ha nemzavar téged hogy 2x balra csúszott kb 30 al meg aszem egyszer jobbra de az nembiztos de azis max így 30 a köbö :D
akkor nézdd meg ... sztem ingyen ad hozzá sérült idomokat mert a hugának is van egy és ő is csúszott és a biztosító fizette neki az újat lehet hozzácsapják ha megbizniszeled:D
Hellósztok
Kellene nekem Rshez gyujtás, 123as blokkoshoz, Amal sem gyujtásoshoz trafó, ha van valakinek irjon! és azt is hogy mennyiért... meg alaplap is érdekel!
Kösz!
Sziasztok! Ha egy rendszámos 125-ös motornak nincs meg a törzskönyve, csak a forgalmija akkor mi van? Át lehet íratni más névre vagy csak üzembentartói lehet vagy egyáltalán semmi. Köszi
ilyen már nekem is történt csak nekem a hűtésem is elszállt mert azt is azok a fogaskerekek hajtják. szóval lekapod a (ha a motoron ülsz) akkor a bal oldali azaz a kuplung oldali deklit, kikapod a kuplungot és ránézel a fogaskerekekre. jobb oldali nagy a kiegyenlítőtengely mellette balra haladva a főtengely utána azt hiszem az olajpumpa fogaskereke kapcsolódik és a vízpumpa fogaskereke van a végén az ilyen pici fehér. viszont arra vigyázz hoigy a jelöléseket nézd a főtengely és a kiegyenlítő tengely között
akkor nézdd meg ... sztem ingyen ad hozzá sérült idomokat mert a hugának is van egy és ő is csúszott és a biztosító fizette neki az újat lehet hozzácsapják ha megbizniszeled:D
gyári 28-as szívócsonk+membrán 6900-
használtat 18ba küldök!
Kellene nekem Rshez gyujtás, 123as blokkoshoz, Amal sem gyujtásoshoz trafó, ha van valakinek irjon! és azt is hogy mennyiért... meg alaplap is érdekel!
Kösz!