Benne van az Ülést le aztán azt a fekete műanyag lapot ami az ülésed mögött van kiszeded onna és ha a motor bal oldalán állsz akkor a hozzád közelebbi felén lesz egy gumipokkal odafogatva egy fekete műanyagtartoban a hátso ülés alatt. Van benne imbusz gyertyakulcs csavarkulcs meg csvarhuzo talán de rég néztem szoval nem tudom már
Amúgy meg a mentők hozzáállása is az hogy te inkább ne csinálj semmit,csak hívd ki őket... Nem is tudom már ki mondta nekem hogy egy balesetnél kihívták a mentőket, és azok a végén megköszönték nekik hogy nem nyúltak az emberhez...
Sehogy, az új RSbe nem fér semmi. Én se hordok se izzókészletet, se elsősegélycsomagot. Ha kötözködik a rendőr, majd megkérdezem tőle hogy hová rakjam? :) Vigyek hátizsákot mi? :)
Az új RSben csak a gyári szerszámkészletnek van hely, és inkább az legyen benne mint elsősegélycsomag :)
Zöld mellény? motorhoz? nem hiszem :)
Ami kell:
-SZIG, jogsi, forgalmi
-érvényes műszaki :)
-köt.fel.bizt. igazoló lapja
- elsősegélycsomag (A típ.), izzókészlet.
Ennyi! Ha mégis kéne a zöld mellény, majd valaki kijavít :D
Tudja vki hoyg ha nagyon szabályos akarok lenni akkor miket kéne magamnál hordani? Gondolok itt zöld mellényre, izzókészlet meg elsősegélycsomag meg ilyesmi..
Hol vetted az RSt?
az mit tartalmaz?
1ezer 20perc
Az új RSben csak a gyári szerszámkészletnek van hely, és inkább az legyen benne mint elsősegélycsomag :)
az új rs-esek közül valaki leírhatná hogy hogy lehet bepaszírozni valahová
Ami kell:
-SZIG, jogsi, forgalmi
-érvényes műszaki :)
-köt.fel.bizt. igazoló lapja
- elsősegélycsomag (A típ.), izzókészlet.
Ennyi! Ha mégis kéne a zöld mellény, majd valaki kijavít :D
Tudja vki hoyg ha nagyon szabályos akarok lenni akkor miket kéne magamnál hordani? Gondolok itt zöld mellényre, izzókészlet meg elsősegélycsomag meg ilyesmi..
THX