Nem értem ezt a futóműállítós dolgot.. Azt írtad 4 cmt emeltek az elején. Hogy értve? Az első teleszkóp szárakat lehet lejjebb és feljebb ereszteni/engedni, de ahhoz hogy 4 cmt lehessen emelni az elején, eleve legalább 4cmre be volt eresztve az első telószár... A gyári beállításnál pedig fél cm sem lóg ki felül a villahídnál a telószárakból, nem hogy 4 cm... Ráadásul a versenyzők is csak mm-eket mozgatnak a teleszkópszár magasságán, eleve furcsa hogy egy utcai motoron miért kéne 4cmre kiemelni... Meg mint írtam a gyári beállítás nem enged meg 4cm kiemelést, akkor már rég kihúztad a teleszkóp szárakat a villahídból stb..
Fotózd már le légyszi ,mert lehet csak az én analóg agyam nem fogja fel, de sztem ez nem OK.
Mért eldobtad? Amúgy komolyan kérdezem? Pályán vagy utcán? Mert nekem a d208al azt mondták h a lábtartó csak úgy ér le ha el is dobod bár nekem egyszer leért de az a hringen volt
Ma hoztam el 8ezres szervízről a motort, B%orsod megyeiekn6ek csak ajánlani tudom! FIDO-MOTOR KFT
20.120 ft ért:
olajcsere,
fékfolyadék csere,
gyertycsere,
lán6cállítás(tisztítás,ken6és)
1. teleszkópon 4cm-ert emeltek(megáll a támasztón:D),
a hátsót keményeb5re állították,
megcsin6álták a dudám,
állítottak a váltokaromon(nem csörög)
km jeladót megcsin6álták,
karb5urátor állítás(észrevehetően6, simább a járása)
az idomb5an pótoltak csavart.
hívd fel az italmondot,nekik sztem biztos van,eddig akármit kértem mindig volt,honlapon tuti nem találsz,de sztem van nekik(66/437919 vagy 30/9535729 a számuk)
Szevasztok!
Ki használ 17/38-as áttételt az RS-en?
Arra gondoltam, hogy azt raknák fel!
Csak az a baj, hogy 38-as lánckereket nem találok sehol rá!
Valaki tudja, hogy honnan tudnék rendelni?
A nagyvason néztem már, de ott nem találtam 38-ast !
Segítsetek! Köszi
gyári plexi és 4db gyári index 18000-