Kétségtelen tény, hogy a Shell olajkínálatából a szintetikus
Shell Advance Ultra2
lenne az RS olajtartályába illő. Nem is drága olaj. http://bolthely.hu/olajhaz/id/...
De ez nehezen beszerezhető, még a Shell kutak sem tisztelik meg a motorosokat azzal, hogy a polcon tartják.
Az Agip Racing 2T az egyik legsűrűbb, csak előkeverve használható olaj. Annyira sűrű, hogy nyugodt lelkiismerettel tartályba tölteni nem merném, mert a szivattyú lehet nem tudja rendesen átnyomni és a karburátorban sem biztos, hogy jól fog bekeveredni az üzemanyagba.
Én a helyedben leengedném azt a sűrű Agip/Mol mix-et a tartályból.
Ha kidobni nem akarod ezt a 3-4 e ft-nyi olajat, keverd hozzá a szokásos Shell Advance VSX 2T olajadhoz. Pl: 2 rész Shell-hez 1 rész Agip/Mol olaj. Előtte próbáld össze az olajokat, ahogy korábban tetted.
hú, jó hoyg szóltál, a frézibe reggel leengedtem az olajat abbol az alsó hangos fémtartálybúúl, és beöntöttem a tankba a biztonság kedvéér.. nehogy nekem baj legyen
Agip Racing 2t=Tankba kell önteni,Nem önkeverő
Agip Speed 2t=Tankba is különolajzáshoz is,Önkeveredő
Agip Cross 2t=Tankba kell ezt is
Castrol Power 1 Racing 2t=Tankba is különolajzáshoz is
Bár ismerek olyat aki Rs be külön olajzásba használta az Agip Racinget
és mégse lett baja a gépnek.Viszont a Repsol scooter,syntetico,Mol dynamic meg satöbbi olajokat nem igazán érdemes belerakni
Okés!
Akkor Megetetem vele!
Racing csak azért, mert haver eladta a gépét, és rajta maradt, és nekem adta!
Amúgy Shell Advance VSX 2T-t használok!
Köszönöm a Segítségeteket!
További jó időt!
Akkor is leengedjem, ha már ráöntöttem az Agip Racing 2T-t?
A kúton nem öntöttem fel csurdig a tartályt, mert nem akartam mérgezni szegényt!
Itthon megnéztem, és faszán összekeveredett a két olaj egy kis tálkában!
Szóval most akkor mi legyen?
Mert Agippal teli nyomattam!
Kb fél liter Sprint és a többi meg Agip!
Ilyenkor mi a helyzet?
Baja nem lesz tőle akkor ugye?
Shell Advance Ultra2
lenne az RS olajtartályába illő. Nem is drága olaj.
http://bolthely.hu/olajhaz/id/...
De ez nehezen beszerezhető, még a Shell kutak sem tisztelik meg a motorosokat azzal, hogy a polcon tartják.