nem értem most mit ártottam én neked? nekem semmi bajom nem volt veled és szívesen mennék a ringre amikor vannak ott mások is! És az sem érdekel ha nem én vagyok a legjobb mindenki más! Én csak Bencének szóltam be mert eddig akárhány hozzászólást írtam neki mindíg bele kellett valamit okoskodnia! Én ugyérzem téged nem bántottalak meg semmivel de ha igen elnézést kérek! és ha mész akkor szívesen veled tartanék! egyébként elhiszem hogy annyit mentél mert én 1:30.55 volt a legjobb időm de az egyenesek ben a fojtott rs nem megy úgy mint egy poweres, de holnaptól az enyém is az lesz! ha minden jól megy! és a gépkönyvben nekem 8-as gyertya van írva de ez folytott és én amugy 10-est használok mert mindenki azt mondta hogy az kell bele!
voltál már ott egyáltalán? a srác amelyik a mulkor a legygyorsabbat ment egy 750-es pálya gsx-el ő ment 1:20.5 megnéznélek hogy hogy mész egy 125-össel annyit! Fater is csak 1:18-at tud menni az R1-el! te nem a gokartpályán mentél?
öregem már megint kötözkötsz? Neked valami bajod van az elméddel, de ez most nem jött össze haver! Megmutatom a fojtott powert! Ha annyira okos vagy mért nem tudod milyen az? ugyan olyan mint a rendes power nyelv csak fixen van! Ennyit rólad és a tudományodról!
Te LÁMA!
holnap elvileg ott lesz.
külön nem tudodk powernyelvet.
bocsesz
Te LÁMA!