült.
Jolly moto Rendszer Aprilia rs 125-re eladó ára: 70.000 huf az ár tartalmazza a rezonátort, dobot, csonkot, rugókat, csavarokat. Érdeklödni: 06-20-231-5840
de most megyek matekra utána pedig rögtö Hozzá,csak rád vártam hogy visszaírjál és márt indulok is.Hát remélem ugyanaz a bajunk..nagyon félek
szurkoljatok