rossz a link de meg tudod nézni ha rá mész a linkre 2009 gladiators eger heroes és a 41.kép fekete mez jobbról a második
ui. elnézést mindenkitől az offért
Hellósztok!
Valamelyik nap írtam hogy az rs extremám nem forog többet 8-9-nél.Írtátok hogy nézzem meg hogy van e benne power.Megnéztem és van.Mi lehet vele a probléma hogy van benne power és mégse forog többet mint 8-9000.Lehetséges hogy a gyári dob ennyit fogna vissza rajta?
Válaszaitokat várom!
Bence, nem értesz a szép szóból ?
Mondom szólok, ha kell :D
De ez csak nekem jó, mert jövőhétre már 15 ért fogod nekem ideadni :) Én ezt előre megmondom Neked
Na itt most az a lényeg, hogy segítséget kértél, és megpróbáltad elmagyarázni hogy fura hangja van. Azt kérdezted, mitől lehet? Természetesen hallás és látás nélkül nem sokat tud tenni a hozzáértő sem, csak találgatni. Mivel általában a csúnya hang az lehet az előzménye is egy nagyobb bajnak, ami járhat motorgenerállal. Szerintem a fiúk csak megpróbálták érzékeltetni, hogy rosszabb esetben jó sokat kell majd ráköltened, ha rendbe akarod rakni. Ezt leszámítva meg örülj, hogy olcsóbban megúsztad. A zotyavfr fejtegetését meg gondold át, én nem vágom ennyire, de minden esetre elgondolkodtató.
Üdv
figyelj : átlagba ha a blokkot szétkapják nem csak a hibás részeket cserélik hanem a kopókat is. tehát a teljes szimering, csapágy, tömítés szettet is cserélni kell ilyenkor mert baszhatod és viheted megint szerelőhöz ha teszemazt holnap beadja valamelyik szimering a kúlcsot. de hát Te motorod Te tudod. Én úgyvagyok vele hogyha valamit egyszer elkezdesz azt precízen csináld, és fejezd be tökéletesre, ne végezz fél munkát.
Uuuuhhhhh rájöttem Ebben a videóban 2perc 20másodpercnél ott van vmi jármű így már teljesen világos h mit keres egy motor forumon amúgy nemrossz nekem főleg a zene tetszett de kicsit hiányoltam a benzingőzt belőle bár lehet azt szívták ott nagyban
gondolom kicseréltétek mind a 2 főtengelycsapágyat ha már a blokkot széthúzta. És valószínű mind kettő főtengely szimmeringet is, valamint a hengertömítést is. Tényleg nagyon ügyes szerelőd van, mert a "műanyag" golyóskosaras csapágyak darabja ami C4-es 8-9papír körül vannak+ a szimmering is egy kettő ezres. Ha meg csak egy csapágyat cserélt és szimmeringeket meg tömítést nem akkor lehet én inkább elnyelném a békát és nem hangoztatnám, hogy mennyire jól jártam. Lehetséges, hogy Mitogeri és Mito7gang jobban otthon van a motorokban mint szerény személyed.
"Felmerült a komplett blokkfelújítás lehetősége is"
bocs, de ezen még mindig csak nevetni tudok
Milyen szerényen tudsz fogalmazni . Lényegében igazad van, de úgy csavarod az egészet ... politikusnak elmehetnél
Ki akar köztetek népszerű lenni? Most is csak kihúzzátok magatok a szégyen alól ... Nem tudtam mi a baja, de ti rögtön ugatatok, hogy 50ezer forint meg anyám kínja...
"felmerült, hogy blokk felújítás"... Erről beszélek... megkérdőjelezhetetlenűl állítottátok, hogy az bizony zsebbenyúlós blokkmunka lesz, ha olyan a hangja, mert ti aztán vágjátok a témát... LESZŐGEZEM: SOHA NEM LÁTTÁTOK/HALLOTÁTOK A MOTORT!
Én 20 ezret írtam a hírdetésbe és mennyi lett? Halljam? Nah? Persze dagad a mellem ilyen kis szaron, mert felpiszkáltátok az agyam rendesen annó .
Figy, inkább csak kérlek titeket, hogy legyetek kicsit emberebbek egymással és ne ugorjatok rögtön a másik torkának. Bármi van, eddig csak azt szűrtem le, hogy kötekedő, nagyképű, mindentudó alakok alkotják eme topic nagyrészét... legalábbis ők írnak a legtöbbet.
ui. elnézést mindenkitől az offért
én vagyok jobbról a második
Valamelyik nap írtam hogy az rs extremám nem forog többet 8-9-nél.Írtátok hogy nézzem meg hogy van e benne power.Megnéztem és van.Mi lehet vele a probléma hogy van benne power és mégse forog többet mint 8-9000.Lehetséges hogy a gyári dob ennyit fogna vissza rajta?
Válaszaitokat várom!
jún 5-én lesz aprilia nap a hringen addig le akarom cserélni
kolléga
üdvözlettel Veszprém Wildfires-ből
Mondom szólok, ha kell :D
De ez csak nekem jó, mert jövőhétre már 15 ért fogod nekem ideadni :) Én ezt előre megmondom Neked
Üdv
Nincs kedvem kimenni lemérni
egy kis csemege nagyon jó nézzétek végig
üdv
bocs, de ezen még mindig csak nevetni tudok
Milyen szerényen tudsz fogalmazni . Lényegében igazad van, de úgy csavarod az egészet ... politikusnak elmehetnél
"felmerült, hogy blokk felújítás"... Erről beszélek... megkérdőjelezhetetlenűl állítottátok, hogy az bizony zsebbenyúlós blokkmunka lesz, ha olyan a hangja, mert ti aztán vágjátok a témát... LESZŐGEZEM: SOHA NEM LÁTTÁTOK/HALLOTÁTOK A MOTORT!
Én 20 ezret írtam a hírdetésbe és mennyi lett? Halljam? Nah? Persze dagad a mellem ilyen kis szaron, mert felpiszkáltátok az agyam rendesen annó .
Figy, inkább csak kérlek titeket, hogy legyetek kicsit emberebbek egymással és ne ugorjatok rögtön a másik torkának. Bármi van, eddig csak azt szűrtem le, hogy kötekedő, nagyképű, mindentudó alakok alkotják eme topic nagyrészét... legalábbis ők írnak a legtöbbet.
TANULJATOK BELŐLE KÉRLEK!